Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 789
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Оххх тая почивка ми е болна тема  ooooh! То ще е една почивка... С баща им ще ги водим заедно. Как ще се изтърпим пет дни, хич не ми е ясно  Tired Дано не се изпотрепем.

# 526
  • София
Фиф, бравас на детето, че те радва. Аз няма какво да изненадвам утре - девойката завърши доволно трагично и чак да я похвалвам нямам ни сили, ни мерак  Sad Ама на нея хич не й пука от това, ведтагически ми изрежда 101 оправдания....Уф, сили нямам, добре, че се свърши и с тази учебна година!  ooooh! ooooh! ooooh!
Вече и аз мисля за почивка и отпуска....  grinning039  sport027  Hands Clap

# 527
Слава Богу- тържеството мина без ексцесии! Баща му се държа прилично, детето завърши с отличен, госпожата беше организирала прекрасно тържество с песни и игри, почерпки.. много съм доволна!  Grinning

# 528
  • София
Браво на завършилите с отличен и не толкова хубави оценки   bouquet  bouquet

А ние още един месец сме на тръстиката  Mr. Green Mr. Green

И нещо готино след дъжда  Laughing

Скрит текст:

# 529
  • На черешата
 БНД се кротна тези дни и е много мил. Но според мен това се дължи на факта, че днес е последният ден на месеца, а издръжка все още не е платена.  Confused Та, може би се държи добре за да не пускам аз оплаквания!?  newsm78

# 530
  • Не от София.
Всички с проблемни БНД-та да дишат дълбокооо!!!...Оммммм.... omm
Морги,и на тебе го препоръчвам!Стига с тия оценки,стига с туй чудо.Моят пубертет взе да ми носи 5-ци и 6-ци в момента,в който бях решила за себе си,че хич не ми дреме какво ще има в бележника,само да не са двойки.Голям праз-тъпо средно образование.  Crossing Arms

Най-добре съм май само аз,дето съм резнала БНД изкъсо  hahaha
Е,до мига,в който сам реши да се активира,тогава ми остава само да отреагирам качествено  hahaha

# 531
Ще пробвам и аз с омммммм... Иначе, ако и да съм 45 кила, ще го удуша с голи ръце  Close Омммммм. Цивилизованта раздяла нещо...хм, като миражэ вече изглежда. Омммммм

# 532
  • Не от София.
Добре се справяяяяяшш....оооммммм....
 Joy

# 533
Нали? Хем рева, хем ми е смешно. Оммммммм Joy Confused Joy Joy Joy Joy

# 534
  • Не от София.
Аааа,за ревове да не чувам!!  Naughty
То сега ти се нарежда живота,ти ще ми ревеш!  Hug

# 535
  • Cyprus, Пловдив
Може да не пиша, но ви хърлям по едно оЧо и всеки път ме разсмивате  Joy  bouquet

# 536
  • София
Добро утро и честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца  Hug Hug

Скрит текст:

# 537
  • Cyprus, Пловдив
Добро утро!  Grinning
Наде, нищо не се вижда  Embarassed
Честит празник и от мен на малки и големи  Hug

# 538
  • София
А при мен се вижда  newsm78 newsm78

http://www.vbox7.com/play:8a48aa1e     

# 539

Общи условия