Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 710
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
  • На остров
Хепи благодаря Hug,
Немската е добър вариант определено, а и важно да си има дружки!

Фи подобна на синя руска е, но с по благ нрав. На цвят са еднакви но Charuex e стара френска порода.

# 691
One11, на 6 години е малкия. През  октомври ще стане на 7.

# 692
  • Не от София.
Фи подобна на синя руска е, но с по благ нрав. На цвят са еднакви но Charuex e стара френска порода.

Искаш да кажеш,че руската синя е проклета? Thinking
Да се ориентирам към старата френска порода тогава...две проклетии ставаме много  Joy

# 693
  • На остров
Фи не не искам да те настройвам, а и ти си злато къде се сложи при проклетите Sunglasses! Важно е да си го обичате и да го дарявате с много обич! На мен френската порода ми хареса след като прочетох статия в едно котешко списание после се разрових и прочетох още и реших, че ако решим някой ден за коте номер 2 ще е тази Heart Eyes

Охи  Hug сега ще сте първокласници значи  bouquet!

# 694
Не няма. С увреждания е. Най - вероятно никога няма да бъде ученик.

# 695
  • На остров
 Ohi съжалявам, няма ли някави възможности за специално училище?

# 696
  • София
Привет на всички! То станало обед вече  Thinking

Ohi  Hug Hug

Никой не казва за бирата и картофките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 697
Момичета , може ли да ми обясните ( тези които споделихте , че носите лещи ) , какво се случва с лещите след определеният срок ?
В смисъл , сега детето е с едномесечни лещи . Как ще разберем , че са негодни за употреба ?
Вчера купихме тримесечни , но на тези първите става ли им нещо или просто ги махаме , защото е минал 1 месец ? Thinking

# 698
Хепи, немската не е лош вариант, но аз нещо взех да ставам върла фенка на търговските гимназии. Като възпитаничка на ЕГ преди бях твърдо за тях, но в последно време наблюденията ми ми попромениха мнението. От една страна и в търговските през първата година изучават усилено език, на ниво ЕГ общо взето, а освен това учат и много други неща и излизат с професии. Самата ЕГ е с хуманитарна насоченост, пък май се налага да сме по-практични Thinking. Тя да си реши, естествено, но приятелки навсякъде ще си намери. Единици са тези, които се случват в един клас с близки приятелки след кандидатстването...
От лещи нищо не разбирам Crazy.

Онче, ти още колко годинки имаш да учиш?

Охи, не знам какви са уврежданията при вас и има ли шанс за лечение, но от все сърце се надявам да съществува вариант за някакво обучение и интеграция в последствие. Набор на моята щерка е, искрено ти съчувствам!

Фифи, Торнадо каза, че някъде около ще идва, а не на крака, та си мислех евентуално да се довлека някак до нея, ама ще трябва да си уредя транспорта първо  Wink.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 13:54 от Lib

# 699
Хепи, за лещите- може да издържат и много повече от срока им. При правилан употреба и редовно почистване лещите издържат доста. Едномесечните примерно спокойно могат да се носят 2-3 месеца. Когато започне да усеща дискоморт с лещите, сухота в очите- тогава е време да се изхвърлят.
Моите примерно са 3 месечни-  с тях съм от 6 месеца и скоро трябва да ги сменям. Усещам, че са се поизхабили. Друг път се е случвало да се забие прашинка  в лещата и не изкарва и седмица.

# 700
Мерси , Коте ! Hug    bouquet

Либче , за НТГ вече до такава степен бях приела нещата , че сега съм в чуденка кой е по-добрият избор ? Thinking

# 701
Хепи, моето мнение е, че търговската е най-добрият избор... ама трябва и детето да иска, все пак. Защо не накара дружките да отидат там с нея, вместо обратното Wink?

# 702
Либче , още сте малки , но ще се сблъскаш и ти с това . Hug
Просто е задължително , ако си с много висок бал да си в ЕГ ! Crazy Crazy
Въпреки , че аз също от практична гледна точка , мисля като теб ! Peace

# 703
Либче , още сте малки , но ще се сблъскаш и ти с това . Hug
Просто е задължително , ако си с много висок бал да си в ЕГ ! Crazy Crazy
Въпреки , че аз също от практична гледна точка , мисля като теб ! Peace
Добре де, в търговската при вас с какъв бал са? Защото при нас там влизат с най-високия май, по-висок дори и от на ЕГ. Не съм сигурна, но сега ще погледна.

# 704
При нас с най-висок бал са ЕГ и МГ , след това е ТГ .
За миналата година максималният бал в ТГ е бил 34,912 .
На девойката ще е 35,433 . Peace

Общи условия

Активация на акаунт