Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 715
  • 732
  •   1
Отговори
# 1
Първа ! newsm44
Браво , Наде !

# 2
  • Не от София.
А,Хепи....имаш работа уж,пък се появи,за да ми вземеш първенството  Crossing Arms

Наде,благодаря за великденската тема

Весел празник,мацки  Heart Eyes

# 3
Днес мързелувам  Crossing Arms
Сритах мъжо на село при родителите му / нарочно не исках да ходя и аз /, хлапето оставих при БНД, а аз пренаредих гардеробите. Малееей, не знаех че имам толкоз дрехи.  ooooh! Изхвърлих доста и сега имам място за нови  Flutter

# 4
Тъкмо се прибрах , Фиони .
И да ти отговоря от предната тема , че пак не си в час . Joy
Писах , че 2 кори боядисваме , по принцип , като количество .
Не че аз собственоръчно ще го правя , по простата причина , че вчера мама и девойката свършиха тази работа .   bouquet И курабии правиха . bowuu  Всичко писах . И че ходих на бира  cheers, щото бъркотията в кухнята ми действа зле . Crazy Като има такива дейности гледам да ме няма , че изпадам в нервна криза .  smile3517 smile3517

Ама само Бонго забеляза ! Joy Joy Joy

Бонгич , ще те осведомя следващия път !  Grinning

# 5
  • Не от София.
Браво на тебе,Смехулке!!Не чете ли как ме насмете Хепи в предната тема?  Crazy

Каква работа??..  Rolling Eyes Като ходих на църквата,попът каза,че и птичката не виела гнездо днес.

Ама,Хепи...аз всичко прочетох,бее..разбрах,че си се наливала с бира  Joy
Само тънката част с яйцата леко ми убягна  newsm78
Аз току-що врътнах един бърз сладкиш и друг десерт правих-с ягоди и кисело мляко..агнешкото го купих,ще го ядем довечера.Ииии,както ти посъветва-никаква работа,ни-как-ва!!  Naughty

# 6
Ама днес не се яде , бе Фиф , какви сладкиши ?  Crazy
То вода не се пие даже ... Rolling Eyes

# 7
  • Не от София.
Ама днес не се яде , бе Фиф , какви сладкиши ?  Crazy
То вода не се пие даже ... Rolling Eyes

Ааа,спри да издевателстваш над мене...няма работа,сега няма и храна.
Пък и това се отнася за хора,които са постили...не се прави,че не знаеш   smile3534

# 8
Аз хапнах сиренце с доматче  Flutter
Нали пусто за финна талия  newsm08

# 9
Ама само Бонго забеляза ! Joy Joy Joy

Бонгич , ще те осведомя следващия път !  Grinning
той,Бонго всичко забелязва  Joy
ама сега кажи защо не си ме завивала и сега кръста ме боли   newsm78  давай отчет. #Cussing out

# 10
Работи се не работи... аз напусках няколко перални днес, последната беше за одрисканите дрехи на големия. Вчера на рекичката два часа, джапахме, плацикахме се, и днес и двамата с разстройство. Но интересно, че ги хвана на обед. Бяхме навън и докато се приберем, не  устиска единия юнак. Изкъпах ги и сега чистички спят като бебета. Дано да се стабилизират бързо. Утре баща им може да иска да ги вземе, а ако са зле няма да им се ходи и ще излезе, че нарочно съм ги разболяла, за да не може да ги вземе ooooh!
И аз боядисах 2 кори (мама ми донесе домашни от едно село) и само две се пукнаха. Ми то като размениш със съседи и приятели и те заминали.
Козунак май ме мързи да правя тази година... направих ябълков пай. Брои ли се  Mr. Green

# 11
направих ябълков пай. Брои ли се  Mr. Green
абсурд  Laughing

# 12
# 13
E, що така с лошо. И е жълт и е красив... (днешния ми стана по- красив от тоз на снимката)  ,по- вкусен е от козунак  Crossing Arms И стафиди има ...  Mr. Green
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200998315068337&se … ype=3&theater

Бонго, ти направи ли козунак като си кулинар, а? Хепи каза, че няма да ти направи  Joy

# 14
  • Не от София.
Хепи каза, че няма да ти направи  Joy

Всички разбрахме,че от Хепи нема да се видят ни яйца,ни козунак,ни курабии..ни дявол.
Тя била само за веселата част с бирата и след това-ако трябва да се почисти  hahaha

Тед,аз никога не съм съгласна с Манги,ама тоя път е прав-без козунак на Великден,не вАжиш!!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт