Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 846
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Коте, подозирах го това. За влогове и т.н. може да си плямпа колкото сърце му желае. Те са лична собственост според СК.
Спестовния фонд също е глупост и не важи, ама остави го си им спестява на тяхно име известно време - 1 година. После му прасни едно дело за права и издръжка година назад. Ако фондовете са на тяхно име и правата при теб...красота.
За парите: На мен ми хленчеха "Аз съм на една заплата" ... newsm78 Аз да не съм на две случайно?
Уж се преборих за 150лв. доброволно, та да видим до къде ще я докараме. Иначе документите ми са събрани, разходите и заболяванията на хлапето документирани с амбулаторни листи, рецепти, фактури.....И месечния разход само за лекарства е по - висок от издръжката, която му се плаща в момента.  Laughing Но аз съм добра душа и ще чакам докато видя превода този месец.
А, той сега на делото ще иска да е така, но няма никакъв шанс съда да отсъди да плаща издръжката  директно на тях в спестовен влог. Не това е идеята на издръжката. Така че няма да се мине да им вкарва пари, а после да плаща отделно издръжка.
Но много интересно говореше, че с моята заплата съм можела  царски да си живея, той не знаел колко получавам аз, ама ей на, сега разбрал... можела съм да си ходя на моренце, на ски, на спа и да си гледам живота. Което принципно е така, ако не ми отиваше заплатата за децата. Те според него не са никакъв разход- не ядат, не пият, не носят дрехи и обувки... толкова е жалък, че думи нямам вече.

# 346
  • Бургас
Тази логика ми е била чудна. Моята заплата е добра и мога да издържам детето. Бащата ми дава по 100лв. за сега. Исках повече и като зададох така нещата: Ако до твоите 100, аз сложа още толкова, детето ни ще ходи с дрехи втора употреба, защото всичко ще отива по доктори и лекарства. И знаеш ли какво ми отговори: Ама защо само 100лв.? Логика. Иди я разбери.
Това, че съм майка на детето му и съм учила и съм на добра позиция, не му дава право да абдикира от отговорност и то финансова. Но мирно го чакам сам да реши да помогне. Тръгна ли на дело ще ми отсъдят поне 200лв. при документите, които имам. Предпочитам да не го правя, защото влезем ли веднъж там...така ще се разбираме и за напред.

# 347
влезем ли веднъж там...така ще се разбираме и за напред.
това е гадното, жалко че няма друг начин.  Confused

# 348
Добър вечер.

Как сте?

Аз преодолях мързела и реших да пиша защото отдавна не съм го правила. При нас нещата си вървят по старому - малката ще излиза ваканция след две седмици и ще я пращам за цял месец при баба й и дядо й. Решила съм през това време да се стегна и да започна да ходя на фитнес.
Онзи ден баща й ме хвана на къс пас да ме разпитва какво смятам да правя за езиковото й обучение. Да съм я записала на някаква езикова школа или да търся училище с разширено преподаване на чужд език. Добре де, нали всичко това струва пари. Много ме е яд като започне да дава акъл, а не предлага нито стотинка извън издръжката.

# 349
  • Бургас
Добър ден!
Аз днес ще се пукна от кеф. Подписвах резултати от изходни нива. Моето момче е само с шестички. Първа година са с оценки и за сефте подписвам такива документи.

# 350
Честито  Laughing! Иние сме така, но изобщо не ме впечатляват шестиците на моя мързел Crazy. След няколко години ще ги смятам за ценни  Wink

Голямо затишие тук днес  Rolling Eyes. Имам много работа аз...

# 351
И аз имам много работа . Crazy
Ще ходя и на родителска среща ! Tired Tired

# 352
  • Не от София.
Добър ви ден,мили мои  bowuu
Днес ми е ден за спане и релакс след 4-дневния чуждоземен такъв  Joy
Реших,че пътешестването ми се отразява прекрасно...как ще ме свърта сега по нашенските кафета,не знам  newsm78 Друго си е по чуждите, да ви кажа...ей такива искам  Mr. Green

# 353
Ооо , Барселонката се завърнала ! Wink

Искаш , пък гледаш сърдито там , що тъй ? Joy

# 354
  • Не от София.
Нали писах-мразя да се снимам,ко да прая  #Puppy dog
Ама спомените ми са усмихнати  newsm08

# 355
А с мисията докъде я докара ? Sunglasses

# 356
  • Не от София.
А с мисията докъде я докара ? Sunglasses

Ами,провалих я...гледах,гледах...и разбрах,че от моето Ятаганче по-хубаво няма  Joy
Само да ми се върне и да стягат колички и кошчета,тия дето са ми ги обещали  newsm53

# 357
Нищо де , щом искаш да си вярна на Ятагана , браво !  bouquet
Ама го хващай веднага като се върне ! Grinning

# 358
  • Не от София.
Нищо де , щом искаш да си вярна на Ятагана , браво !  bouquet

Ауууу...друго ли си очаквала?!?  smile3506

# 359
  • София
Добра ви вечер!
Гледам принцесата се е върнала при поданиците - ха, добре дошла!  bouquet  bouquet  bouquet

Сес, браво на сина ти! Аз далеч не мога да се похваля с такова нещо, но и честно казано за два от тестовете не съм сигурна, че и аз се бих справила...щото не знам коя е тоя цар при когото България се е разширила до 3 морета, НО без войни! И не е Симеон  Wink Wink Wink (и аз не съм кандидатствала с история и изобщо не помня такива факти) А за БЕЛ - там съм пас - корени, сродни думи и на няколко пъти обърках дребната и баба й ме изяде що се меся  Joy Joy Joy Добре, че съм дежурна по помагане по математика и физико-химио-биологията - там дребс се справя и сама и то бързо, аз само контролирам и подписвам шестици  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт