Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 841
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Добра ви вечер!
Гледам принцесата се е върнала при поданиците - ха, добре дошла!  bouquet  bouquet  bouquet

Сес, браво на сина ти! Аз далеч не мога да се похваля с такова нещо, но и честно казано за два от тестовете не съм сигурна, че и аз се бих справила...щото не знам коя е тоя цар при когото България се е разширила до 3 морета, НО без войни! И не е Симеон  Wink Wink Wink (и аз не съм кандидатствала с история и изобщо не помня такива факти) А за БЕЛ - там съм пас - корени, сродни думи и на няколко пъти обърках дребната и баба й ме изяде що се меся  Joy Joy Joy Добре, че съм дежурна по помагане по математика и физико-химио-биологията - там дребс се справя и сама и то бързо, аз само контролирам и подписвам шестици  Joy Joy Joy Joy
За дежурствата при нас е чудо. Аз съм по математика и натискам здраво. Но по БЕЛ е мъжа ми. Много се изнервям с домашните и има шанс да набия детето с тетрадката. Усетя ли, че почва да ме гъделичка под лъжичката и да стискам ръцете, излизам от детската. Поради тази причина не се занимавам с БЕЛ. И сме балансирани. Тестовете им не са никак прости. Покриват материала и ако има пропуск или друг проблем веднага ще лъсне. Но ми се струва, че са още "бебета" за тези проверки. Та както и да е, останаха тестовете по Руски и Английски и тотала ще е пълен. Каза, че по Руски се е справил добре и ще я видим тази работа, а по английски още не са правили тест. По всички останали предмети освен математика и бел се оправя сам. Държим много на тези двата, че изгуби ли нишата сега ще каталяса още в 4-5клас.

# 361
Добро утро ! Hug

Сез , браво на детето !  bouquet
А защо учи 2 езика ?
При нас няма такива неща , ето , завършва 7 клас и учи само английски .

Аз пък изобщо не участвам в ученето . Даже и не знам какво учат . Blush
Но това ми е по наследство . Моите родители са учители , обаче никой не се е занимавал да ме изпитва или да ми помага . Сама се справях и сега с девойката прилагам същата тактика .

Ние сме на вълна матури , кандидатстване , да видим какво ще стане . Thinking

Кали , много отсъствия си натрупала , да знаеш ! Joy
По повод на твоя БНД - той поне на думи мисли за детето , да се образова .

Нашия вчера така ме ядоса  Twisted Evil , правили тест по география и почти всички имат двойки , в т.ч. и нашата хубавица  Twisted Evil .
Обадих му се по друг повод и понеже пита как е детето , му казах .
Той , като всеки път  #Cussing out , реагира супернеадекватно - ми какво толкова , ти нямала ли си двойка ? smile3515
Ми нямала съм , и то в седми клас ! ooooh!
Снощи обаче й се обади по телефона , говориха , накара я да обещае , че ще си поправи оценката , а на мен ми пратил целувки ! smile3555

Но и системата е толкова тъпо измислена , децата наистина нямат никакъв интерес да учат по другите предмети , защото им са важни само оценките по БЕЛ и математика . Naughty

# 362
  • Не от София.
Не сядам и аз да уча с пубертета.То по мое време не сядах,та сега с него  Joy Забелязвам обаче,че и той като мене си вади леко оценките и дори да се издъни,после си замазва...пак като мене,де  hahaha
Моето БНД що не ми праща целувки  Thinking Даже напротив-като се засечем случайно,имам чувството,че ще ме изпепели с поглед само  hahaha

# 363
  • Бургас
Хлапето е малко още и сега изгражда навици. По принцип пише сам и ако нещо му е трудно пита. Но специално по математика веднъж или два пъти сядам с него и го карам да обяснява. Държа на това, за да не смята машинално, а да обясни логиката. Ред  на действия, текстови задачи....всичко се обяснява. Започне ли да търси, извежда и анализира правилно, няма да има сложна задача. Всяка сложна задача се свежда до няколко прости  Joy Програмист е мама ей  Joy
Два езика учат защото им е такава програмата. Нямам и аз представа, но пък съм доволна.
Успех на матурите  Peace

# 364
  • На остров
Добър ден Hug,

Хепи ще стискаме палци за изпитите. На нас ни предстои догодина, но тук системата е по различна за кандидатстване.
Сес браво на теб че учиш с детето  bouquet!
Шамс почивай си повече дано всичко да е наред  Hug!

Аз почти съм в лятна ваканция само 3 седмици ми остават. Днес спах до 10.30  Crazy и сега трябва да почвам да уча  ooooh!.

Хубав ден на всички  bouquet!

# 365
Онче , завидях ти за спането ! Hug
Така жадувам за сън , много изморена се чувствам  Tired, чакам с нетърпение трите дни по 24 .

# 366
  • Не от София.
Хепи,не искам да те дразня,ама и аз отивам да се мушна в завивките....нищо,че станах към 10 часА  smile3507

# 367
Мушкай се ! Joy
Ятагана , ако е там , и той да се включва ! hahaha

# 368
  • На остров
Фи то се знае за теб, нали на принцесите всичко им е позволено Heart Eyes!

Хепи и аз съм много изморена, явно пролетната умора и всичко останало си казва думата, ето почти 12 ч. а аз се чувствам уморена и недоспала  Rolling Eyes. Аз чакам 7 юни да мине.

# 369
  • Не от София.
Ятагана , ако е там , и той да се включва ! hahaha

Е,нали писах,че го няма отдавна...ти да не започна да забравяш вече  Joy
Онче,лека ни нощ  Mr. Green

# 370
Ми точно защото беше отдавна , мисля че вече се е върнал ?
Къде си го напъдила така ? Joy

Онче , и ти ли лягаш , мила ? Hug

# 371
  • На остров
Нееееее имам да уча, а и нали спах до 10.30 просто си мрънкам, че съм уморена.

И аз се вълнувам къде е ятагана на принцесата Crazy.

# 372
  • Не от София.
Е,как къде..отиде да поработи малко,стига е лежал  Joy
Надявам се да устиска там поне до края на годината,така че съм си жива за ожалване...без него  Cry

# 373
До края на годината ??? Shocked

Отивай на ин витро , тогава ! hahaha
Иначе губиш офертата ! Crossing Arms Crossing Arms

# 374
  • Не от София.
Аааа,никой не е казал,че офертата важи до края на годината!!  Naughty
И си искам Ятаганчето да свърши работата,не доктор  Blush

Общи условия

Активация на акаунт