Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • На остров
Фи сериозно ли няма да се видите до края на годината? Много време това, отиди го виж където и да е  Hug.

# 376
  • Не от София.
Бяхме на 200 км един от друг оня ден  Confused ама нямаше как-той е непрекъснато на път.Ако му дадат някой ден почивка,може да отида да го видя,иначе няма смисъл...  Sad
Абе,големи хора сме,ще издържим няколко месеца...но ми е много тъжно без него и определено не ми харесва така  Cry

# 377
Добър ден! Hug
Пак имам да свърша много, а не съм се и наспала Tired.

Фифи, пилон няма ли за теб или си в отпуска и дразниш нещастния трудов народ?

Сес, снощи докато се наканя да си вдигна Д-то и да дойда да ти кажа здрасти, вие тръгнахте Crazy.

Онче, ще дойде 7 юни, ама моята отпуска питаш ли ме кога е ooooh!...

# 378
  • Не от София.
Оооо,Либова,как си първа дамо?!  Hug
Свърши отпуската,довечера съм на работа...ама от това надали ще ти стане по-леко  smile3534
Ареее...ям и лягам  Whistling

# 379
  • На остров
Либ сподели кога да ти съчувствам Hug!

Фи да ще издържите, ама не е леко. Моят опит е, че е трудно, доста трудно, ние най много месец издържахме и то с нон стоп видео разговори и т.н.. Успех Hug и много ще му се радваш като се върне!

# 380
Оооо,Либова,как си първа дамо?!  Hug
Свърши отпуската,довечера съм на работа...ама от това надали ще ти стане по-леко  smile3534
Ареее...ям и лягам  Whistling
Всъщност по-леко ми стана, защото аз довечера съм на маса  Mr. Green.

Либ сподели кога да ти съчувствам Hug!
Някъде след 7, ама юли... Crazy

# 381
  • Не от София.
Онче,не ми напомняй..и ние сме се разделяли преди това,но едва устискахме месец и си дойде с двеста км в час  Confused А сега е доста повече,не знам как ще стане..много дружки ми казват "Почивай си,радвай се"..ама от какво да си почивам?!На нас ни е хубаво да сме заедно и не обичаме да сме разделени.. Sad
Карай,де...не отива на една принцеса да мрънка  Whistling

Първа дамо,то и аз може да съм на маса...май и работата ни ще е толкова довечера  smile3534 Е,как си сега  Whistling

# 382
Петък е, не може да нямаш работа  Mr. Green, така че не ти вярвам  Wink. Ама хайде, от мен да мине, пожелавам ти да си на маса  Hug.

# 383
Каква маса , бе ? Crazy
Нали си на пилона ? hahaha

Леле , после що това и онова ? Joy Joy Joy

# 384
Височество, жива те ожалих... Няма ли в някакъв момент да се видите?

За БНД-тата, имах честта вчера да засека нашто момче. И, както винаги,дойде да съска и пръхти в личното ми пространство, разбрах, че нямало да изкарам до термин, щото щял да ме пребие. Мил и добър човечец  Joy

С радост забелязах, че и други БНД-та имат претенции за издръжка. С таквиз психари споразумение не става. Работи само тоягата, както ми пееше едно време принцесата, и права беше  Mr. Green

# 385
Шамс, тоя как смее бременна да те заплашва бе, егати "добрия човечец"
Моя пък пуснал молба в съда да отложат делото, понеже искал време и шанс да запази семейството си!!! Бил заминал за чужбина, за което аз съм  била уведомена, а пък аз съм го издебнала да замине и съм подала молбата за развода зад гърба му, за да не може той да се защити  hahaha (нищо че имам един куп мейли, в които обсъждахме да се разведем със споразумение, после се разбрахме да пусна молбата и да премине делото в споразумение...) И той съвсем случайно разбрал за подадената от мен молба за развод! Е, как ще е случайно- по телефона го издириха от съда, говориха с него няколко пъти, служебен защитник има. Ама не- искал да си запази брака... иска той- да има кой да го гледа и храни. Горкия- правил си е сметката младата му жена да го гледа на стари години и дондурка, пък тя взела, че му била шута  hahaha

# 386
Добро утро ! Hug

Шамси , как си ? Hug
Пазиш ли леглото ?
Повече ще лежиш и това е ! Ще устискаш ! Praynig Hug

Верно , че твоя мил младеж великодушно се беше отказал от правото си на собствена издръжка ! Mr. Green Mr. Green

Принцесата не е била на маса Mr. Green, много надлежно следих световния видеообмен  Grinning, понеже тя ме насмете , че съм крайно неинформирана  Blush и си взех бележка ! bowuu
Сигурно спи дълбок сън след тежката и изтощителна нощ ! Wink
Жалко , че й се объркаха плановете за почивка ! Sunglasses

# 387
Коте , и какво сега ?  Tired
Пак ядове ...
Нашия и той такива ги говореше в съда , първия път бях подала молба за развод по вина .
Той , обаче се изкара толкова онеправдан  smile3517, обичал си семейството , всичко правил за нас , пък аз съм го изгонила  Crazy Crazy , на двете заседания каза "не" и аз с всичкия си акъл  smile3538 smile3538реших да прекратя делото , с уговорката , че ще водя дело за издръжка .
Та после , след години , се разведохме по взаимно съгласие , ама аз платих всичко , щото той не иска да се развежда ! Twisted Evil

# 388
  • София
Добро ви утро! Макар, че колко да е добро, като е работно?  Crazy Crazy Crazy
Ви чета, ама нямам сили да пиша, днес мрънкам поне до 4 следобяд  Wink После ще се отдам на заслужен еднодневен отдих..уф, искам да е вече другия четвъртък...а може и към 7 юни да е..мечти... Crazy

# 389
Да им се чудиш на акъла кво толкова са се вкопчили в тоз брак, и то на документи, щото то реално брак вече няма.
Игрички се опитва моя да играе някакви, ама и той не знае точно какви.
А отделно са цирковете- разлепил исковата молба из целия вход на неговия блок, разпечатал го и го раздавал на съседите да четат кви неща съм писала и се тюхкал на моята неблагодарност и коварство- да му бия шута, вместо да го гледам както той мене бил гледал Mr. Green
Отделно, се оказва, че е бил в Бг още в началото на април, а при децата се появи към 22ри и им разправяше, че 3 дни пътувал, бил адски изморен, ама бързал да ги види. патологичен лъжец.
Щял да съди социалната работничка от лятото, която писа доклада, който съответно не беше в негова полза.
Изобщо целия свят му е виновен и всички ще ни съди по ред.
Не съм и предполагала, че чак дотолкова ще изперка тоз човек и ще се вманиачи да трови живота ми.

Общи условия

Активация на акаунт