Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 798
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • На остров
Торнадо да ти е жива и здрава щерката  bouquet! Страхотна изненада сте и направили, много се впечатлих! Много здраве и весели, задружни игри от все сърце и желая  bouquet!

# 511
Tornado, честито на щерката и то мен Simple Smile Ошашкали сте детето  Laughing
Нашето тържество за завършването е утре. Баща му ще присъства...  Tired

# 512
  • София
Торнадо, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet  bouquet  bouquet
Ти ли се оплакваше, че трудно й пазаруваш дрехи поради голяма капризност?  Wink
Щото онзи ден е аз за първи път изпитах такова затруднение и пусках спиралки дим из ушите,а дребната невъзмутимо скръстила ръце рече, че нищо не й хващало окото  ooooh! Thinking

# 513
  • Не от София.
Адаш,много хубаво си го измислила!..Ще взема да заимствам и аз..ако не забравя до ноември  Joy
Много ти е хубава рожденичката,весело детство да има и много късмет!  newsm51

П.П...абе,да ви питам-вие за утрешния ден ще изненадвате ли с нещо децата си?  newsm78
Все ми се иска да направя нещо по-специално,още повече пубертетчето ми докара две шестици на класните по български и математика...ама с какво да го зарадвам?..Много е труден за подаръци,да не говорим,че според мене от нищо няма нужда...какво да го правя,идея не ми идва  newsm78

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 10:19 от Принцеса Фиона

# 514
  • На остров
Добро утро Hug,

Фи при нас е много актуална темата за слушалки.

Морги това с дрехите ни е друга голяма драма  ooooh!.

На всички желая весела ваканция и приятен уикенд  bouquet!

# 515
  • Не от София.
Фи при нас е много актуална темата за слушалки.

Онче,има беее...нали ти казвам-всичко има  Rolling Eyes
Лесно е като беше бебе-бутнеш му една вафла и се кефи...а сега!!  Thinking
Хич не щъ да му давам пари на ръка..ама май пак натам отива работата.. Confused

# 516
Здравейте момичета!
Торнадо, да ти е жива и здрава принцесата! Чудно сте я изненадали  Joy
 За утре, май няма нищо специално да правя. Не съм купила дори и подаръци. Ще ги изненадам  Mr. Green мисля да покарам малко с тях по тихите улички  Mr. Green Как ли ще реагират като видят за пръв път мама шофьор  Joy а и още не са видели бръкмата  Laughing утре ще е сефтето...
Желая ви прекрасен уикенд  Heart Eyes

# 517
  • На остров
Фи при нас не е върпоса да има, а да специален модел Sunglasses, но и пари винаги вършат работа Hug!

Ilita♥♥♥ приятно возене Ви желая утре и весел празник на всички деца  bouquet!

Ние няма да празнуваме тук  Sunglasses! То и на тази възраст са младежи не деца Laughing!

# 518
  • Не от София.
Онче,при нас /имам предвид в по-малките градове/ е шок и ужас за всеки празник.Няма ни къде да заведеш детето си,ни какво интересно да му купиш.Ето-сега чета по другите теми как в големите градове се организират детски празници...при нас-нъцки  Crossing Arms Питаш ли ме като наближи повод,какво ми се случва?!  ooooh! Намразила съм и РД,и всичко останало!Те,пуберите,само претенции имат-па да било интересно,па да било различно.Е,как да стане като имаме 5 заведения на кръст,които нищо забавно за тях не предлагат?!
Ареее...давам му някой лев,да си купува боклуци пак.  Rolling Eyes

# 519
Добър ден! Hug

Отново съм ядосана заради мизерното поведение на БНД. Как не се умори тоя човек да се рови в личния ми живот, как не се научи да си плаща смешната  издръжка навреме Tired? Иначе на празниците сме първа писта да се гордеем с хубавите си умни деца, ама с това, че и пръста не сме си мръднали за тях не се парадира. Защо ли?

# 520
Либова, какво пак му прищрака на твойто БНД? Я да ми се явиш на отчет (че на всичкото отгоре не ми и отговаряш)  Mr. Green

# 521
Шамсова, как да ти отговарям заспала, душо  Crazy? Ще ти се явя ей сегинка, че и без това ми писна от бач вече...

# 522
Добър ден! Hug

Отново съм ядосана заради мизерното поведение на БНД. Как не се умори тоя човек да се рови в личния ми живот, как не се научи да си плаща смешната  издръжка навреме Tired? Иначе на празниците сме първа писта да се гордеем с хубавите си умни деца, ама с това, че и пръста не сме си мръднали за тях не се парадира. Защо ли?

И моя са го прихванали...  Laughing Снощи се прави на интересен на детето, после пльоснал разговора им във фейса, да видели хората как майка му го манипулира. Че и снимка пуснал на мен при полицейската кола когато го гоних от дома ми с полиция и се вайка и окайва. Изтрещява яко. Сега отивам на тържествоо на детето за завършване на 3-ти класа, дано да не прави сцени, че пак полиция ще се вика.  ooooh!

# 523
  • София
Ех, вече си мисля за това

Скрит текст:

# 524
Ех, вече си мисля за това

Скрит текст:

Лесна е твоята ! Hug

Аз само ще си мечтая ... Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт