Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 726
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Я да попитам и вас, че направо не знам какво да правя  Crazy Crazy От кой доставчик на интернет сте доволни в София  newsm78 newsm78 Е не мога да избера и това си е  Tired

# 646
Днес било петък ooooh!. Преди малко разбрах и съм много доволна Laughing

Съвсем съм изкукуригала.
И аз така...дори сутринта пропуснах спирката си с трамвая след като оставих детето.ЧРД на празнуващите Simple Smile и привет на всички останали.Зимата се представих в другата тема и оттогава почти не съм влизала.Радвам се на всички в тази тема и се надявам да мога да се включвам активно.

# 647
Я да попитам и вас, че направо не знам какво да правя  Crazy Crazy От кой доставчик на интернет сте доволни в София  newsm78 newsm78 Е не мога да избера и това си е  Tired
Аз имам BLIZOO.Нямам база за сравнение, но нямам и забележки.За 3 години, 2 пъти прекъсна нета по технически причини-повредите бяха бързо отстранени и имаше информация.Въпроса е дали към момента, в който решиш да се включиш има изгодни оферти.Единственото, което много ме дразни / но мисля ,че и другите оператори го правят, защото не е забранено със закон/ е че въпреки договорите, в които има списък с канали те не спират да ги променят.

# 648
  • На черешата
 Честито на порасналите !  Hug  bouquet Да са живи и здрави, все така влюбени и все така обичани!

Относно бирата и цацата - до нас има хубава рибна кръчма с жестока музика. Така че Софиянки да заповядат на бира и цаца.  Hug
 Либче, а скоро щр се домъкна по-близо до теб.  Mr. Green

# 649
  • София
Скрит текст:

# 650
  • Не от София.
Да питам, има ли някой, който ще почива от края на юли в Поморие за да си правим компания? Ние имаме резервация от 29 юли, за 10 дни.

Кали,аз съм още колебаеща относно мястото и времето на отпуската...едни размествания взеха да стават при нас,едно чудо  ooooh!
Ще те имам предвид  Peace
Смехулка,много любов ти желая! /на кой,каквото му липсва в момента  Blush /

# 651
  • На черешата
 Наде, и на мен ми се намира една такава.  Laughing Чудя се как да я рефрешна.

# 652
Честит рожден ден на порасналата вече мама. Да е жива и здрава и винаги щастлива.   bouquet

Фиф, ще се радвам ако можем да се видим. Ние ще бъдем в Интерхотел Поморие.

Морг, да знаеш, че си права за басейна, миналото лято ходих сама с малката на море и се къпахме в морето, по-скоро тя се плацикаше, а аз стоях дежурна до нея за да не тръгне нанякъде. Станах разногледа.  Crazy

Наде, аз съм на Близуу от около 7-8 г., още от времето, когато беше Евроком и не мисля да ги сменям. Нетът е железен - бърз и постоянен. Бях се пробвала за кратко при друг доставчик и след първия месец пак се върнах към Евроком.

Та кога отиваме на бира?  Wink

# 653
  • На черешата
 Утре вечер!  Mr. Green

# 654
Става!  Party

# 655
  • София
Смехулка да е жива и здрава, вече на патерица!   bouquet  bouquet  bouquet

Аре, пийте една бира и от мен щото утре излитаме на първото море за сезона с дребната  newsm52 bye sun

# 656
Добро утро ! Hug

Наде , и аз съм към Близу , никакви забележки , нищо , че тук много ги плюят .
Не бих ги сменила .

Морги , дано имате късмет с времето ! Hug

Да пиете една бира и заради мен , ей девойките , довечера ! Hug Hug Hug

# 657
още не отворили очите и за пиене мислят. пияндурки  hahaha

# 658
  • София
Добро утро на всички! Много благодаря за съветите за интернета. То наистина човек май търси съвети само за да потвърдят неговото решение, но вие направо уцелехте в десетката  Mr. Green Mr. Green Вече почти сключихме договор с Близу - следващата събота ще ни прекарат, а днес ще си купя рутер.

Да пиете и за мен една бира  Laughing Laughing Bongo нали знаеш вица: едни пият от мъка, други - от радост, а ние - от сутринта  Sunglasses Sunglasses Присъединявай се  Peace

# 659
Наде , ти може да се присъединиш , реално ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт