Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Точно както treisy казва, това е доста нашумял търговски трик в последно време - "до -50%" например като видите, означава, че има от 1% до максимум 50% ... просто слагат горна граница, която да те подмами ... същото е и с всички игри и всевъзможни промоции ...

# 196
И, все пак, ако някой пазарува в Пикадили за 50 лв., да каже как стоят нещата Laughing

# 197
Искаш да кажеш, че наистина мислиш, че на всеки пазарувал за 50лв ще дадат ваучер за 500л гориво ... и те съмняват нашите обяснения  Joy Joy Joy Ако ги спечелиш при тези условия, викни да ни повозиш  Hug

# 198
И, все пак, ако някой пазарува в Пикадили за 50 лв., да каже как стоят нещата Laughing

http://www.piccadilly.bg/news.php?open=273

# 199
Искаш да кажеш, че наистина мислиш, че на всеки пазарувал за 50лв ще дадат ваучер за 500л гориво ... и те съмняват нашите обяснения  Joy Joy Joy Ако ги спечелиш при тези условия, викни да ни повозиш  Hug

Със все сила ще тичам до Пикадили за 500 л.  Mr. Green

# 200
# 201
  • Русе
Това означава ли че всеки, който пазарува за 50 лв печели този ваучер, че не ми се вярва newsm78
Вие какво мислите?
Nil desperandum!, не всеки ще спечели този ваучер за 500 литра гориво, в кутийките  са написа възможните награди: 1х500,10х100 и 50х50 литра. Успех  Grinning !

# 202
В Евроленд в Кауфланд Младост има 25% намаление до 2 юни.

# 203

И в този, който е в ХИТ - Люлин Simple Smile

Отказахме се от обикаляне за Ариел по Карфурите, да си го държат  Crossing Arms

# 204
Вчера по ТВ чух за промоция в Карфур - само за 24.05 някакъв таблет за 89лв. Някой знае ли нещо повече?

# 205
  • София
Maй тези дни се обсъждаше течен Персил. В Пикадили голямата бутилка за 40 пранета (около 2,5-3 литра е) е за 14,69 лв. Имаше и течен Ариел, още по-голямо шише, за 50 пранета за 15,99 лв. Имаше и 1 литър Первол за 5 лева, който беше с някакви награди (трие се карта).

# 206

И в този, който е в ХИТ - Люлин Simple Smile

Отказахме се от обикаляне за Ариел по Карфурите, да си го държат  Crossing Arms

Ариел има , но цената му не е 13 лв.Такава е била само за 21 и 22 май.Вече е 23 лв. намалена от 30 лв. Пълно е с този прах  Laughing Бар кода е немски с 40 започва.Явно са изкарали на 13 лв само определена бройка.

# 207
Аз като цяло съм най-доволна от Кауфланд - преди пазарувах много от Билла, но напоследък се усещам, че все по-рядко влизам там...  newsm78

# 208
  • София
А аз видях само Персил на 13 лева  newsm78 newsm78, а не ариел

# 209
А аз видях само Персил на 13 лева  newsm78 newsm78, а не ариел

Ариел е в Карфур, а Персил в Кауфланд, купих си 2 торби, дано да е с хубаво качество.

А това го прочетох в темата за препаратите, мисля, че е подходящо за тук

Здравей те, искам да споделя , нещо с всички ,но не знам къде и реших да пиша тук, тъй като сега се регистрирах , и няма идея как да направя тема във форума, и да споделя никой неща. До скоро работих в една известна фирма за торти. Скоро напуснах ! Не издържах , на простотиите в тази фирма , целта е да се скара персонала за да , не се искат повече пари като заплата. Защото като няма екипност няма кворум. Много доносничество , клюки, и омраза . А най-важното което искам да споделя всъщност е , че качеството на тортите е ужасно , от известно време се закупуват евтини продукти , кремовете се разреждат с повече вода , тортите се разпадат, плодовете на тортите не се мият, платките с твърди,като гипс картон, с изтекъл срок,и изгорели. еклерите са с ниско качество,падат по земята и директно се събират и се слагат в тортите ,гадост !!!! И когато събереш всички тези продукти в торта , тя се разпада, когато поседи малко минути на топло. Общо взето става като за чаша торта , не парче.Използват се китайски евтини за по 2/3 лева играчки от Илиенци , които миришат ужасно а се слагат в/у тортата, не се измиват с препарати за дезинфекция , което е редно. , Препоръчвам Ви да се насочите към други , фирми за такива изделия , при тези качеството е една голяма нула. Сега мога да си позволя да го кажа , тъй като вече не спазвам фирмена тайна. Фирмата е ЛАГУНА !!!! Ако прецените , разпространете, информацията , защото смятам , че храната трябва да е качествена, все пак храним деца !!!! Затова реших да го споделя , за да предпазя хората от боклуци, не мога да мълча , за такива нередности !

Общи условия

Активация на акаунт