Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 537
  • 736
  •   1
Отговори
  • Mediterraneo
Добре дошли в новата тема за "Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги магазини ...

Понеже не открих някъде да може да се коментират тези вериги магазини и други, за които не се сещам в момента (освен магазините на CBA, може би, и Фантастико за София ...), мисля да заформим заедно тази тема, в която да обсъждаме промоции и добри оферти, стоки, от които сме доволни, закупени от някои от тези магазини, положителни и отрицателни впечатления ...

# 1
  • Mediterraneo
В шуменските да магазина Билла също няма чаши от вчера. А в сряда дори ми дадоха да си избера! Жалко, не успях да напълня цял комплект, приключих с 4 чаши.

# 2
  • София
Много исках да направя новата тема, но не знаех как. Sad Embarassed

# 3
# 4
  • София
Днес пазарувах в Била на България и ми дадоха чаши.
Попълних един комплект, но ми дадоха сега 3 мамута и два щрауса. Ако някой има мамут с лъв-заменям.

# 5
  • Пловдив
 Hug

# 6
Ние имаме 6 чаши, но пък катерицата ни липсва.

# 7
Днес по обяд имаше много чаши в Биллата на Бълга,ия

# 8
  • София
а ние сме само с една чаша  Rolling Eyes

# 9
  • София
И аз много се ядосах за чашите. В четвъртък в Била в Овча Купел нямаше. А децата така се бяха настроили за при баба и дядо да занесем. Ние имаме 4 чаши, 2 от които с катерицата.  Peace

# 10
  • Бургас
  bouquet

# 11
  • на североизток от Рая
В шуменските да магазина Билла също няма чаши от вчера. А в сряда дори ми дадоха да си избера! Жалко, не успях да напълня цял комплект, приключих с 4 чаши.

Вчера към 12 часа в Била на Кристал ми дадоха две чаши. Дори си избрах. Сега имаме три.

Тарталетка, имаше поне 3 кашона до касиерката. Не вярвам да са свършили.

# 12
  • Mediterraneo
Аз вярвам да са свършили- трима човека само на моята опашка направиха сметки от над 100 лв и взеха по 10-12 чаши, единият- 15! Пазарува народът, не си поплюва  Laughing

# 13
  • София
И аз днес се бях засилила да пазарувам в Била, но видях, че чашите са свършили (в Пловдив на Пещерско шосе). Ядосана взех само един хляб и отидох в Пикадили.  Laughing  Поне си имам 2 лепенки яйчица и ако ги докарам до 6 до сряда, ще ми дадат ваучер за 10 лева.  Grinning

# 14
  • на североизток от Рая
Аз вярвам да са свършили- трима човека само на моята опашка направиха сметки от над 100 лв и взеха по 10-12 чаши, единият- 15! Пазарува народът, не си поплюва  Laughing

Ееее, край мен пазаруваха скромно.  Simple Smile И моята сметка беше малко над 20 лв. Не мога да наливам пари в магазините. По празниците такива цени има, че свят ми се зави. Пашата за търговците.

А чаши дали ще зареждат пак? Исках да направя комплект от 6 броя.

Общи условия

Активация на акаунт