Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 560
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Миналата седмица си взех такъв пакет от ДМ за 8.50лв с отстъпка за РД
Това е много добре, но не съм съгласна да давам инфо за ЕГН-то ( ако не греша искат копие от акта за раждане на детето)  Crossing Arms.

Не искат копие, само да покажеш лична карта или акт за раждане. Отстъпката не важи само за РД на дете, а за всеки.

На мен ми искаха в 2 различни ДМ копие от акта на детето, което остава при тях newsm78 Shocked

# 46
И на мен ми искаха копие от акта за раждане, което да остане при тях и точно затова не се включих в Бейби бонус. Не се съгласих с това условие.
За отстъпката за РД само показваш лична карта, без копие да им оставяш Wink

# 47
А пък по - интересен ми беше отговора на въпроса ми “за какво ви е?“ - “такова е условието“ Joy , съвсем полудяха някои хора...

# 48
  • София
Днес яйцата размер L на Зора в Била бяха за 2,99 лв. Годността им е до 15 май. Купих си цяла кора за обща употреба.  Laughing  В Пикадили пък перилните препарати бяха с 20 % намаление, което важи до 8.05. Не знам дали е само за близкия до нас магазин или важи за всички.

В ДМ съм използвала няколко пъти отстъпката за рожден ден. Май само веднъж поискаха да видят личната ми карта. В останалите случаи беше на доверие - дават за попълване талонче, в което се вписва датата, име, телефон, имейл.

# 49
  • Mediterraneo
Миналата седмица си взех такъв пакет от ДМ за 8.50лв с отстъпка за РД
Това е много добре, но не съм съгласна да давам инфо за ЕГН-то ( ако не греша искат копие от акта за раждане на детето)  Crossing Arms.

Не искат копие, само да покажеш лична карта или акт за раждане. Отстъпката не важи само за РД на дете, а за всеки.

На мен ми искаха в 2 различни ДМ копие от акта на детето, което остава при тях newsm78 Shocked

Това е по програма Бейби бонус вероятно.

# 50
Да, написала съм, че за Бейби бонус става въпрос

# 51
  • София
Аз в петък също се изненадах, че няма чаши в Билла, Овча купел.
На въпроса на жената преди мен промоцията ли е свършила,
касиерката с отегчение отговори: "Не, но чашите свършиха".  Mr. Green

# 52
  • София
За Бейби бонус в ДМ дали ви е от скоро информацията? В началото наистина искаха копие от акт за раждане и много майки просто ги отсвириха. Явно се е коментирало не само в съответната тема, защото после само проверяваха акта и го връщаха - без да задържат копие  Peace

# 53
За Бейби бонус в ДМ дали ви е от скоро информацията? В началото наистина искаха копие от акт за раждане и много майки просто ги отсвириха. Явно се е коментирало не само в съответната тема, защото после само проверяваха акта и го връщаха - без да задържат копие  Peace

Моята информация е от преди повече от година, но май важеше до навършване на 3г. на детето Thinking

# 54
  • о`майна лунна нощ е
От чашите на Била взех само една. Нещо не ме накефиха чак толкова, а и не влизам често там. Доволна съм от промоцията на Филаделфия с подарък Филаделфия с мед, защото там наистина си заслужаваше цената. Само обърнете внимание /за тези, които са си взели повече бройки/, че годността им е до м. юни /не помня точно датата, но е около 20-26.06./ Предполагам партидите в промоция навсякъде са еднакви.

# 55
От чашите на Била взех само една. Нещо не ме накефиха чак толкова, а и не влизам често там. Доволна съм от промоцията на Филаделфия с подарък Филаделфия с мед, защото там наистина си заслужаваше цената.
И аз не харесвам чашите, само 1 взех. Промоцията с Филаделфия съм я пропуснала, за съжаление

# 56
  • Mediterraneo
Само обърнете внимание /за тези, които са си взели повече бройки/, че годността им е до м. юни /не помня точно датата, но е около 20-26.06./ Предполагам партидите в промоция навсякъде са еднакви.

Никакъв шанс да останат дотогава  Mr. Green Моите дори са до 25 май в годност.

# 57
  • София
Момичета, вижте на какво попаднах в промометъра:

Joy

# 58
 Joy Joy Joy Изтървали са да напишат "златен лук с диамантена декорация"  hahaha

Edit: ако някой от Варна ходи до Била на Колхозен, може ли да погледне ако се сети, каква е цената на хасковския козунак (кръглия), точно срещу хляба са го сложили, защото съм почти сигурна, че пишеше цена 1,99лв намален и не видях да пише само един от видовете да е толкова, взех и като се прибрах видях на бележката 2,59лв ...  newsm78 (чаши нямаше вече и там).

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 18:00 от Moringa

# 59
И аз пазарувах в събота от Била специално заради чашите и по молба на детето.Така се изкефи , че направихме сметка за 4 чаши.На касата обаче пълно разочарование - чаши няма.На репликата ми , че рекламата е некоректна касиерката отвърна , че промоцията била до изчерпване на количествата.Сега ако им видя рекламата още веднъж  #2gunfire И откога няма и стикери ,егати и топътията.А се замъкнахме специално.Всички други супермаркети са ми по-близо.

Общи условия

Активация на акаунт