Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 544
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Това за чашите, което чета, е наистина уникално малоумно. Не може така ... да са си преценили срока или да не бяха слагали такъв  ooooh!

Мисля, че това е импровизация на персонала. В нашата Била си има и никой не казва подобно нещо.

# 31
  • Mediterraneo
Моля, когато пускате нова тема, поне погледнете дали не може нещо да се подобри или поправи нещо на първа страница - в случая, изображенията, които бях сложила най-отгоре, вече не се виждат, можеше да се махнат линковете към тях или да се сложат други ...

Аз никакви неработещи линкове не виждам. Пък и чудо голямо как е оформена темата  ooooh! Като почнете да се втелявате... Сякаш някой отваря прословутата първа страница да търси каквото и да било!

# 32
  • София
Аз си мисля, че чаши пак ще има, но както винаги са заредили малко. Освен, че интересът явно е голям, заради празниците се пазарува повече. Предполагам, че ще поръчат още и 1 седмица след празниците отново ще ги има. Вчера им се ядосах и не пазарувах, но днес пак до тях ще опра.  Wink На мен 90 % от пазаруването ми е от Била, а чашите (хубави или лоши) са ми бонус. Ако все пак някой от Пловдив знае къде ги има, моля да каже. В сряда взех една и ми се искаше да взема още една и утре да ги подаря.

# 33
Моля, когато пускате нова тема, поне погледнете дали не може нещо да се подобри или поправи нещо на първа страница - в случая, изображенията, които бях сложила най-отгоре, вече не се виждат, можеше да се махнат линковете към тях или да се сложат други ...

Аз никакви неработещи линкове не виждам. Пък и чудо голямо как е оформена темата  ooooh! Като почнете да се втелявате... Сякаш някой отваря прословутата първа страница да търси каквото и да било!

Joy Втеляване е, когато се прави забележка да не се пуска нова тема преди да се изпише 50-та страница, ако си спомняш. И да, има неработещи линкове  и има хора, на които им пука първа страница как изглежда и какво съдържа, разбира се има и други, които само могат да критикуват, без да умеят самите да търпят критика ...

# 34
  • София
Е, хайде не се карайте! Grinning Тарталета , благодаря, че си си направила труда. Винаги може и по-добре, пък и нещата не са непоправими.  Grinning
Да ви предупредя, яйцата в Лидл са с изключително тънки черупки. Абсолютно всички 30 яйца ми се спукаха, въпреки предохранителните мерки. Първо бяха 3.99лв. за кора, след това ги направиха по 2.99лв. Имало защо. Отврат са! Не купувайте! Naughty 

# 35
  • Mediterraneo
Само малко по- надолу от настоящата тема е старата. Ще видиш, че е на 50- та страница. И ако ти е толкова голям мерак авторството на нови теми, моля! Извинявам се, че пуснах тази, ще помоля модератор да я заключи, да можеш да пуснеш новата тема ти и да я оформиш по твой вкус  Peace

# 36
Само малко по- надолу от настоящата тема е старата. Ще видиш, че е на 50- та страница. И ако ти е толкова голям мерак авторството на нови теми, моля! Извинявам се, че пуснах тази, ще помоля модератор да я заключи, да можеш да пуснеш новата тема ти и да я оформиш по твой вкус  Peace

Въобще нямам проблеми и изисквания за авторство, явно наистина не помниш за коя 50-та страница става дума, а аз явно съм достатъчно злопаметна  Peace

Извинявам се на останалите за спама   bouquet ...

# 37
  • Mediterraneo
Моринга, много добре помня за коя 50- та стр. става въпрос! Но не разбрах защо беше спомената тук! Както и да е- официално си обявена за автор на тази тема и моля никой да не си прави труд да пуска трета тема, да не стават гафове при оформлението  Praynig Извинявам се и аз на всички, приятни почивни дни  Heart Eyes

# 38
  • София
Моринга, много добре помня за коя 50- та стр. става въпрос! Но не разбрах защо беше спомената тук! Както и да е- официално си обявена за автор на тази тема и моля никой да не си прави труд да пуска трета тема, да не стават гафове при оформлението  Praynig Извинявам се и аз на всички, приятни почивни дни  Heart Eyes

А патент за страницата имаш ли  newsm78 newsm78 newsm78 Е хайде сега.

Ние купихме яйца от метро и бяха ОК. Е не са чак 2.99 за 30, но пък не се изпочупиха всичките

# 39
  • София
Хъм, аз писах на обявените в сайта на Билла мейли. Моля всеки, който е писал, да сподели в случай на отговор - ще ми е интересно какво и кога ще отговорят  Mr. Green

# 40
  • Варна
Някъде има ли новия каталог на кауфланд,че днес пак са ни пропуснали за вестникът? Търся на промоция капсули на Ариел.

# 41
  • София

Да ви предупредя, яйцата в Лидл са с изключително тънки черупки. Абсолютно всички 30 яйца ми се спукаха, въпреки предохранителните мерки. Първо бяха 3.99лв. за кора, след това ги направиха по 2.99лв. Имало защо. Отврат са! Не купувайте! Naughty 

Аз купих вчера на Клевер от Била-3,99. Само 1 се пукна при варенето от 40 яйца.

# 42
  • Русе
Миналата седмица си взех такъв пакет от ДМ за 8.50лв с отстъпка за РД
Това е много добре, но не съм съгласна да давам инфо за ЕГН-то ( ако не греша искат копие от акта за раждане на детето)  Crossing Arms.

# 43
  • Русе
Хъм, аз писах на обявените в сайта на Билла мейли. Моля всеки, който е писал, да сподели в случай на отговор - ще ми е интересно какво и кога ще отговорят  Mr. Green
Аз съм писала на Била на 10.01.2013 г. ( по друг повод ,не заради чашите ) , така и не получих никакъв отговор !!!

# 44
  • Mediterraneo
Миналата седмица си взех такъв пакет от ДМ за 8.50лв с отстъпка за РД
Това е много добре, но не съм съгласна да давам инфо за ЕГН-то ( ако не греша искат копие от акта за раждане на детето)  Crossing Arms.

Не искат копие, само да покажеш лична карта или акт за раждане. Отстъпката не важи само за РД на дете, а за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт