Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Луната ни пази
Да се запиша и аз при вас. Искам да следя цените във веригите. При нас имаме СВА, но много рядко стигам до него. Колкото до Билла, в областния ни град имаше два магазина, но гледам и двата ги затворили. Бях засилила брат ми за чаши (той е в Пловдив), но явно няма смисъл.

# 61
  • София
Днес имаше чаши в билла на Плиска

# 62
  • Пловдив
В Пловдив по празниците нямаше чаши...

# 63
относно чашите в Била - аз смятам да сезирам Комисията за защита на потребителите. Не може толкова да не могат да си сметнат оборота за два месеца напред. Ако пък е имало толкова голям наплив, защо по щандовете беше пълно със стока  newsm78. Значи могат да заредят стока, а чаши - не? Според мен това беше рекламен трик преди Великден, за да идат хората да пазаруват при тях. А на касата като ти кажат няма чаши, ще се примириш и пак ще си платиш сметката. Така че аз като потребител, ще се оплача, поне една глоба да им лепнат.

# 64
В National Geografic for Kids пише , че промоцията е до 30 юни или до изчерпване на количествата.Как са го направили само  , да могат да си измият ръцете винаги.Мръсен номер ама какво да се очаква от Била.Дано да се получат много оплаквания.Смятам и аз да направя нещо по въпроса.

# 65
И аз им писах, но нямам отговор! Интересно е, че на Плиска има чаши / така пише съфорумката/, дали сега са ги пуснали или е имало преди? Пишете ако знаете!

Сега видях новата им брошура и вече предлагат тенджера - за пет лева една точка, така че вече чаши няма да има! Поне така мисля!

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 20:57 от didichka2004

# 66
Относно чашите, аз мисля, че не са съобразили, че толкова много хора ще си ги взимат - аз за 2 пазарувания около празниците можех да взема 21 чаши, които, разбира не взех, както беше и с дългата промоция на стикерите - даже подарявах на дечица, които причакваха пред касите. Просто хората си взимат - трябва не трябва, на аванта е Sunglasses

# 67
Да, вчера и аз подочух касиерките в Била да обсъждат нова лоялна програма, за всеки 5лв сметка някакви точки ... не знам си какво ... не успях да разбера, защото имах друга работа и трябваше да се отдалича от подслушвателната точка    Mr. Green

# 68
Да, вчера и аз подочух касиерките в Била да обсъждат нова лоялна програма, за всеки 5лв сметка някакви точки ... не знам си какво ... не успях да разбера, защото имах друга работа и трябваше да се отдалича от подслушвателната точка    Mr. Green

Тъкмо пристигна каталога и го прелиствам  Laughing
Тигани, тенджери и мобилен индукционен котлон BergHOFF Virgo.
Цени от 40 до 70 лв. за съдовете и 80 лв. за котлона.

# 69
  • sofia
Не знам дали марката на мобилния индукционен котлон е някаква по-специална, но това е нормалната цена на подобни котлони в Метро.

# 70
Не знам дали марката на мобилния индукционен котлон е някаква по-специална, но това е нормалната цена на подобни котлони в Метро.

Марката е като на ножовете, които пускаха преди, много съм доволна от тях  Peace
http://di1-2.shoppingshadow.com/images/pi/33/59/79/107674644-260 … y+set+7+piece.jpg

Alaska в Метро наистина е на такава цена, но те май са марка от нисък ценови клас.

# 71
  • В полите на Витоша :)
И аз пазарувах в събота от Била специално заради чашите и по молба на детето.Така се изкефи , че направихме сметка за 4 чаши.На касата обаче пълно разочарование - чаши няма.На репликата ми , че рекламата е некоректна касиерката отвърна , че промоцията била до изчерпване на количествата.Сега ако им видя рекламата още веднъж  #2gunfire И откога няма и стикери ,егати и топътията.А се замъкнахме специално.Всички други супермаркети са ми по-близо.

Стикери даваха до 01.05.

# 72
Вече няма ли стикери за по 1 лв ако си ги купиш?

# 73
  • В полите на Витоша :)
В Билла България поне не видях стикери вчера.

# 74
Някой знае ли дали се продават чушкопеци в Метро? newsm78 Някъде бях чела, че там ги имало....

Общи условия

Активация на акаунт