Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 575
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Има по принцип, но можеш да звъннеш и по телефона, ще ти дадат информация  Peace

Гугъл ми изплю и Зора.

# 76
Някой дали е обърнал внимание пластмасовите столове в Кауфланд, които миналата седмица бяха намалени на 6.99 лв, са все още на тази цена?

# 77
  • София
Относно чашите, аз мисля, че не са съобразили, че толкова много хора ще си ги взимат

За мен вече е ясно - искали са да си "привлекат" хора за предпразничен пазар  Tired Според мен са били напълно наясно какви обороти се правят по това време на годината и въобще не е въпрос на съобразяване, а на некоректност. Пълно безобразие е да се обяви такъв дълъг срок и само след седмица-две из магазините да виснат съобщения за предсрочно изтеклата промоция...

# 78
  • Пловдив
Относно чашите, аз мисля, че не са съобразили, че толкова много хора ще си ги взимат

За мен вече е ясно - искали са да си "привлекат" хора за предпразничен пазар  Tired Според мен са били напълно наясно какви обороти се правят по това време на годината и въобще не е въпрос на съобразяване, а на некоректност. Пълно безобразие е да се обяви такъв дълъг срок и само след седмица-две из магазините да виснат съобщения за предсрочно изтеклата промоция...

newsm10

# 79
Не знам дали марката на мобилния индукционен котлон е някаква по-специална, но това е нормалната цена на подобни котлони в Метро.

Марката е като на ножовете, които пускаха преди, много съм доволна от тях  Peace
http://di1-2.shoppingshadow.com/images/pi/33/59/79/107674644-260 … y+set+7+piece.jpg

Alaska в Метро наистина е на такава цена, но те май са марка от нисък ценови клас.

Може ли да ми кажеш каква е марката на ножовете?

# 80
  • sofia
Горе в прозореца с адреса излиза - berghoff

# 81
  • в ябълковата градина
Някой знае ли защо Карфур на Цариградско е толкова изпразнен?
Няма и никакви промоции, само някакви измършавели 30-годишни лютеници, съмнителни френски вина и консерви царевица общо взето.

# 82
  • sofia
Не съм ходила скоро там, ама чакам да почнат да затварят молове  Laughing

# 83
Не съм ходила скоро там, ама чакам да почнат да затварят молове  Laughing
Кое ще затварят ,те нови откриват и то по-големи. ooooh!

# 84
Не ми се вярва да го затворят, по принцип беше доста оборотен. По-скоро някакви промени може да правят.

# 85
  • Варна
И във Варна Карфур в Гранд Мол е доста опразнен през последните дни. Питах на касата да не го затварят и ми казаха, че няма такова нещо, просто в момента правели инвентаризация и до седмица всичко ще е заредено. Поне така ми обясниха.

# 86
Някой дали е обърнал внимание пластмасовите столове в Кауфланд, които миналата седмица бяха намалени на 6.99 лв, са все още на тази цена?
Мисля,че вече не,но вчера мернах подобни пластмасови столове в Практикер  Peace Дано ти е полезно като инфо  Wink

# 87
Мисля,че вече не,но вчера мернах подобни пластмасови столове в Практикер  Peace Дано ти е полезно като инфо  Wink

Благодаря! Ще се разходя до Практикер!  Hug

# 88
  • Пловдив
В П-в в Пени маркет има олио за 2.19 лв.

# 89
А аз да похваля черните маслинки, които са на промоция в Била - соленички и лесно се отделят от костилката, много ми харесаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт