Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В П-в в Пени маркет има олио за 2.19 лв.

В момента и в Пикадили има на тази цена.

# 91
  • In transit
  в карфура яйцата бяха по левче за кора   Grinning

# 92
Другата събота Parodontax 75 мл. ще е 4.19 лв/бр. в Метро (3 бр. в опаковка).
Много изгодна оферта  Peace

# 93
Искам да се включа относно ножовете от Била, много хубави "Бяха" когато ги купихме и много добре режат, но ръждясват. Това за мен е показател за лошо качество. Ако и тиганите са такива да им се драска повърността, това е критерии пак за лошо качество, и навярно ще се окажат такива, а са на нормални цени, а не както казва Била, че са намалени с точките. Те са надули цените и после събирай потъребителю точки за да си купиш ефтино тиганче и котлонче. Такива лъжци са, че няма кой да ги съди!

# 94
  • София
От понеделник в Кауфланд пускат евтини тиганчета с керамично покритие различни размери - намаление 50%. Аз си взех от предишното намаление и нямам никакви забележки както за тенджерата, така и за тигана.

# 95
Искам да се включа относно ножовете от Била, много хубави "Бяха" когато ги купихме и много добре режат, но ръждясват. Това за мен е показател за лошо качество. Ако и тиганите са такива да им се драска повърността, това е критерии пак за лошо качество, и навярно ще се окажат такива, а са на нормални цени, а не както казва Била, че са намалени с точките. Те са надули цените и после събирай потъребителю точки за да си купиш ефтино тиганче и котлонче. Такива лъжци са, че няма кой да ги съди!

Как ги миеш?
Нашите не ръждясаха, а даже в миялната ги мятам (по принцип ги измиваме на ръка, точно заради ръждясването, но мързелът ни накара да пробваме и много, много рядко има някоя точица, която пада веднага след като я пипнем).

# 96
И аз днес ходих в Карфур (няколко седмици не бях ходила) и бях ужасена от опразнените щандове. Никаква инвентаризация няма. Причината е описана в тази статия.

# 97
  • Варна
Guess това не е никак добре.
Ако видите на промоция течен Ариел за цветно в някой от тези магазини, вкл. Елитис във Варна, моля споделете!

# 98
  • София
Вчера ходихме в Карфур в МОЛ Б-я,ами все едно бомба е паднала.Това за събота да няма хора,стока,като се сетя за лудницата в ДЪ МОЛ...Купихме някои неща,но направо бях потресена от цената на филтрите Макстра за кана Брита- 16лв и нещо. ShockedДосега най-скъпи са били около 13лв

# 99
В Метро филтрите за кана Брита ще са 30.60лв за 3бр т.е 10.20лв за брой

# 100
Guess това не е никак добре.
Ако видите на промоция течен Ариел за цветно в някой от тези магазини, вкл. Елитис във Варна, моля споделете!

Мисля, че в Макао го гледах на промоция - погледни брошурата им в страницата им  Peace (не помня до коя дата беше)

# 101
  • Sunshine state
От понеделник в Кауфланд пускат евтини тиганчета с керамично покритие различни размери - намаление 50%. Аз си взех от предишното намаление и нямам никакви забележки както за тенджерата, така и за тигана.
И аз си взех един 28см на Сапир от предната им промоция и съм също така доволна.Сега може да си взема един по-малък. Sunglasses

# 102
  • Бургас
В Карфур ще има от вторник намалено разтворимо кафе с тяхната марка на 3.29 лв. ...някой опитвал ли го е ?

# 103
Взимала съм преди време, когато пак беше намалено. На мен ми харесва. Други по-евтини марки разтворимо кафе  леко киселеят, но това - не. Освен това лесно се разтваря в студено мляко.

# 104
  • Някъде на път....
.....Освен това лесно се разтваря в студено мляко.
О, това е много важно за мен, особено в летните месеци.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт