Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 617
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Вчера ходихме в Карфур в МОЛ Б-я,ами все едно бомба е паднала.Това за събота да няма хора,стока,като се сетя за лудницата в ДЪ МОЛ...Купихме някои неща,но направо бях потресена от цената на филтрите Макстра за кана Брита- 16лв и нещо. ShockedДосега най-скъпи са били около 13лв
Погледни сайтовете за колективно пазаруване има филтри- имаше оферта три филтъра за 23. Ако си в Сф и доставката ще е по-ниска, която за страната е 6.

# 106
.....Освен това лесно се разтваря в студено мляко.
О, това е много важно за мен, особено в летните месеци.  Peace

Не знам на каква единична цена е кафето, което обсъждате, но да споделя, че днес съм почти сигурна, че видях в Била нескафе на Нескафе  3в1 ... 25ст. пакетчето. Дано да съм била полезна  Peace

# 107
  • Бургас
И в Карфур от утре Нескафе 3в1 е 25 ст. пакетчето

# 108
  • София
Вчера ходихме в Карфур в МОЛ Б-я,ами все едно бомба е паднала.Това за събота да няма хора,стока,като се сетя за лудницата в ДЪ МОЛ...Купихме някои неща,но направо бях потресена от цената на филтрите Макстра за кана Брита- 16лв и нещо. ShockedДосега най-скъпи са били около 13лв
Погледни сайтовете за колективно пазаруване има филтри- имаше оферта три филтъра за 23. Ако си в Сф и доставката ще е по-ниска, която за страната е 6.
Не знаех,че предлагат и филтри.Мерси! Simple Smile

# 109
Не знаех,че предлагат и филтри.Мерси! Simple Smile
[/quote   Ето това е офертата / но може би ще ми я изплюе като реклама/ http://grabo.bg/kana-za-filtrirane-akvafor-ametist-28l-s-indikat … 6540&affid2=7   Гледам и в метро ще има оферта на кана Брита с филтри...

# 110
Здравейте! Някой знае ли дали намалението на 50 % на електроуредите в Кауфланд е в цялата им мрежа или само по определени градове и магазини? Мерси Wink

# 111
Я кажете 4,8 кг Ариел за 23 лева в Карфур изгодно ли е  Thinking

# 112
Я кажете 4,8 кг Ариел за 23 лева в Карфур изгодно ли е  Thinking

Ами 2кг. обикновено варират от 9,99 до 12-13лв ... според мен не е особено добра цената, да не кажа хич ...

# 113
  • о`майна лунна нощ е
Има ли някъде в момента промоция на Милде - от мега пакетите /16 и нагоре бройки/ и да ме ориентирате за цената им.

# 114
Ето затова като се пита не се дават килограмите/литрите на даден перилен препарат, а за броя на пранетата. Защото праховете/геловете са с различна концентрация.

В случая с Ариел в Карфур 4.8 кг не са за 48 пранета, а за 60 пранета, защото това е гръцки Ариел, който е по-концентриран от нашия тук и на пране не се слагат 100 г (142 мл), а само 80 г (130 мл). Така че 4.8 кг стигат за 60 пранета, което прави по 38 стотинки на пране.

Нашият Ариел излиза между 50 и 70 ст. на пране.

Изгоден е и то много, а да не говорим, че е с по-добро качество от румънския в белите пликове, който продават по нашите супермаркети. А в миналата брошура на Карфур имаше един гръцки Диксан, който беше още по-изгоден.

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 11:40 от Guess Who

# 115
Хмм, то аз все на око слагам  Embarassed ама щом викаш че е по-добър, ще взема

# 116
Не слагай на око. Така прахът се пилее излишно, а оттам и парите ти. Намери отнякъде една мерителна чашка и измервай според таблицата на опаковката. Не отнема много време. Ще видиш колко повече прах, отколкото е нужно, си слагала и как прахът ще ти стига за повече време.

Не съм ходила до магазина, но като гледам брошурата, ще има три разновидности - два аромата fresh sensations (в тъмната кутия има аромат на рози, а в зелената кутия - на лавандула и нещо друго, което не помня какво беше) и един alpine.
Тези fresh sensations са нещо като 2 в 1. Имат много приятни и трайни аромати, но са малко поорязани като качество - толкова малко, че при нормални условия няма и да разбереш. Ползвала съм този в тъмната кутия и мирише седмици след изпирането и няма нужда от омекотител.
Alpine си е като стандартния Ариел, само миризмата е различна.

# 117
Аз вчера ходих, но не си взех
Обаче имаше два вида, като единия със сигурност беше Color and style- него го загледах, защото купувам винаги за цветно пране

# 118
О, значи брошурата лъже, защото там са дадени на снимка три кутии, като нито една от тях не е за цветно. Както и да е. При всички положения е хубав прах.

# 119
Как се разбира какъв е праха? Гръцки, Румънски и т.н. Някой беше казал по кода, но къде, какво да гледам незнам. Нека да напише някой, който е вещ в тези неща. Знам само, че може да пише, че е гръцки, но всъщност да е само пакетиран там, а качеството да е лошо.
Незнам и не разбирам, затова чакам компетентно мнение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт