Била, Карфур, Кауфланд, Пикадили, Метро, Пени и всякакви други вериги- 2

• 84 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
Обожавам по-вискоките възглавници и винаги си подпъхвам по някоя и друга допълнително,но тази и на мен ми е висока. Даваме я на гостите с цел да поспадне малко,но за сега неуспешно. Laughing

hahaha хо-хо-хо
Не ми беше дошло наум да употребя така гостите  Mr. Green

# 616
  • Sunshine state
Сестра ми се бъзика,че у нас било като в концлагер и тайничко си пълни едни хавлии в калъфката. Laughing Сутринта намерих възглавницата сложена на стола до нея.Гледай какъв хитрец,а? Шегуваме се,че от гостуването плексита щял да я хване.  Mr. Green
Всъщност историята на въпросната възглавница е,че баба ми беше възмутена от нашите "меки" такива и реши да ни снабди с една по-твърда. Ами не ми угажда и туй то,а като си представиш,че спях на 2 обикновени.. Whistling Сега и тя се прави на сербез,но виждам,че на сутринта едвам си върти главата. Тя е горда жена и няма да си признае грешката.  hahaha

# 617
  • 1st floor
Сега и тя се прави на сербез,но виждам,че на сутринта едвам си върти главата. Тя е горда жена и няма да си признае грешката.  hahaha
hahaha hahaha hahaha

Точно като дъщеря ми!  bowuu Но пък успя да надвие на възглавницата... Laughing

# 618
  • sofia
Обикновено след едно-две изпирания в пералнята се смаляват значително. Зависи какъв точно е пълнежа, което няма как да се разбере предварително.

# 619
Даваме я на гостите с цел да поспадне малко,но за сега неуспешно. Laughing
hahaha hahaha hahaha
Канете ги по-често, все някога ще се получи!  Mr. Green
Или поне гостите ще се отучат да идват Laughing

# 620
  • Sunshine state
Някой да е срещал памперси на промоция ?
В Кауфланд има на тяхната си марка К-Класик различни размери за 15.99лв. пакета.Аз съм много доволна от тях-ням,ат пропускане,не миришат силно и са много тънки.Дори спряха да й излизат пъпки от тях на малката в жегите. Peace
Днес взех и от промоцията им на Нестле Джуниър-700гр за 13.89лв  Peace

# 621
В Кауфланд има на тяхната си марка К-Класик различни размери за 15.99лв. пакета.Аз съм много доволна от тях-ням,ат пропускане,не миришат силно и са много тънки.Дори спряха да й излизат пъпки от тях на малката в жегите. Peace

С ластици ли са на коремчето? Мога ли да помоля който купува от тези памперси да обърне внимание кой е най-големия размер, който се предлага и за какви килограми. Нямаме наблизо кауфланд и няма как да отида специално, за да проверя това... С този нощен памперс ми идва нанагорно, още не сме го махнали, а единствените шестици, които намирам, са на Памперс. Та нямам против нещо по-евтино, разбира се, непропускащо  Simple Smile

# 622
  • Пловдив
Днес взех и от промоцията им на Нестле Джуниър-700гр за 13.89лв  Peace
Благодаря ще пробвам !

# 623
  • Sunshine state
Доро,мисля,че 5-ицата са най-големите.Ние взимаме от тях и не видях по-голям номер. Confused
jb66,няма да съжаляваш.  Peace

# 624
  • In transit
Я да ви питам...в Пикадили има течен диксан (испански) 5 литра(75 пранета) за 22лв, как е като цена?  newsm78

# 625
Добре е като цена, но не е хубав. Представлява нещо подобно на нашия Рекс, но по-зле. Изобщо за испански перилни препарати не си давайте парите. Изключение прави Скип и то само някои видове.

# 626
  • In transit
Guess Who,  Hug  bouquet

# 627
Някой може ли да каже от коя верига мога да купя обезмаслител Меглио?

# 628
  • софия
Момичета, виждали ли сте някъде моп на Виледа ? Търсих в Kaufland, Бодинор, Promarket и Фантастико, но няма.

# 629
  • София
Момичета, виждали ли сте някъде моп на Виледа ? Търсих в Kaufland, Бодинор, Promarket и Фантастико, но няма.

За моп не знам, но продукти на Виледа има в Пикадили (големите им магазини).

Общи условия

Активация на акаунт