Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 675
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Снощи в Милано.

# 391
здравейте

аз съм Ивана но приятелите ми викат иви.Виолетта е едно невероятно момиче има невероятен живот   bouquet затова всички я харесват Томас Леон и Диего txtloves Two Hearts Two Hearts

# 392
Напоследък доста нови се присъединяват към темата, радвам се. Simple Smile
Иви,  Hug добре дошла.

Мартина ще има фотосесия в Милано и през това време си похапва грозде.  Laughing

# 393
Maртина с Хорхе и Диего.

# 394
Тини с приятелки

ББ: Описват Виолета като новата Хана Монтана. (предполагам,че става дума за сериалите.)

# 395
Виолета за Южна Америка е като Хана Монтана за Северна Америка.  Laughing
Много е популярна и то не само в Аржентина. Виждате какъв фурор направи в Милано (не само тя де). А и в днешно време е трудно да събереш 50 000 души на концерта си. Но тя го прави.

Питали са Мартина какво има между нея и Диего. Доста хора предполагат, че те се харесват, но тя е отговорила, че те са просто много добри приятели. Вие как мислите? Дали има нещо между тях?

# 396
Съмнявам се да има нещо между тях,защото той е й батко ;дд а и да имат връзка дори и да я крият и да лъжат,че са само приятели..ако се обичат нека бъдат заедно. Но по гифчето изглежда като двойка или поне се държат така заради сериала.

# 397
Милано

с майка си

# 398
Според мен не лъжат, а както казва Тини- просто са добри приятели и им е приятно да прекарват време заедно.  Peace Но дори и да има нещо повече от приятелски чувства между тях им пожелавам да са щастливи.  Peace

Хорхе и Диего с фенка. Какъв късмет има да се снима и с двамата.  Laughing

# 399
Явно са имали туиткам или заедно или поотделно

# 400

Има че тази снимка не е публикувана,но ако е съжалявам.

# 401
Скрит текст:

Има че тази снимка не е публикувана,но ако е съжалявам.
Не е публикувана.  Peace Много е хубава, особено на този фон- многобройните им фенове.

Преди се говореше, че първата целувка на Мартина е била с Хорхе (докато са снимали целувката между Виолета и Леон), но за свое интервю тя споделя, че първата й целувка се е случила, когато тя е била на 14 години на рожден ден на свой приятел- Лисандро.

# 402
Какво мислите за днешния епизод? Людмила определено не ми се струва по-добър човек въпреки че е с Томас.  Rolling Eyes А днес нямах субтитри защото съм на друг телевизор.  Rolling Eyes Та бихте ли ми превели ако можете няколко ситуации. newsm78 1.Там където Виолета и Томас се заключиха какво говореха преди да се сдобрят, тоест искам да знам какъв бече диалога им. 2. Където говореха Людмила и Лена. 3. Където Грегорио им обясняваше нещо и където Камила му се изрепчи. Ще ви бъда много благодарна ако ми кажете.  Hug

# 403
Розичке,  Hug днешния епизод беше много интересен както винаги. А Людмила.. не мисля, че тя може да се промени. Само пред Томас се прави на по-добра, но си е същата. Даже и пред него не може да се сдържи да покаже истинската си същност.  Laughing

1. Когато се заключиха спореха кой е виновен за това и общо взето се чудеха за какво да се заядат.  Laughing После Виолета го попита какво се е променило между тях. Той й каза, че много я обича. И тя му отвърна, че страда, когато се карат и иска да се сдобрят, и да бъдат приятели. И се сдобриха.  Peace
2. В момента не се сещам за кой точно момент питаш.  newsm78
3. Грегорио за пореден път си говореше каквото знае. "Групата на талантите" била много по-добра от другите, те били талантливи и работят усилено, докато другите така да се каже не са на тяхното ниво, а само мрънкат.

# 404
Добър вечер Simple Smile
Радвам се, че ставаме все повече и повече!Ех...Здравейте на всички ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт