Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 576
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
# 286

- от миналата седмица,петъчния епизод когато си загуби гласа.

- май с тази визия ще прави клип на "Podemos",но не знам дали е вярно.
Чакаме на летището. За да излезем от Мадрид.
Тини и майка й (Мариана) в Париж.
- Тали: В колата екипа на "Виолета" се прави че танцува и пее!

*На 19 април са снимали последния 80 епизод за 2ри сезон. Надявам се догодина да има 3ти сезон.

# 287

Тини с фен в Париж.

# 288
*На 19 април са снимали последния 80 епизод за 2ри сезон. Надявам се догодина да има 3ти сезон.
И аз се надявам да има и трети сезон.
А сега до кой епизод са? Смисъл кой е последния излъчен в Аржентина?  newsm78

# 289
И аз се надявам да има и трети сезон.
А сега до кой епизод са? Смисъл кой е последния излъчен в Аржентина?  newsm78
40. То навсякъде има инфо,че ще има 4 сезона,но се съмнявам..ще чакам да излезнат промо снимки и видеа и чак тогава ще повярвам че ще има още един сезон.

# 290
Благодаря за инфото.  Hug

Още нови снимки:

# 291
Даже в един блог прочетох,че в последния епизод щял да се появи Томас за последната целувка с Виолета. *ей това вече не ми се връзва.* Макар че в официалните снимки плюс разкрития за техните герои за Виолета пишеше,че ще трябва да избира между 3 нещо си....

# 292
То и аз това си мислех.. че Томас може и да се завърне накрая. Но ще стане много объркано.  ooooh! Тя между двама не можа да избере, пък сега ако трябва между трима да избира..  Mr. Green Само дано да не се появи и четвърти. Laughing

# 293
Тя Виолета е много глупава. Дано до 4ти сезон (ако има такъв) да е решила с кого ще бъде.;дд че само ходи с единия после късат тръгва с другия - късат и накрая им казва нека си останем само приятели ;дд

# 294
  • България Сливен
Искам да попитам тези от вас, които са на Булсат имат ли субтитри на този филм, тъй като ние нямаме?

# 295
Искам да попитам тези от вас, които са на Булсат имат ли субтитри на този филм, тъй като ние нямаме?
Няма субтитри на Булсат.
За това аз го гледам на другия телевизор, който ни е на Евроком. Laughing

# 296
Е, всеки си има мнение за мен на първата снимка прилича на 40 годишен мъж със стила на Брад Пит  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ... И ехаааа  Simple Smile колко хубави снимки сте публикували. Аз търся нова информация за филма, но не намирам никаква.  Rolling Eyes Е поне да има снимки.                     

# 297
има информация просто трябва да търсиш правилно   Wink

# 298
Tини и Пабло.

С фенка.

С Хорхе.

# 299
Новата снимка на Тини.

Общи условия

Активация на акаунт