Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 603
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
Има ли някой?
Мисля, че сега ще дадат нов епизод Simple Smile

# 316
Не, повтарят стари епизоди. Новите са от 18:00.  Peace

# 317
Хей! Здравейте съжалявам за отсъствието си! Дано не съм ви липсвала.... Шегувам се  Hug Laughing Laughing Laughing. Публикували сте страхотни снимки. Пишете за всичко ново което научавате. И между другото и на мен не ми харесва че Томас е с Людмила, но поне сега няма да има кой да пречи на връзката на Виолета и Леон.      

# 318
Добро утро!  Hug Как сте?           Tук Людмила изглежда страшно надменно

# 319
Добро утро!  Hug Hug Hug  bowuu bowuu
Ани случайно да знаеш какво точно ще стане в следващия епизод? Simple Smile  newsm78
Рая, Розичке снимките ви са невероятни!  Hug

# 320
Франческа: ``Happy Birthday Daddy!!!``

# 321
Kaста на Виолета в момента са в Милано. Peace

Maйката на Мартина също е с тях.

# 322
Видео от пресконференцията в Мадрид:

# 323
Добро утро!  Hug Hug Hug  bowuu bowuu
Ани случайно да знаеш какво точно ще стане в следващия епизод? Simple Smile  newsm78
Рая, Розичке снимките ви са невероятни!  Hug

Кой по-точно?

# 324
Впрочем в петъка беше края на първата част на сезон 2,гадното е че не знам кога ще почне другата част. ;х

# 325
Вики, за днешния епизод ли питаш?
Лена и Людмила ще се скарат и Нати ще защити сестра си. Томас ще каже на Виолета, че съжалява, че я познава и, че се е влюбил в нея. Людмила казва на Виолета, че сега тя съжалява, защото го е изгубила и той вече е с Людмила. Андрес казва на Томас, че Виолета е тъпа (всичко е исценирофка на Грегорио) и Томас го бута, а Грегорио иска да го изключи от студиото. Антонио казва, че затваря студиото поради финансови причини.

# 326
Здравейте ! Аз от скоро много се запалих по този вълнуващ испански сериал Виолета.Гледам го когато го хвана по Disney Chanel ,самоче работата ми е такава ,че не мога да го следя и някой ако може да ми каже дали го има някъде качен с български превод или поне дали го има някъде в Vbox .Търсих обаче нищо не можах да намеря  Sad Sad

Ще съм много щастлива и благодарна ако някой ми съдейства  newsm10  love001

# 327
Hope_G, добре дошла.  Hug
И аз много търсих епизодите с превод, но за жалост никъде ги няма.  Rolling Eyes Дано някой скоро да ги качи.  Praynig

# 328
Hope_G Няма ги никъде с превод,защото никой не го гледа (поне са малко хората коиго го гледат,а те ако не знаят езика няма как да го превеждат.) Аз го разбирам,обаче ме мързи да превеждам и да го качвам в някой сайт. Но ако искате инфо за някоя серия нека пита ще му кажа.

# 329
Hope_G Здравей и от мен!
Радваме се, че се присъедини към групата и , че вече си част от нея!
А да Ви попитам : нещата м/у Вили и Томас ще се оправят ли?

Общи условия

Активация на акаунт