Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Емко как се кефи,че Ферито се е "притеснила" за него.

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изненадааааа Joy Joy Joy

Вяра свиркай после Hug
веднага само да го пуснат. Баткото на Чичек бил голяма симпатяга като се обръсна Simple Smile
Зехрато ме уби направо ще чисти водата с прахосмукачка
Ауууу а какъв е изрод #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Може да са взели на изплащане перяща Joy Joy Joy
Ми да,какво те убила жената,и аз имам такава,знаеш ли как смучи,не вода ми яйцата на пяна ще направи,нищо че ти трябва 30 мин. да я сглобиш,ама голяма е кьопла тая Фериха,я се спъне,я падне,я изтърве нещо,тя майка и затова не и дава да пипа нищо Mr. Green Не само,че ти го затвори,ами сега ще го и изключи,все пак тя телефона затова го има Joy Joy

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Емко как се кефи,че Ферито се е "притеснила" за него.
Чак я и утешава Mr. Green

# 648
Ей сега как се засили да му каже,давай ти си Mr. Green Тя такова желание има значи да му каже,а пък те все да и пречат,пфуууууу недосетливи хора ooooh!
Joy Joy Joy Joy
Правилно,все ще намерят с какво да и попречът.После пак тя излезе виновна,че неможа да му каже, а такъв мерак имаше само.
Мноо се удосах на тъз неправда значик и ще взема да запна едно
Скрит текст:
Ако има някой кат мен да заповяда и той
Да бе пак щеше да запецне и нищо нямаше да каже Laughing

Габи Hug

# 649
Изненадааааа Joy Joy Joy

Вяра свиркай после Hug
веднага само да го пуснат. Баткото на Чичек бил голяма симпатяга като се обръсна Simple Smile
Зехрато ме уби направо ще чисти водата с прахосмукачка
Ауууу а какъв е изрод #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Може да са взели на изплащане перяща Joy Joy Joy
Сериозно ли еее аз го мислех че ще излезе добър а явно се е метнал на баща си тц тц

И пак по темата:
Ее и Корай е много умен въпрос сповишена трудност - кой друг може да те арестува хахах

# 650
Аз Юнал Сарафолу #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 651
  • Под Сините камъни
Иии Юнал бей голяма звездичка се изкара.Цял Истанбул осветявал  hahaha

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Туй Ханде,кога научи не разбрах само Thinking единия само село,та село знае,другия аз съм Юнал Сарафолу,значи тази му реплика ми е любима,щот аз като минат 2 епизода и забравям кой е,добре че той се досеща да ми напомня,че е Юнал Сарафолу Mr. Green

# 653
Кво става банда  Mr. Green Капризченце  Hug Сис,тя булката е по линковете  Mr. Green

# 654
Иии Юнал бей голяма звездичка се изкара.Цял Истанбул осветявал  hahaha
Може в енергото да има акции Mr. Green

# 655
  • Под Сините камъни
Туй Ханде,кога научи не разбрах само Thinking единия само село,та село знае,другия аз съм Юнал Сарафолу,значи тази му реплика ми е любима,щот аз като минат 2 епизода и забравям кой е,добре че той се досеща да ми напомня,че е Юнал Сарафолу Mr. Green
Тя Хандето може на гледачка да е била,или самата тя е ясновидка  newsm78

# 656
  • София
Добър вечер на всички  Hug Hug Ох незнам за вас ама аз след тази 6 дневна почивка нещо днеска се чувствам размазана  Tired Confused

Ирче недей с тия снимки на бати Ча, че аз почнах да се облизвам, незнам за него  Mr. Green

# 657
Кво става банда  Mr. Green Капризченце  Hug Сис,тя булката е по линковете  Mr. Green
Аз съм по линковете ам в туита не ми се получиха Laughing

Пак почнаха да го отлагат #Cussing out

# 658
Корай ме кефи: има нова игра и не ти стигат актьорите.Каза и го право куме в очи.

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тук,преди да запали моторетката Фериха Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт