Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Санем на сила била отишла при Левент  newsm78.Колко да е на сила?  newsm78    Ренка  Hug Hug Hug
Е ти не видяли как я дърпаха  Mr. Green.Завалийката хич не и се ходеше
Не и с придружител  Joy Joy Joy
Тя и затова си "загуби" обицата  ooooh! да се върне после сама
Стана ми жал да и се наложи втори път да отиде на сила при Левент,ужас.Виж сега точно тази обица и трябва. Joy Joy Joy Joy

# 631
  • Под Сините камъни
Ама Санемката мноо и бедна кутийката,че то аз имам повече дрънкулки от нея.
Санем на сила била отишла при Левент  newsm78.Колко да е на сила?  newsm78    Ренка  Hug Hug Hug
Е ти не видяли как я дърпаха  Mr. Green.Завалийката хич не и се ходеше
Не и с придружител  Joy Joy Joy
Тя и затова си "загуби" обицата  ooooh! да се върне после сама
Стана ми жал да и се наложи втори път да отиде на сила при Левент,ужас.Виж сега точно тази обица и трябва. Joy Joy Joy Joy
Тю бе да му се невиди.Какво съвпадение.Гледай я как се дърпа хич не и се ходи до яхтата  hahaha Отблъскващ бил  ooooh! Да бе направо и повярвахме

# 632
Ох на Мехмед му е малко fight fight fight

# 633
Ренка тези дето ми ги прати ги изгледах ама нямам още нет тука и съм в застой сега баш на най интересното Simple Smile
Таз пък Санемката по къса рокля нямаше ли хахах

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка тези дето ми ги прати ги изгледах ама нямам още нет тука и съм в застой сега баш на най интересното Simple Smile
Таз пък Санемката по къса рокля нямаше ли хахах
Ама как бе,колко е фешън Mr. Green На Емко вече си знае,така и така няма да вдигнеш,и се отказа да звъни Mr. Green Ренка,малко му беше наистина на тоя папагал,и веднага ония от бизнес средите,той ония с теб ще се занимава ooooh!

# 635
Изненадааааа Joy Joy Joy

Вяра свиркай после Hug

# 636
  • Под Сините камъни
Как бе в тях си е госпожицата,ама се скриии.Пак изпусна момент да му каже истината

# 637
Ама те Санем с важе я дърпаха и я завързаха за колата.
Ей пак се разминаха.ОФФФ Фериха все му разказва всичко и все някой друг казва или показва на Емир.

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей сега как се засили да му каже,давай ти си Mr. Green Тя такова желание има значи да му каже,а пък те все да и пречат,пфуууууу недосетливи хора ooooh!

# 639
  • Още у мъглата ...

Приятно гледане на който ще гледа Hug

Аз тц Mr. Green

Скрит текст:

Честно казано аз с огромна мъка го гледам по ТВ-то,
С тези дублажи и тембърите им (особенно на Емир и Ферия) ама никак не можеш да влезеш в чувственността на душите им и сцените  Two Hearts

Направо поклон на хората, които следят филма само по БТВ и пак са влюбени в сериала. За жалост не знаят какво изпускат, ако слушат оригиналите.

А аз го гледам от уважение към сериала, всъщност newsm20

И за да съм по епизода

Милият, пак го зарязаха Sad

Добър вечер, момичета Hug

# 640
Изненадааааа Joy Joy Joy

Вяра свиркай после Hug
веднага само да го пуснат. Баткото на Чичек бил голяма симпатяга като се обръсна Simple Smile
Зехрато ме уби направо ще чисти водата с прахосмукачка

# 641
Ей сега как се засили да му каже,давай ти си Mr. Green Тя такова желание има значи да му каже,а пък те все да и пречат,пфуууууу недосетливи хора ooooh!
Joy Joy Joy Joy

# 642
Изненадааааа Joy Joy Joy

Вяра свиркай после Hug
веднага само да го пуснат. Баткото на Чичек бил голяма симпатяга като се обръсна Simple Smile
Зехрато ме уби направо ще чисти водата с прахосмукачка
Ауууу а какъв е изрод #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Може да са взели на изплащане перяща Joy Joy Joy

# 643
  • Под Сините камъни
Joy Joy Joy Joy
Правилно,все ще намерят с какво да и попречът.После пак тя излезе виновна,че неможа да му каже, а такъв мерак имаше само.
Мноо се удосах на тъз неправда значик и ще взема да цапна едно
Скрит текст:
Ако има някой кат мен да заповяда и той

# 644
Какво беше щяло да я боли дамммм обаче се оказва че раните на Емир единствено Фериха може да ги излекува всъщност двамата взаимно си лекуват раните един на друг.

Общи условия

Активация на акаунт