Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
ох това сладко облизване  Heart Eyes

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥
Габи,Халидко е между другото,а пък Ча ох там е друго нещо,той си е моето момченце,гит ако му имаш мераци,че да няма  fight    само,може си го поглеждаш от време на време Mr. Green
Скрит текст:
предупреждавам първо Joy Joy

# 557
а така влъх покажи си ноктите,че не разбират от дума  Mr. Green

# 558
  • Още у мъглата ...
Ах, Ирка, с тези снимки ще ни предизвикаш не само сърцетуп Two Hearts, ами и сърдечна криза smile3544

# 559
  • У Диспансера ...♥♥♥

Влъх,поотпуснаха се нещо последно време,ама ще ги стегнем Joy Joy

# 560
А бе Ирка още не съм си изпила валерианчето моля те.Получавам сърце тупппппп.И ставам ей така  Shocked

# 561
Хихихи ау какви са тези снимки на Ча, какво е това нещо  Shocked  Laughing

Няма страшно-аз съм безопасна игла.Даже веднъж с тези мои ненормални сънища,сънувах,че Чагито ми е брат и му слагах да хапне на горкото момче,че беше заслабнал от толкова спорт.Даже ми казваше како  Joy Тъй,че бийте се за братчето ми -той го заслужава  Grinning

# 562
Браво че си нахранила момчето ама безплатно ли го нахрани или по иска нещо в замяна.

# 563
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това е лекарството на Ивето,че е в депресия от 1-вия работен ден след майчинството,за снимките на Ча става въпрос,затова са в повече,давам и двойни дози,за да се възстанови по-бързо Mr. Green

# 564
  • У Диспансера ...♥♥♥
А  това е новият ми татус,какво ще кажете,няма такъв нали? Joy Joy

# 565
Е,че как-безплатно му наготвих на братчето си  Laughing

# 566
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е,че как-безплатно му наготвих на братчето си  Laughing
Романтиче,тебе те знаем,то за новопристигналите става въпрос,да се разберем от самото начало  Joy Joy

# 567
сладкишиии здравейте Simple Smile
како Ани добре дошла
Галее джанъм няма какво да се чудиш Ча избирай Simple Smile
Кво става иначе изпускам ли забавленията иии довечера сериика ще има материал за писане хаха

# 568
Хихихи ау какви са тези снимки на Ча, какво е това нещо  Shocked  Laughing

Няма страшно-аз съм безопасна игла.Даже веднъж с тези мои ненормални сънища,сънувах,че Чагито ми е брат и му слагах да хапне на горкото момче,че беше заслабнал от толкова спорт.Даже ми казваше како  Joy Тъй,че бийте се за братчето ми -той го заслужава  Grinning
Ванина и ти ли започна да го сънуваш, няма значение в каква роля е-брат, сват...... ?! Joy
Ирче, прекрасни ФЕмирски колажи, особено този, в който се виждат отраженията им във водата. Heart Eyes

# 569
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,специално за теб е 2-рия  Hug
Ей Влъх,щи кажа Ча избирай,аааа няма да създаваш размирици,нищо не си изпуснала споко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт