Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 223
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Приввет отново.
Славе, много неприятна случка  Rolling Eyes Надявам се въпреки всичко да си запазите приятелството. А колкото до капките Нопар и ние ги пием. Три пъти на ден по три капки. Но при нас май проблема е повече в това, че не можем да улучим подходящото мляко  Confused Надявам се скоро да се оправят нещата.
Ние чакаме ММ да се прибере от работа. Стефан спи, аз се въргалям в леглото и се чудя какво да сготвя. Днес хич нямам мерак... Явно затова нищо не ми идва като идея в празното канче...

# 511
Здравейте,момичета.Ние цял ден чистим с мъжо,че после ще пътуваме за Стара Загора и няма да се връщаме,докато не родя и не ни изпишат от болницата.Стискайте ми палци,че ме е хванала нервата,че и шубето.Дано всичко да мине добре и скоро да си гушна моя малък мъж.

# 512
  • София
Гласувах...

Славе, много е неприятно, дано не се скарате с приятелката ти.

ММ ми мрази да говори за политиката и винаги всички спира още в началото, за което браво!
Аз не се интересувам, е така информативно - кой от каква партия... Защото не мога да побера в ума си как толкова красива, природно богата, с добри славянски души-хора, работливи, талантливи хора, златна земя, морето, планините.... всичко каквото душата пожелае, с населението колкото половин Москва... не може да се управи!!!! Който и да дойде на власт - я съсипва, я окрадва..., да не може да усвои милионите - дават ги, бъди умен да ги вземеш! Ако вишестоящи крадци само да правили 50/50 (за себе си/държавата) - щях ме да бъдем едно много добро място за живеене и да сме по-щастливи...

Много мога да пиша, ама се ядосвам, затова ... ще замълча

# 513
  • София
И аз се изгласувах, да видим- дано имаме по-добър живот нацията като цяло, а не отделни единици!

Ста-ди, стискаме палци скоро да се похвалиш и да се почерпим, че пак сме лели! Hug

Славче, много нерви в тоз твоя мъж, бре...успокоявай го някакси! Laughing

Аз да се поФаля се обзаведох с нова мебели в спалнята- имахме си хубаво легло и една стара секция, сега сме с нова секция и компютърно бюро в цвета като на леглото. Стана си едно истинско обзавеждане за спалня и съм много щастлива..пък колко много шкафове си имам, ехаа, вече ще имам място за всички закачалки на мъжа ми...в нас той е с повече дрехи от мен. Crossing Arms
Сега отивам да правя торта, утре имаме хубава, хубава годишнина! Счупи ми се апарата, та не знам дали ще мога с телефона да снимам и кача снимка, но ще пробвам...ако става за снимане.

# 514
  • София
Здравейте отново.
Разбрах, че ще имам гости за вечеря. Няма проблем, ядене имам достатъчно, салати ще спретна, безалкохолно имам, ще се наредим. Но, сладкиш нямах и направих една сладка гръцка баница, нарича се "Богаца". Всяка година когато ходим на почивка, задължително  си я поръчвам. Е, няма такава вкуснотийка. Не знаех как се прави и отворих нета, рецепти - бол. Направих я точно с грис, както е рецептата.  Но, нямам мастикс. Сложих повече ванилия. Как не съм си купила...но и не зная как изглежда пакетчето. Тази подправка, май е в основата на тази баница. Стефи, как изглежда пакетчето... newsm78  Зная, че е вид смола, не е анасон, а нещо друго. Това да не би да е счукан тамян, или си говоря глупости...
Сега когато се изпече, излизам да гласувам, че закъснях.
Ста-ди, още малко търпение. Всичко ще бъде в ред. Ще стана за пореден път  леля. Хубаво е. Hug
Поздрав!

# 515
Валенцето,честити ти нови мебели!  Hug Със здраве и кеф да си ги ползваш! И да,дано животът в България стане по-добър за всички!  Praynig
luss,така е!
Ако вишестоящи крадци само да правили 50/50 (за себе си/държавата) - щях ме да бъдем едно много добро място за живеене и да сме по-щастливи...
Много пъти съм си го мислела същото и аз...
marche14,това си е идейка за гръцката баница.Утре имам повод и освен брюлето/което може и да не улуча  Joy/,ще направя и това.Поне съм сигурна,че ще стане!  Laughing

# 516
  • София
marche14,това си е идейка за гръцката баница.Утре имам повод и освен брюлето/което може и да не улуча  Joy/,ще направя и това.Поне съм сигурна,че ще стане!  Laughing
Ерма, крем брюлето е много специфично и ако нямаш горелка за захарта отгоре....няма да стане така както трябва. Баницата я извадих, на вид е повече от прекрасна. На вкус ще ти кажа по-късно, дали съм я уцелила.  Hug

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 20:11 от marche14

# 517
  • София
Трябва да гладя... имам една планина.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 518
  • UK
Славче Hug
Ста_ ди лелеееее дойде ли времето Hug Стискам палци и чакам новината Hug  bouquet

Временцето е прекрасно, плажа беше фул, ама аз зяпах отдалече hahaha на едно капанче с айрянче и катофки пържени Mr. Green

# 519
  • София

Временцето е прекрасно, плажа беше фул, ама аз зяпах отдалече hahaha на едно капанче с айрянче и катофки пържени Mr. Green

[/color]
Божкее, аз чета- Валенцето е прекрасно, аз зяпах отдалече...и викам таз пък Кокона откъде ме е видяла колко съм прекрасна...аз верно см дебела, ма чак от морето да ме вижда както си седи...

# 520
  • Талант на 2012,2013 г.
ГласувАх. smile3519

Mr. Green tooth Joy

# 521
  • UK

[/color]
Божкее, аз чета- Валенцето е прекрасно, аз зяпах отдалече...и викам таз пък Кокона откъде ме е видяла колко съм прекрасна...аз верно см дебела, ма чак от морето да ме вижда както си седи...
Joy Joy Joy Joy

# 522
Вале честити придобивки.
Ние напазарихме с малкия.Избра си 3 блузи и на тати взехме 2 панталона(дано сме уцелили размера).
Сега чистя и мисля да направя едно картофено ядене.

# 523
hahaha Joy Joy
Ерма, крем брюлето е много специфично и ако нямаш горелка за захарта отгоре....няма да стане така както трябва. Баницата я извадих, на вид е повече от прекрасна. На вкус ще ти кажа по-късно, дали съм я оцелила.  Hug
И на мен ми се вижда много специфично,изчетох всички рецепти из нета...и нямам горелка за захарта...
Иначе не бих се наела,но специално ми  поискаха  и поне ще се опитам. Grinning Разбира се ще има резервен десерт! Wink

# 524
  • София
hahaha Joy Joy
Ерма, крем брюлето е много специфично и ако нямаш горелка за захарта отгоре....няма да стане така както трябва. Баницата я извадих, на вид е повече от прекрасна. На вкус ще ти кажа по-късно, дали съм я уцелила.  Hug
И на мен ми се вижда много специфично,изчетох всички рецепти из нета...и нямам горелка за захарта...
Иначе не бих се наела,но специално ми  поискаха  и поне ще се опитам. Grinning Разбира се ще има резервен десерт! Wink
Баницата е перфектна. Ще се върна по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт