Домакини - първи сезон/дванадесети епизод - "агнешки"

• 26 213
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Хайде всички на отчет!

# 526
ДобрЮ Ютро, банда! Ние се излюпихме къде обяд. Снощи съседът от горе беше организирал купонче, че не можахме да заспим до към 3 часа... ooooh!

Днес тук е денят на майката, нещо като нашия осми март, ама те и утре почиват. Вчера беше голямото преселение на народите, всеки на някъде пътува, едни задръствания, едно чудо....
Днес е като паднала бомба, едно спокойно, пък и слънчице е напекло, така че след малко отиваме да обядваме навън. Party Днес ще готвя само за вечеря - миш-маш!

Валенце - честити придобивки, със здраве да ги използвате!

Тити - Честити и на вас нови дрешки!

Коконче - хапни и една цаца, заради мен! Ето това ми липсва тук - лятото и морето.... Sad

Марче - щракни го тоз сладкиш и го покажи, че и ние да се облажим от твоите чудни творения. Hug

Ста-ди - стискам палци, всичко ще е наред! Peace

Стефкаки - наши приятели бяха много доволни от нещо като възглавница, пълна с топла вода, която се слага на коремчето, ама как се казва това чудо, не мога да се сетя.  newsm78 А имах друга приятелка, която му топлеше коремчето със сешоара и казваше, че това най-помагало, ама само споделям, че на мен ми звучи малко шантаво това.

Славче - много неприятна ситуация, но мисля, че твоята приятелка няма да ти е сърдита. Ама пък чак за политика да се карат.... Hug

На останалите - Ерма, Лус, Мари, Вио, Мисис Л и останалите мацки -  Heart Eyes

А къде се изгуби Ангелчето?

# 527
Оф,първият етап от правенето на крема приключи.Всички съдове,които имам са в мивката. Joy
От белтъците,/за да не ги хвърлям/ правя целувки.Е няма такова мацотене,ама съм се хванала и това е... hahaha
Марче,представям си я тази баница с крем...ама много хубаво си я представям,да знаеш. LaughingПреди два века, като бях ученичка,имаше едни кремки...цялата тава можех да изям,ама не ми я даваше тази на училищната лавка. Joy
Смърфиетка,купонче,казваш комшията...както не умеят да се веселят. Laughing
Отивам да си мия съдовете и пак ще дойда. Wink

# 528
А то така се готви мяташ всичко що е в шкафа.НАй-обичам,ама да има кой да мие след мен. Joy
Но все аз съм прекарана.

# 529
# 530
Верно няма такава държава!
Ох днес ми е много разбъркан денят. Станахме доста рано, ходихме в болницата да ми сложат системата, тя докато се изтече, и стана обед. После с малкия уж спахме, ама мен такава глава ме боля, ужас. Излизахме, гласувахме (с Ванко, той първа пушка - подава ми личната карта на жените от комисията, те му се радват), после малко игра и айде вкъщи. Уж нищо кой знае какво не съм свършила, но се чувствам като пребита.
Силно се надявам утре да ме изпишат официално от болницата и да ми махнат гадния абокат, че нещо взе да ме стяга шапката. Пък и не мога да си гушна детето като хората, пфу!
Славче, на мен ми стана тъжно от разказа ти за снощи. Много изнервен народ, тая политика луди ни направи.
Вале, честити ви нови придобивки.
Ста-ди, стискам палци  Hug
Стефи, възглавничка с черешови костилки също е много ефикасно, слага се на коремчето на бебето, ако искате опитайте, поне не е химия и със сигурност няма да навреди  Hug
На Ерма и Марчето по едно голямо браво, за мен туй крем брюле е като висш пилотаж, пък и горелки за захарта, пък чудесии......браво наистина  Hug
На останалите по една голяма виртуална прегръдка, ето така:  Hug

# 531
  • София
Добър вечер,момичета!Бяхме на вилата,а там нямам нет и не си е работа така. Simple SmileСледобяд преди да се приберем вкъщи,ходихме да гласуваме.
Ста-ди,леко раждане ти желая.
Коконче,днес запалих свещичка за теб,за здраве и късмет. Hug
Вио,стискам палци всичко да е наред.

Лека нощ.  bouquet

# 532
  • ул. "Мечтание"
Само маркирам присъствие. Днес се разбих от миткане.  Crazy

Ангелчето скита някъде, на почивка май отиде.  Peace

# 533
Ангелчето скита някъде, на почивка май отиде.  Peace
На обиколка из България тръгна, доколкото си спомням аз  Peace На мен и Миленка ми се изгуби нещо, ако чете да драсне някой ред  Hug
И без всякаква връзка с гореписаното - много моля, някой да ми каже да спра да ям! Веднага!

# 534
Папкай, Вио, имаш нужда. Все пак двама изхранваш. Hug

# 535
  • при късмета
Ха, добър вечер
и аз да мина за малко. Голямо мързелуване днес и добре, че за днес оставихме мързела, а разходката за вчера, че иначе щеше да ни вали.Хванала ме е сънна болест, не прекъснато ми се спи.Може и от седалгина да е, че гълтам по три на ден.Иде ми да си сменя главата.Мъжо каза, че прешлените в природонаучния музей от динозаврите, не ги давали, били експонати ooooh!
Вио най-малко след година и половина, някой може да ти каже да спреш да ядеш.Яж си спокойно и по повечко.
Мари право в десетката
Вале честити придобивки
Ста ди вие като заминавате, ще има ли откъда да пишеш и да ни информираш?Всичко ще е наред и чакаме да ни се похвалиш  Hug
за протокола, гласувахме
На всички по едно гуш  Hug и лека нощ

# 536
Стади леко и безпроблемно раждане!Чакаме да ни се похвалиш живот и здраве.
Панталоните станаха.Но умрънка света и ме ядоса.Не стига,че мрази да ходи по-магазини и няма да се накани да отиде.Ами и мърмори.Ще ги носи ама трябва да ми дигне кръвното.
Лека вечер оправям малкия и се трупясвам до него.Нещо много изморителен ми дойде днес деня.

# 537
  • Талант на 2012,2013 г.
Ииии... преди двадесет и една година станах майка за втори път, мили мои момичета! Детето ми вече е мъж...Виждам как започва да ми се изплъзва... Нека да ни е жив и здрав да му се радваме с татко му!

Честит рожден ден, сине!!!

Нека виртуално да почерпя за негово здраве...

# 538
Мари да ти е жив и здрав рожденника!

# 539
Честит ти рожденик, Мари! Да е жив и здрав и все така да ви обича и уважава! Весел празник  Hug

Общи условия

Активация на акаунт