Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
и аз да гледам видео  Grinning
Кои участници : Azer, Canip  Joy Те са като братя ...във всеки филм, сериен са и двата  Joy
в бял костюм с шапка ("Resit" Hanimin ciftligi) .. Joy
Necip мустаци играе в Hanimin Ciftligi  с Ali Dusenkalkar "canip"

Наистина ли е Джанип...и на мен така ми се стори, но не повярвах...Те май са като сиамски близнаци  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 31
лека нощ  Tired  Hug

# 32

Много красива, Мамче...новата тема! smile3521 smile3505 newsm03

ЧЕСТИТА ДА НИ Е  newsm10 newsm10 newsm51 newsm51...70-ТА, ЮБИЛЕЙНА.....да не повярваш, спомних си сега...кога, пуснахме...първата ни тема! Naughty Heart Eyes
...мина много време оттогава....много ви обичам    love001  love001  love001 да я изпишем...с много любов! Hug Hug Hug
Скрит текст:
Малко закъснях с поздрава, но утре ...ми е работен ден, такъв маратон..отново ме чака...трябваше ...малко да си приготвя...някои нещица..за което...лека нощ и от мен!

# 33

Дилаханъм благодаря за красивите лалета. Ще си ги разделим с Кралицата - те са любимите й цветя.

Скрит текст:
Кралице, как искаш да се обръщам към теб. Теди - кръстницата ти отдавна я няма. Спомням си, че те нарече Кралица, така както капитан Лятиф наричаше абла......забравих й името....

И аз...благодаря, но те са за теб, Мамче.. newsm78
Иначе, запомнила си...лалетата са ..любимите ми цветя, благодаря...ще си отнеса....едничко, тогава! Mr. Green
Скрит текст:
Да, Теди я няма..отдавна...но ни чете, отвреме на време.....скоро я проверявах от профила й! Незнам, Мамче...вие, така я подкарахте....тогава, забравила съм...че и Капитан Лятиф е намесен...в тая работа... newsm78

# 34
  • Русе
Здравейте, макар и в този късен час!  Hug

Ани  newsm51 - прекрасна тема!   bouquet

А аз  ooooh! заплесът му със заплес се чудя защо няма нови отговори!  #Crazy Като погледнах темата около 6 часа беше само с два поста и исках да напиша нещо, ама...  Simple Smile дойдоха ми гости, а после кой да съобрази, че след като не съм писала тук - няма и отговори!  Embarassed

Ани, Софи, Сиси  Hug благодаря за поздрава към нас русенци и съжалявам, че чак сега се появявам.  Peace

Скрит текст:
Ние все още много си обичаме града, макар в последните години да западна толкова много икономически и се надяваме да се върне пак предишната му слава, а иначе на изглед го докарваме  Wink до Европейски нива!

И сега, докато пиша това може и да сте заспали вече, ама... сутринта може и да нямам време, та...
лека нощ и хубав ден да ви очаква утре!  Hug  Heart Eyes

# 35
# 36
..аз..още не съм, заспала.. hahaha
Привет, Cveti67.....надявам се..добре сте се напразнували... newsm78
Всичко хубаво на града ви и русенци....хубав ден и от мен..утре!  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
# 38

...лека нощ!   newsm46 newsm46

# 39
Христос Воскресе!
Днес е Светли вторник. Дългите празнични дни свършиха и отново сме на работа. Да си пожелаем хубав и успешен ден  Peace
Остана да чакаме резюмето за 31 епизод - дали ще ни зарадват днес....
А може би наш Азер се е снимал с екипа на Фенербахче....

# 40

Сутрешен поздрав  Hug Hug Hug Hug

# 41
# 42
# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт