Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 24 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
# 481
# 482
Освен напрежението в което ме държа епизода....най-вече за да видя познатите от снимките, фрагманите и преразказаните моменти....се забавлявах макар и за кратко с Хайрие и Мелике....Въъъх...как й се изрепчи Хайрието на господарката на конака........ Мелике изпадна в доста комични моменти в този иначе напрегнат епизод....Малеееее...гордата анне, ще удря шамар на Дила....ама Дила как й хвана ръката...Сакън  Naughty....След това, когато Фатма я подмина като малка спирка и последва Дила....Уважението не е задължение....то трябва да се заслужи  Peace

# 483
Най-добронамерения, най-човечният образ в този сериал е Ясемин  Hug Hug Hug Hug Много я харесвам. С появяването си сякаш ми дава някакво успокоение и на мен като зрител. Как нежно говори на Дила....Как иска господарката отново да се усмихва...сякаш иска да й помогне отново да бъде щастлива....

Много харесвам и Джанан но снощи сякаш по едно време ме разочарова....Може би не съм права, защото не зная какво си говориха с Дила, но ми се стори в един момент, че насила иска да вземе показания от Дила....Едва в края на епизода, сякаш се върна предишната Джанан....

# 484
Селчук дойде, за да отмъсти на Ръза за нещо което се е случило в миналото и за което Ръза няма никаква вина....Но сега май същата цел има още една причина - Дила....Ако тикне Ръза в затвора ще получи 2 в 1....сигурно така си мисли Селчук. Първо по-лесно ще се справи с Мелике и второ надява се да има Дила до себе си...Ама нЕма да стане...Мисля, че Азер ще даде показания и сам ще се тикне в затвора вместо Ръза....Време е вече образа на Азер да се промени...нали ще го женим за кукличката на аби - Фатма....
Какви са ви предположенията за снимката Фатма като булка и Азер  newsm78

# 485
За Фатма като булка си мисля

# 486
   За Фатма като булка си мисля, че е сън.

Момичета, тази филмова индустрия в Турция защо така лансира тези глупави и елементарни подслушвания.....във всеки филм ги има и то по няколко пъти... Ето.....и снощи.....такава семейна драма се разиграва в къщата....Фатма разказва за изнасилването й от Азер, брат й е потресен от това, което научава,.........стрелбата от Мелике....всички врати разтворени и....отдолу Арзу слуша всичко като на филмова лента и веднага го занесе на Селчук.....

Какво популяризира индустрията им....реклама ли си правят....какво означава??? Ако е реклама....да ме простят...... това е антиреклама....

Не го разбирам.

Моля ви, пояснете ми.

# 487
   Да ви питам - пррез целия филм нищо ли не се каза за убийството на Ерен???

# 488
   КРАЛИЦЕ, изгледах първа и втора част от филма.
Много те моля, ако на някой от тези въпроси си отговорила - не ги споменавай и ме прости.

Първа  част :
      1. 10 мин. и 10 сек. Какво каза Ръза на Сердар и го надюка..... когато доведе Фатма???

2. 11 мин. и 18 сек. какво каза Арзу на Ръза и той на нея когато бяха на стълбите - Ръза я смъмри нещо????
Втора част:
       1. 6 мин. и 40 сек. Ръза припада в колата - дойде Хайдар - какво каза по телефона и на кого???

Сега започвам да гледам 3-та част.

# 489
Не човек, а желязо - това е Азер....Оживя след като беше направен на решето.....Добре, че Дила остана и го закара в болницата....
Мамче, Ръза изстреля 8 куршума. Според мен, той не искаше да убие Азер и за това само един куршум го е улучил и то не в гръдния кош, а някъде по корема,.. видяхте ли в болницаата дадоха тялото му голо до кръста - нямаше и помен от стрелба - кожата му беше чиста - без драскотина.....може би...не го дадоха....Както го каза Кралицата...и аз писах някъде по този въпрос.....Значи че Ръза е стрелял във въздуха...той не е убиец.

# 490
Сиси и аз винаги се дразня от тези подслушвания. Правят го  и положителни и отрицателни образи. Не мога да кажа низки страсти или душички носят тези които подслушват, защото както каза го правят и положителните герои. Може би е въпрос на манталитет и на тях не им прави впечатление - част от ежедневието на хората е.....

Но тук много се дразня от подслушванията. Дори снощи го написах...Гурбет непрекъснато ги подслушваше...Сега Арзу. Какъв дом може да бъде това, след като зад стените му не може да остане никаква тайна...само тяхна си...семейна. А пък и подслушвачите не запазват за себе си, това което са чули, а го разгласяват....Определено тази част от сюжета не ми харесва и никога не ми е харесвало.

# 491
Относно стрелбата....Ръза стреля в Азер....не съм гледала повторно епизода, но ръката му не трепна...изпразни пълнителя сякаш на едно и също място....С голям хъс го направи Ръза.....След това обаче стана неадекватен....Точно тази му реакция може би иска да ми каже, че той не е убиец по душа.....Но това, че Азер стреля докато Ръза  се обърна към Дила сякаш го предизвика....Не зная какво са казали докторите...колко куршума са извадили, но Ръза не е стрелял във въздуха според мен.....

# 492
Здравейте !!! 1-5част.....

Броих ги -9 изтрела...един май в ръката ...останалите в коремната област...доста деликатно място ,за да се съвземе толкова бързо...Правят реклама на медицината ...хайде от нас да мине...Пак ще ги преброя.... Joy

Дила първа предложи да се маха /т от там.Хайдар изпъди преследвачите и им каза ,че нищо не са видели..т.е. ЗАБРАНА! Фатма се обвини ,че брат ѝ е станал убиец заради нея..Беим ще поеме своята отговорност /ако се наложи / не даде пистолета на Хайдар, а Хайдар го поиска за да предпази Бея ли !?!?!?
"Ръза не си тръгвай,не го прави! Ръза, Ръза  не отивай!" Бея тръгна да се предава ...или искаше да изчезнат от там..за да не се знае ,че са били те?????

Но защо оставиха Дила сама?

Азерджим ,като котките ...9 живота .... Laughing Супер образ прави Нежип в сериала -чудесна игра...природна даденост,талант ...много добре му се получава ...Поклон пред таланта  му! БРАВО!!!

# 493
в конака ...Еййй , тя затъкна /МЕЛИКЕ-то/ значи можела и да си затвори устата...Ах Ръза ,ах Ръза...кога ще си отвориш очите за най-големия си душманин...
Олекна ѝ като разбра ,че Азер е застрелян...и отново започна да ги сипе...злобата ѝ няма почивна секунда....и веднага взе да се разпорежда /да намерят ,кой да поеме вината ли ,що ли ?/...пак взе "байрака"... Тресе се от злоба....и отново се опита да скрие ,да излъже Ръза....

Дила горката ,все на нея се пада да рине "оборите "на Баразоолу...
Какво обяснение даде Дила на полицаите за стрелбата по Азер.../всички много изкусно крият...в тези аширети/

"Фатма сус!"...Ами той Азер прострелян...какво повече може да направи Ръза..Защо продължават да крият и да лъжат???

"СРС-то" Арзу на пост и слухти...Малко ѝ е на Мелике....Малко...

# 494
Хайдар си пати заради всички...на всеки иска да помогне ,да запази тайните им и накрая опира пешкира....
Ръза дали осъзнава ,че майка му е виновна за всичко...." Не си отивай Ръза"- да не ги изоставя ,или да не се предава ?????? Ръза се сбогува само с Фатма ,въобще не погледна Мелике...

Азер е в критично състояние...Ръза не отговаря на Дила "Свърши Дила,свърши! Всичко свърши!"Прилоша му в колата -едва се размина с най-лошото ...и добрият , предан Уста ...отново до него....

Дила каза на Джанан ,че нищо не е видяла ли ?????...да не я замесва...

Джанан я пипна по "закон" Joy Разговора м/у Джанан и Дила ??????

Тази "годзила" Мелике ...Сега..".....Olğum!"...Що реве...за себе си ,за децата си ...или от ИНАТ?!?!?!
Интересен монолог на Мелике...???Хайдар я успокоява ,че има син,не е сама...Дали е така ???? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт