Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527

Момичета, Арзу наистина ще отлита.... smile3535 smile3535 smile3535

# 528
# 529
# 530
Привет... Hug
Сватбата на Азер и Фатма....може и да не е...сън, защото имаше такова предложение от Дила...
Да му върне...наследството, неговата част + да го разведе със Султан..първото в болницата като отива да го види, преди ..показанията му...
Азер, тогава...отказа...избра невероятната възможност... да отмъсти на Ръза....каза....нарочно, беше...после, излъга...Джанан....тя, чу даде два-три дни да се възстанови, нали ..амнезията го хванала...питай и доктора, ако искаш я бъзикаше...той, ще потнърди...че е възможна, след такова преживяване..като ..моето...и тогава я смениха.... newsm78
Дила, после му предложи и друго..той, пак ..отказа..
Накрая му доведе..Фатма... hahaha

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 22:17 от KraLeva66

# 531
Азерчо се зевзечеше с Дила и Джанан ,но като дойде Булдога на Селчук...сви знамената ,удари го на монолог...според тоягата скачало кучето

# 532
Отивам да hang......че от тази лИбоХ ще объркам конците в къщи....

# 533
Кралице не знаех за предложението на Дила - да го разведе със Султан и той да се ожени за Фатма...Така ли  newsm78 Ами тя тогава не беше говорила с Фатма...Ако тя не е съгласна  newsm78 След това когато пиха чай Дила и Фатма за това ли си говориха  newsm78

# 534
Сега, нещо..важно...
Джанан, донякъде я отстраниха..заради даденото обещание на Дила...да забави нещата...
..например, когато я застави едва ли..да й взема показанията....всъщност се скараха...няма да направя нещо, което ще струва години от живота на Ръза....й казва..няма да го предам...
...Джанан, я молеше Ръза да се предаде..е най-добре за него...особено, когато се разбра че Азер...е жив..може да го съдят ..че било при самоотбрана и ще понесе по-малко наказание....казваше, Джанан..
..има, неща ..които не знаеш, Джанан....няма да го направя...отказа, Дила...
Ти си ми приятелка, Джанан...измисли начин..да забавиш..малко нещата, трябва ми време...наистина, незнам къде е Ръза...крие се, някъде...повярвай, дори и аз незнам...къде...загубих, останах без майка си, скоро...немога ..и Ръза...без него, да остана... newsm78
Ти, трябва да го убедиш, намериш и убедиш...
Сега ..примерно, два часа..ще имам, друга работа..после отивам при Азер, възстановил се...дотолкова, за показанията му...
Така, че имаш два часа....намери го!
Дила...тръгва, първо при Азер..нали, за да разбере...какви ще ги говори..и прави, предложенията..
Разбира, че само Фатма...ще го спре..или..вразуми...
После, намира...ръза, видяхме...как и какво се случи..дотогава....
..Селчук се задейства..отстраниха, Джанан...дойде, онзи ...направо, изненада Азерчо....и всички ги хванаха...неподготвени... newsm78

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 22:42 от KraLeva66

# 535
Кралице не знаех за предложението на Дила - да го разведе със Султан и той да се ожени за Фатма...Така ли  newsm78 Ами тя тогава не беше говорила с Фатма...Ако тя не е съгласна  newsm78 След това когато пиха чай Дила и Фатма за това ли си говориха  newsm78
Не...за изнасилването, Дила призна..че отдавна е знаела..от Сеит бей, когато ..умираше...ми каза, призна...
..трябва да спасим брат ти, сега....ако той, научи...ще ми се сърди за това което ще поискам от теб....
..плашиш ме...кажи, за брат си...всичко ще направя...отговори, Фатма...
...да се видиш с Азер, ще можеш ли...да говориш с него...
..приемам, да вървим... newsm78
..за женитба ..никъде, не са говорили....
..Фатма, там призна че го е обичала...но, той е погубил...любовтта им!
Сбогува се с него...дори! ooooh!

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 22:56 от KraLeva66

# 536
Джанан и Дила се караха веднъж, когато Джанан едва ли не я застави да даде показания - в болницата май беше и след това в конака. Предполагам, че говориш за втория разговор на Дила и Джанан, защото при първия тя все още не знаеше какво ще стане с Азер.
Та при втория разговор в конака, Дила беше много тъжна и наистина не знаеше къде е Ръза. А Джанан беше права - и ние си мислехме, че след като Азер стреля пръв, може би стрелбата на Ръза да бъде счетена като самоотбрана....Но 8 коршума за да се самоотбранява не са ли много  newsm78
Този епизод има много реплики и всички са много съществени...Не е като предишния епизод.

# 537
Джанан и Дила се караха веднъж, когато Джанан едва ли не я застави да даде показания - в болницата май беше и след това в конака. Предполагам, че говориш за втория разговор на Дила и Джанан, защото при първия тя все още не знаеше какво ще стане с Азер.
Та при втория разговор в конака, Дила беше много тъжна и наистина не знаеше къде е Ръза. А Джанан беше права - и ние си мислехме, че след като Азер стреля пръв, може би стрелбата на Ръза да бъде счетена като самоотбрана....Но 8 коршума за да се самоотбранява не са ли много  newsm78
Този епизод има много реплики и всички са много съществени...Не е като предишния епизод.
Абе..първия път...почти нищо не каза, Дила....отказваше да даде показания...
Джянян..казваше, че преди всичко..първо е съдия, после й е приятелка...за да я убеди...
Дила ..въобще, не знаела кой е прострелял..Азер, невидяла...казваше...
...но ти си го довела...някой е изпразнил...пълнителя си в него, Дила...как така ти го намери...спаси!?-се питаха...бая, време...
Ръза, къде е....
Незнам..наистина, Джанан...не ми се е обаждал....
Азер е отвлякъл Фатма...и Ръза го е направил, нали?..разпитваше, Джанан...
..това е..там, Дила...не са я давали...да е говорила, повече.. newsm78

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 22:57 от KraLeva66

# 538
Не мога да им разбера манталитета на комшиите...цял фронт на световна война имаше ,.....а те ..никой не чул ,никой не видял....Валлааа...

# 539
Моля, не ми се сърди  Praynig
I може да са направили нещо нередно  Sad
Аз все още съм малък / Имам голямо уважение към всички момичета  Hug
може би аз не съм добър...са малки, какво да правя
са най-невероятни жени, които съм срещал досег  Peace
хората могат да бъдат приятели независимо от страната, възраст, религия  Hug
Сигурен съм, че Ани даде отговор на това, което съм написал , Аз забелязах, че тя винаги отговаря  Peace ...съжалявам
За съжаление аз не знам български  Sad.....ако знаехме, че този език, ще напиша и Роман, Преводи и серия но не знам  Sad
Кралев ще бъде надежден помощ  Peace ...и той знае за превод на турски език ...браво
Какво да кажа ? Имам много да се каже но е трудно да се чичо Google  google
Аз не се чувствам добре на всички сега Sad са като робот ....Пръстите болка ...Аз съм сънен ...но тук аз съм с вас..
Обичам ви всички  Hug  Heart Eyes ....Надявам се, че не ме разбирайте погрешно  Wink
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт