Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Сиси , това за слепотата на ЛЮБОВТА е от една притча ,но не съм я запомнила цялата ....

Смея се с глас....нямам думи....
Днес ми беше малко тъжно, защото погребвахме една моя съседка - госпожица, но сега...ти ми върна настроението.
   И...като си помисля, в петък каква любов ще падне....купона си тече.....И бебе ще си направим...
   Кой като нас....Всичко наведнаж.....Ако пък и Азер и Фатма се любят.....ще стане манджа с грозде....

Мамче, представяш ли си .....в петък - 17 май.
   Момичета, ние като че ли в събота ще работим...ще отработваме втори май.....жалко.....

# 511
# 512

МОМИЧЕТА, ДНЕС Е ПРАЗНИКЪТ НА ЛОВЕЧ. МИСЛЕХ ДА НЕ ГИ ПОЗДРАВЯВАМ,  АМА...ХАЙДЕ...ОТ МЕН ДА МИНЕ.
    ТЕЗИ ЛЮЛЯЦИ СЕ ДИВИ И РАСТАТ НА ЕДИН ХЪЛМ - СТРАТЕШ, КОЙТО Е И ПАРК НА ГРАДА. ТАКА, КАКТО ГИ ВИЖДАТЕ СА ПОКРИЛИ ЦЕЛИЯ ХЪЛМ. НАИСТИНА Е МНОГО КРАСИВО И МНОГО ХУБАВО УХАЯТ.  В ПОНЕДЕЛНИК ЩЕ БЪДА ТАМ В КОМАНДИРОВКА И ЩЕ ИМ СЕ ПОЛЮБУВАМ.
     ОБАЧЕ,...АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ КЪСАТ ЦВЕТЧЕТА....
      И НИЕ СИ ИМАМЕ КРАСОТИ....НО КАТО НЕ УМЕЕМ ДА ГИ ПОКАЗВАМЕ!!!!......

# 513
Сиси в дизито доколкото разбрах се надяват наистина да има любов  Азер Фатма. От снощи във всички постове пишат за двамата. А и двамата герои Азер и Фатма си имат фенове още от началото на сериала. Бяха позагубили надежда, но снощния епизод им я върна.

Скрит текст:
Да в събота 18 май ще се отработва втори май, но аз си го отработих днес със съгласието на шефа, защото на 18 имам покана от сватята да им гостувам - имат празник на града....
Снимката с люляците е страхотна. Не съм виждала на живо такава красота....Сори - нямам повод да пътувам към Ловеч...

# 514
    Къде е ДИЛАХАНЪМ????

# 515
Сиси в дизито доколкото разбрах се надяват наистина да има любов  Азер Фатма. От снощи във всички постове пишат за двамата. А и двамата герои Азер и Фатма си имат фенове още от началото на сериала. Бяха позагубили надежда, но снощния епизод им я върна.

Скрит текст:
Да в събота 18 май ще се отработва втори май, но аз си го отработих днес със съгласието на шефа, защото на 18 имам покана от сватята да им гостувам - имат празник на града....
     Ще трябва до петък да си помечтаем за Азер и Фатма.

Представяте ли и....Азер избръснат.....няма козина....няма вълна....няма четина по лицето си....няма и мустаци.... Ами той как изглежда това момче???? Не съм му виждала лицето.....дано да ни го покаже....
Не ми се мисли...как Фатма ще целува тези вълни....този оран гутан....

Започвам да я мисля....дали да не се обадя на Мелике да го накара да се обръсне...

Ами....тя, Фатма колкото е нежна...той ще й зачерви кожата...ще се изприщи....ще се получат червени петна по бузките й.....Боже опази.....

# 516
   Къде е ДИЛАХАНЪМ????
И аз щях да питам. Не е влизала и във фейсбук...Нали каза, че днес ще бъде на работа....Може още да не се е прибрала или да е изморена.

# 517
# 518

Беим как се прави на важен...Ама скоро ще му мине....

# 519
добър вечер  Cry Cry Cry
в момента лежа на пода, защото гърба ми ужасно  Cry
и цялото тяло  ooooh!
Работил съм за нищо  ooooh! са идиоти  Sad Това е подигравка
Прибрах се преди малко  ooooh!
 Cry Cry Cry

# 520
    МОМИЧЕТА, МОМИЧЕТА, МОМИЧЕТА,

аз измислих сценарий за петък - ще има 3 сватби-
      Първата - на Ръза бей с Дила

Втората - на Азер и Фатма

Третата - на Хайдар и Мелике.....най-после да си налегне зад..ка.

Ама....преди това  ще трябва Джанан да разкрие убийството на Ерен...да прати Султан в затвора за вечни времена и за 5 секунди да ги разведат, за да може Азер да е свободен....

А....къде ще живеят - Азер и Фатма - в конака
                                      Ръза и Дила - в тяхната къща
                                      Хайдар и Мелике - в къщата на Селямоулу.

Харесва ли ви???? Ще продължим да си мечтаем.....

# 521

Имате ли представа кое е момичето с Хатидже-Дила  newsm78 Да не би да е нова звезда в сериала...или дъщерята на Арзу, но ми се струва много голяма...

добър вечер  Cry Cry Cry
в момента лежа на пода, защото гърба ми ужасно  Cry
и цялото тяло  ooooh!
Работил съм за нищо  ooooh! са идиоти  Sad Това е подигравка
Прибрах се преди малко  ooooh!
 Cry Cry Cry

Добър вечер миличка. Така ли стана....експлоатация....Работодателите са ужасни. Затова са богати, защото не заплащат положения труд от хората. Повече не ходи там....

# 522
Тъй като Стар тв трият клиповете с епизодите, вече са започнали да ги качват в онзи сайт, който при нас не се виждат...

# 523

didem balcin gidiyoruzzzz.

Момичета, Арзу да не би да отлита от сериала  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 524

Общи условия

Активация на акаунт