Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
На "СРС-то" Арзу и звънят от "централата "....Кардешите се скараха ,Сердар се отказва да играе по свирката на психото и той побесня ,проваля му плановете ....

А този салак ....Рашит вече взе да ми ходи по нервите...и като първа клюкарка съобщава на Султан за Азер....

За нейната реакция вече писах ..и както вече някоя от вас написа ...още малко и нямаше да попита Дила...добре ,че я подсети Рашит....

# 496
  • Разград
Дила ханъм - фрагман 32 еп. бг суб.

http://vbox7.com/play:d883c532b1

ПП Ако на някого не му харесва да извинява, но за пръв път слагам субтитри.

# 497
Колко ли  още може да понесе Дила ? Едва разбрала ,че Азер е вън от опасност и хукна към Ръза...що ли ...май от ЛЮБОВ !?!?!?! Вече хич не я еня от Мелике-то ...прегръдка пред нея ...Тя" умря"...Супер удоволствие ми достави Ръза ,като ги изгони всички ...Оооо,Дила се издаде ,че знае за Фатма.... Ръза  се разочарова ...Наистина е обидно ....всички да знаят ,НООООО...ЛЮБОВТА е сляпа  Беим и ЛУДОСТТА я води за ръка...Така е ..без значение кой си ,какъв си и на колко си години ...всеки си плаща данъка ...сладък или горчив...

След като Азер е жив ,Ръза реши да се скрие и само Хайдар знае къде....Много доброта има в този образ, ,благост ,такт ,уважение и преданост до смърт! Уста .....

...и другата предана душа...ЯСЕМИН....
Дила ѝ доверява всичко ,което чувства ,което изпитва , душата си ....икак сладко я успокоява Ясемин...как по детски я целуна ...своята Ага Ханъм....

Този разговор е за превод...интересен е ....

# 498
Ваня ,защо се извиняваш? Който не харесва ,да ги сложи той!!!!

Благодаря!

# 499
Браво , Ваня!!! Сюююююпер..../по комшийски  Wink  /

# 500
Мамче,много общи неща сме писали...

# 501
  Мила моя, КРАЛИЦЕ ЕЛИЗАБЕТ, ЗДРАВЕЙ....

Докато ти по цял ден работиш....после по цяла нощ....пак работиш....после, когато трябва поне малко да подремнеш.....аз пък не ти давам мира.....ЕДНО ГОЛЯМО :" ПРОСТИ МИ"......

Започвам с предисловие......време има до петък....ако има....добре....ако няма....пак добре.  Ние сме тук, за да се забавляваме.....и през това време нещо да научим от живота...от геройте....от действията им, от география, история, флора и фауна.....

За много от нещата, които ще те питам около 60 % знаем за какво става въпрос...т.е. сюжета горе-долу сме го разбрали.
  Но....друго си е когато ти ни преведеш разговорите - просто ни отваряш очите, ушите, мозъците.....светваш ни в главите електронните лампички и ние разбираме 95 % всичко.

За това исках  да ти направя анонс.
  Продължавам с Трета част.
1. 3м. и 40 сек. Дила в къщата на Ръза - той изгони всички и останаха само Дила и Ръза - знаем, че Ръза пита Дила знаела ли е за изнасилването на Фатма но.....ако можеш с повече думи - какво се кара Ръза на Дила, какво й рече преди да я изгони?...и..пак тая Арзу подслушваше...
2. 5 м. и 20 сек. Дила каза нещо на Ръза - Фатма и той веднага започва да я разпитва....Дила каза Сеид бей......каза ли, че той е умрял когато Фатма  му е казала за изнасилването?
Какво казва Хайдар на Ръза, когато Дила си отиде?

Четвърта част:
15 мин. и 20 сек. в каменната къща Ръза и Хайдар какво си говорят?
17 мин. 0 сек. разговора между Джанан и Дила.

Пета част:
1 мин. и 40 сек. Разговора между Дила и Азер в болницата - Азер казва ли й, че обича Фатма? Мисля си, че е така, защото Дила отиде да доведе Фатма .
8 мин. и 10 сек. по телефона какво нарежда Селчук на Арзу и после в колата - разговора между Селчук и Сердар?
    12 мин. и 40 сек. кавгата между Фатма и Мелике, когато Фатма отиде с Дила в болницата?
    13 м. и 35 сек. разговора между Фатма и Дила до реката в кафенето на моста? Дила спомена Сеид бей.
    31 мин. и 40 сек. в кам. къща Хайдар говори по телефона с Дила и после Ръза му се кара.
    35 мин. и 30 сек. Фатма и Сердар - Фатма каза ли, на Сердар, че обича Азер? И Сердар остави халката и заплака.....
     Малко по-късно - кавгата между Ръза и Хайдар, когато говори с Дила и после Хайдар се срещна с Дила.
    44 мин. и 40 сек. Дила в каменната къща - разговора й с Ръза.....

Още веднаж - ПРОСТИ, ако можеш - добре,....ако не можеш...пак е добре.

обичам те:  Сиси

# 502
Ваня ,защо се извиняваш? Който не харесва ,да ги сложи той!!!!

Благодаря!

ВАНЯ, супер си....направо...нямам думи.....Как да ти благодаря.....не знам - виртуално,...освен това, че ви каня всички да ми гостувате през лятото. Дерзай все така.
Ле..ле...ееееееееееекакви гениални колежки имам???? Чакаме още  такива чудесии....

# 503
   СОФИ, здравей,

много ми хареса написаното, особено израза - ЛЮБОВТА Е СЛЯПА И ЛУДОСТТА Я ВОДИ ЗА РЪКА.....

Никога не съм го чувала.....супер е......ама да ме видиш как се смея....като побъркана...

Колко е хубаво в нашата тема....направо  супер отвсякъде....
       Обичам те:  Сиси

# 504
Сиси , това за слепотата на ЛЮБОВТА е от една притча ,но не съм я запомнила цялата ....

# 505
Браво Ваня  smile3501 smile3501 smile3501 Видеото е  newsm74 newsm74 newsm74
Получило се е много добре  Peace Peace Peace
Снощи си мислех, защо някой не се хване да качва фрагмана в бокса - там няма да го изтрият...Направо сякаш си прочела мислите ми.....Очаквам да ни качиш втория фрагман в сряда  Praynig

# 506
Софи, Сиси благодаря за коментарите момичета. Софи много забавно е описала сцените с Меликето....Малко й е на тази вещица....само да не пострадат децата й.....Как някой на нея не направи нещо.....
Има една сцена Мелике седи сама в салона страдаща...след това дойде Хайдар....Е така я виждам Мелике, ако продължава да руши живота на децата си.....

# 507
На "СРС-то" Арзу и звънят от "централата "....Кардешите се скараха ,Сердар се отказва да играе по свирката на психото и той побесня ,проваля му плановете ....

А този салак ....Рашит вече взе да ми ходи по нервите...и като първа клюкарка съобщава на Султан за Азер....

За нейната реакция вече писах ..и както вече някоя от вас написа ...още малко и нямаше да попита Дила...добре ,че я подсети Рашит....

Страхотна си.... newsm10 smile3521 smile3501

На Селчук нервите вече не му издържат....Нетърпелив е....Не помня този път звъня ли на Дила....Тя от бягане по болници и конаци може и да не е видяла че депутатина й звъни.....Ще се повторя или потретя, но Хатиджето изигра по невероятен начин преживяванията на Дила....Стайлинга и грима допринесе много за автентичността на Дила...Но преживяната мъка, това си е заслуга само на Хатидже....Много яко беше влязла в образа на Дила.... Peace
А какво да кажа за Беим....колко хубаво показваше с жестове на Хайдар да каже, че Ръзата го няма...Изчезна яко дим, изпари се....А сцените с Фатма бяха страхотни....Много, много хубава игра направиха всички. Получи им се..... newsm10 newsm10 newsm10

# 508
Аз започвам да гледам епизода и ще направя снимки от сюблимните моменти....

# 509
   Направо филма беше супер.

Ама....всичко от начало до край.....Нямам думи - игри, стайлинг, декори, рекламодатели,  планини , реки,  води,   езера.....блестяща игра на всички артисти.

Мисля си за изказването на КРАЛИЦАТА ЕЛИЗАБЕТ, когато каза, че каменната къща е същата от Памуците.

Може да е същата...само, че декорите са сменени. В памуците нямаше такива планини, реки, води....такива дървета и хълмчета.  Или сега са сменили декорите,...или в Паруците тогава са сменили декорите.

Няма значение как е....важното е, че е много красиво с тези планински пейзажи.

Направо си умеят турците да си рекламират природата......

Общи условия

Активация на акаунт