Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 24 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Софи страхотна си джанъм  newsm10 newsm10 newsm10 По невероятен начин си преразказала най-важните моменти от епизода и с това преплитане на турски думи и изрази наистина се е получило страхотно...Напълни ми тъжната душа...върна ме към живота, който до преди малко беше в много тъмни краски...

Благодаря ти Софи  Hug Hug Hug Hug Hug

# 601
добро утро  Hug

# 602
Скрит текст:
Труден,тежък ден е днес ...но Бог ни дава сили за всичко ! Жалко ,че не може без това .....

Кралева ,ако го прочете ще се хване за главата /дано само с това се размине/.... Joy Joy Joy Дано!!!

# 603

Küçük Hanım, merhaba! Hoş geldin!

# 604
  Момичета ,искам нещо да попитам: Хайдар там ли живее в тази къща? Имам в предвид там - при господарите или има стая при слугинското тяло?
   Направи ми впечатление, че той излезе от една стая на втори етаж, до тая на Мелике? Да не би тая да е неговата?

# 605
  На въпроса на Мамчето -Ръза ще позволи ли принцесата му да се омъжи за Азер?

Според мен - да!  Но....ако Фатма му признае колко е влюбена в Азер.....и ако Фатма му каже, че иска да се омъжи за него.....

# 606
# 607
   Много правилно са дали наградата на Хатиджето.

Тя направо си я заслужава.

Много е красива...интелигентна.....умна.  Много добре влезе в кожата на Дила.

Предава образа й много правдиво и реалистично.

Много е млада - и с тоя филм, както и с класата на Еркан и помощта му - тя ще има блестящо бъдеще - бях го писала още през зимата.

Бъдещето е пред нея. Да й пожелаем високи успехи във филмовото поприще.....

# 608
Добър ден миличка  Hug

Скрит текст:
Почина ли си след вчерашния изморителен ден? Днес денят е прекрасен. Разходи се край морето и ще си възвърнеш силите и доброто настроение. А ние ще те чакаме тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 609
  Момичета ,искам нещо да попитам: Хайдар там ли живее в тази къща? Имам в предвид там - при господарите или има стая при слугинското тяло?
   Направи ми впечатление, че той излезе от една стая на втори етаж, до тая на Мелике? Да не би тая да е неговата?

Сиси не зная къде живее Хайдар, но на него всичко му е позволено. Той дори влиза в покоите на вещицата...Какъв късмет е извадил добрия човек, че баща й на Мелике не я е дал на него....Понякога и бедността може да направи един човек щастлив....Така, че Хайдар уста е ударил джакпота... Peace Peace Peace Peace

# 610
Трудно ми е да се движат ...върви като робот  Sad

# 611
  Момичета, искам нещо да ви попитам.

Тази каменна къща на Ръза бей - и отвътре стените са от камък, както е зида.Не са измазани или със стъклопакети...

Този камък не може по никакъв начин да се отоплява,....ама не може.... Вероятно там е много топло и няма нужда да се отоплява..имам в предвид - печки, парно, дърва,  брикети, ток....

И си мисля, че това е Средиземноморието, но пък видяхме планината - релефа.Колкото и да е Средиземноморие, планината си е планина.
Може би се използват само за през лятото.

Сега си спомням, че Омер Асланбаш говореше на Джерен, че това е ловна хижа - използвали са я за лов.

Искам да попитам - ако някоя е ходила там нека да ни разкаже...

Сещам се за средновековните замъци - те са само от камък - как са се отоплявали? Не е имало ток - само на камини ли??? И е било много студено. Виждали сме ги по филмите, даже и по стените, за да е по-топло са си слагали килими - виждала съм в къщи в Старочеркаск и в Новочеркаск - по стените са заковани персийски килими.

В Ермитажа в Петербург, екскурзовода ни разказва за огромните гоблени, които Петър велики, империатриците Елисавета, Екатерина Велика и Павел са ги слагали пак за топло. Въобще в Петербург има замъци, ама много красиви. И в Павловск, и в Летний сад, города Пушкина.

В Румъния съм виждала такъв каменен замък на граф Цепеш в Бран....граф Дракула - стените са само от камък и са дебели 80 см. стълбите широки 70 см. вътре е студ, колкото си искаш.

Знам, че по долината на Лоара има много замъци от средновековието, които са само от камък. И там как са се отоплявали тези каменни стени?.

Искам да помоля, ако някоя от нас е ходила на екскурзия  "Замъците по Лоара" - нека да ни разкаже....

# 612
# 613
# 614
Дилаханъм страхотни снимки си сложила  Peace

Скрит текст:
Утре умората ще ти мине, няма да си като робот. Ако не е тайна какво те караха вчера да работиш. Ще ходиш ли пак, или се отказваш  newsm78

Хатиджето и Бурак много спортни....а обстановката май е луксозна....

Общи условия

Активация на акаунт