Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 895
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
# 693
# 694

Добро утро!

Мамче,

Скрит текст:
Разсмя ме тази сутрин...какъв турски ,какви 5 лева ...нищо не зная ...аз си мисля едно ,то друго излиза  newsm78: hahaha: Joy  bouquet

# 695
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug хубав ден,  Wink макар и да не е петък!  Peace

Аз не съм писала последните дни след поредният епизод, но... за това  Wink си имам оправдание / много задачи в реала и малко здравно неразположение  Blush/, ама... сега да се разпиша.  Simple Smile

Много ми хареса епизода, забавлявах се с коментарите ви и ви благодаря за тях.   bouquet

А за Хатидже нямам думи - след малко вялата и несигурна Дила от първите епизоди, сега... тя е доста убедителна, дори на моменти и вярвам повече, отколкото на Еркан. Сякаш се слива с образа на Дила и изживява всичко, все едно на нея и се случва.

Друго, което ми прави впечатление Азер от един крайно лош, отрицателен герой  Thinking май започват да го променят - беше готов да се жертва за любовта си, явно съжалява и за причиненото на Фатма, а и тя май вече не е така категорична в мнението си за него / тя самата се люшка от ''омразата'', притеснението за живота и...  Thinking още нещо/. Но... има време - ще видим какво ще стане нататък.  Peace

Софи  Hug

# 696
 Cveti67, радвам се ,че вече си добре! Успешна седмица и сили да се справяш със  задачките в реала!

.....с обич! И усмивка Hug Hug Hug

# 697
Софи wavey wavey wavey wavey

Скрит текст:
Много сериозно написах, че искам да знам турския колкото теб. Може и да си измисляш, но на мен ми харесва така както си го разбрала или измислила.

Софи сигурно си видяла направих колаж със сцената Дила - Ясемин. Страхотно ангелче е това момиче. Понякога изпускаме колко доброта има във второстепенните герои - Ясемин е много мил образ....

# 698
Цвети  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Била си болничка, а аз не съм разбрала. Дано вече да си добре - всичко да е отминало  Praynig

Дила изигра всички сцени по невероятен начин....Наистина сякаш изживя това което изигра....Когато Ръза я "помоли" да си тръгне, тя беше много тъжна. Слизайки по стълбите спря, обърна се и видях в погледа й, че ще се бори докрай за любовта на Ръза....И аз очаквах това от нея и тя го направи.

# 699
Все пропускам да споделя, нещо което си мисля и не зная дали е така. Струва ми се, че Дила вече не се дразни от присъствието на Арзу. Сякаш не я забелязва. Когато влезе в салона, подмина Арзу и се хвърли на Ръза...имах усещането, че ще събори Беим.....Той май чак залитна  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning След това започнаха разговора за Азер, Фатма....Преподреди си приоритетите ако мога така да се изразя Дила. За нея Арзу вече няма значение........

Софи пропуснах да благодаря за обилната закуска  Hug Hug Hug Hug Hug....Малеееееее, ще стана сто кила.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 700
 Хайде сега ,като най-голяма от всички да ви издърпам ушите......

От кога  пиша ,че Дила ОБИЧА Беим , но иска тази ЛЮБОВ САМО ЗА ТЯХ ДВАМАТА....НО на ЧИСТО..... а някой винаги им прави БОКЛУК.... А Беим ,толкова е ОСЛЕПЯЛ по Ханъм ,че върви през БОКЛУКА ....ааааа, така не може .....някой трябва да го ВОДИ за РЪКА.....и той ще си подаде ръчичката .....

# 701
Скрит текст:
......И аз огладнях

# 702
  • Разград

# 703
Хайде сега ,като най-голяма от всички да ви издърпам ушите......

От кога  пиша ,че Дила ОБИЧА Беим , но иска тази ЛЮБОВ САМО ЗА ТЯХ ДВАМАТА....НО на ЧИСТО..... а някой винаги им прави БОКЛУК.... А Беим ,толкова е ОСЛЕПЯЛ по Ханъм ,че върви през БОКЛУКА ....ааааа, така не може .....някой трябва да го ВОДИ за РЪКА.....и той ще си подаде ръчичката .....

Тамам абла....кое ухо изкаш да ми издърпаш  newsm78 Grinning Grinning Grinning Grinning

Въх...че той Беим вече трудно ще минава през боклука...бая се натрупа....Дила трябва да разчисти...У петък май ще започне от Арзу....Кога ли ще стигне до Мелике  newsm78...Ама с мустакатия боклук май ще трябва да ринат двамата с Ръза...

Как  чувствата си играели на криеница - притча
Скрит текст:
Разказват, че веднъж в едно ъгълче на земята се събрали заедно всички човешки чувства и качества. Когато СКУКАТА се прозяла за трети път, ЛУДОСТТА предложила:
- Хайде да играем на криеница, а!?
ИНТРИГАТА повдигнала вежди:
- Криеница? Що за игра е това?
Тогава ЛУДОСТТА обяснила, че един от тях, например тя, започва – затваря си очите и брои до милион, а в същото време всички останали се крият. Последният, когото открият, започва да брои следващата игра и така нататък.
ЕНТУСИАЗМЪТ затанцувал с ЕУФОРИЯТА, РАДОСТТА заподскачала така, че успяла да убеди СЪМНЕНИЕТО, само АПАТИЯТА, която никога от нищо не се интересувала, отказала да участва в играта. ИСТИНАТА предпочела да не се крие, защото в края на краищата, винаги я откриват, ГОРДОСТТА казала, че това е абсолютно глупава игра (нищо друго не я вълнувало освен нея самата), СТРАХЛИВОСТТА не искала да рискува много-много.
- Едно, две, три ... – започнала да брои ЛУДОСТТА
Пръв се скрил МЪРЗЕЛЪТ. Скрил се той зад най-близкия камък край пътя, ВЯРАТА се издигнала в небесата, а ЗАВИСТТА се скрила в сянката на ТРИУМФА, който със собствени сили се изхитрил да се изкатери до върха на най-високото дърво. БЛАГОРОДСТВОТО много дълго не можело да се скрие, тъй като всяко място, което то си намирало, се оказвало идеално за неговите приятели: Кристално чистото езеро – за КРАСОТАТА. Хралупата в едно дърво – ами че това е за СТРАХА. Крилото на пеперудата – за СЛАДОСТРАСТИЕТО. Полъхът на вятъра – той е за СВОБОДАТА! И така, то се замаскирало в слънчевия лъч. ЕГОИЗМЪТ, напротив, намерил си едно топло и уютно местенце само за себе си. ЛЪЖАТА се скрила дълбоко в океана (а в действителност тя се скрила в дъгата), а СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се спотаили в гърлото на вулкана. ЗАБРАВАТА, дори не помня къде се скрила, но то не е важно.
Когато ЛУДОСТТА преброила до 999 999, ЛЮБОВТА все още търсела къде да се скрие, но вече всичко било заето. И изведнъж тя видяла прекрасен розов храст и решила да се скрие между цветовете му.
- Един милион – изброила ЛУДОСТТА – и се заела с търсенето.
Разбира се, най-напред намерила МЪРЗЕЛА. После чула как ВЯРАТА спори с Бога, а за СТРАСТТА и ЖЕЛАНИЕТО се сетила по това как трепери вулканът, след това ЛУДОСТТА видяла ЗАВИСТТА и се досетила къде се крие ТРИУМФЪТ. Нямало нужда да търси ЕГОИЗМА, защото мястото, където той се бил скрил, се оказал пчелен кошер, а пчелите решили да изгонят неканеният гост. Търсейки, ЛУДОСТТА се приближила до ручея и видяла КРАСОТАТА. СЪМНЕНИЕТО видяло до оградата, чудейки се от коя страна да се скрие.
И ето че всички били намерени: ТАЛАНТА – в дъхавата и сочна трева, ТЪГАТА – в тъмната пещера, ЛЪЖАТА – в дъгата (за да сме честни, тя се криела на дъното на океана).
Не могли да намерят само ЛЮБОВТА.
ЛУДОСТТА поглеждала зад всяко дърво, във всяко поточе, на върха на всяка планина и най-накрая, тя решила да погледне в розовите храсти, започнала да разтваря клоните и чула вик. Острите шипове на розата наранили очите на ЛЮБОВТА. ЛУДОСТТА не знаела какво да прави, започнала да се извинява, плакала, молила за прошка и за да изкупи вината си, обещала на ЛЮБОВТА да стане неин водач.
И ето, от онова време, когато за първи път на земята играели на криеница, ЛЮБОВТА е сляпа и ЛУДОСТТА я води за ръка ...

# 704
Като се замислям за притчата и се питам....Трябва ли любовта наистина да е сляпа.....Мисля, че не, но със сигурност трябва да си затваря понякога ту едното или другото око, а понякога и двете....
В нашия случай конкретно....Миналото на Дила за сега е чисто като сълза...Но тя е извървяла по-малък житейски път от Ръза....Не е нормално един мъж на 40 години да няма стари приключения с момичета....ако наистина е нямал пиши го бЕгал....И ето разбрахме, че дори и у моралните комшии се прави секс преди брака....даже Арзу не знае от кого е детето.....За мен Ръза няма никаква вина. Разделил се е с Арзу и всеки е тръгнал по пътя си да търси своето място в живота, щастието и любовта. Когато Арзу дойде дори и в мислите й нямаше спомен, че Ръза е баща на дъщеря й. Всичко тръгна от Мелике и Арзу реши да се възползва....Тя търси изгода, печалба, а доколкото разбирам не й е чист косъма на зеленооката змия. Всички ще си поиграят с нея ще я използват и след това ще я изхвърлят като ненужна вещ. Единствен Ръза се отнесе с нея като към човек, но тя се ......облекчи  на метеното....
До два петъка Арзу няма да я има и ще си отиде с празни ръце...

Общи условия

Активация на акаунт