Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677

Май на Ръза бей няма да му е необходимо много време да си върне любовта към Дила.....да продължи да ослепява  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Юргана има магическа сила....много бързо връща любовта...когато се е заблудила....
Тя Софи нали беше написала за притчата на любовта и глупостта.... Peace

# 678
DİLA HANIM DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMÜ İLE ÇOK İYİ BİR REYTİNG ALDI. TOTAL'da 3. AB'de 3. OLDU.DESTEĞİNİ DİZİMİZDEN ESİRGEMEYEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER...  

AYDAN

"Дила ханъм"...вчера, вечерта...много добър рейтинг...имаше, получи...при тотала...3-то място...
при АБ-то...пак, трето....за подкрепата ви....за филмчето ни...много ви благодаря!...пише, Айдънчо... тук! newsm78

# 679
 Е, Мамче...няма да е само "юрганя"...Дила, малко ли ..направи....осъзна се...това, което Ръза..всъщност, искаше от нея да направи....да им даде, шанса...да се обичат...
...върни се, когато и ти като мен...усетиш, че обичаш..нали, поиска...
...тя, тогава се разсърди..обиди....ама, гледай как се....обърнаха, нещата..и стигна...до онова, дето той й говореше....и преди...можеха да си спестят..доста от ...преживяванията...болката, разделите....нямаше да дадат и възможност на много от ...заобикалящите ги...да злоупотребят, с любовтта им..ако, мога така  да се изразя...
И още..очаквам...да направи...ще видим, как и какво ще е то....до петък, бая време има..но, избор...нямаме..ще чакаме! newsm78 bowuu

# 680

...лека нощ, до утре!  newsm46

# 681
Кралице напълно съм съгласна. Аз само се пошегувах....
Дила наистина сега показа и доказа, че наистина обича Ръза. До сега винаги го е казвала, но думите са едно, а да докажеш любовта си е друго....Не само, че остана сама с Азер и го е натоварила на колата сама и го закара в болницата....Така щеше да постъпи и ако някой друг беше прострелял Азер, но съм сигурна, че мисълта, че спасявайки Азер спасява Ръза да бъде обвинен за убийство е било водещата причина. След това се получи много тъпо...Излезе, че Селамоглу изобщо не оцениха тази постъпка на Дила. Не само Мелике - тя не може да бъде мерило, но и Ръза и той се озвери....че Азер не трябвало да живее едва ли не и минута повече....Напрегнат беше Ръза....Тежко преживя казаното от Фатма....Но аз не видях той да се изсвятка на Мелике за това, че е пазила в тайна случилото се...Но на Дила да....те всички знаели, а той бил като глупак...Не беше прав Ръза. Но Дила постъпи точно така както би постъпила една жена, която наистина обича и тази обич, любов я изгаря от вътре....както му каза когато имаше събрание. Не само Ръза и нас Дила убеди, че наистина той е в сърцето й.....

# 682

Позабавлявайте се преди сън....да е лек и спокоен..... Hug Hug Hug Hug

Утре ще чакаме снимки и озет  Peace

# 683
# 684
Отказа се от....наследството, предложи на Азер ..и това...
...на Хайдар уста, също го казва...за всичко това..трябва да говоря с Ръза..майсторе, аз..много ми домъчня за него...скоро, загубих майка си..вижте ме, състоянието ми...немога и него, и без Ръза...да остана...да го видя, имам нужда..да чуя ..гласа му...аз го обичам...каквото и да реши...да се предаде, да бяга...да се крие...ще го приема, подкрепя...дали ще замине...ще се крие...дали, ме обича...или може би, вече..не....все ще го чакам...му предайте, ще го направите ли?...някъде..незнам дали в този ред..всичко ..това Дила, казва ..на Хайдар! ooooh! ooooh! ooooh!
..а, как го изигра.....браво, заслужена е наградата й..след вчерашният епизод...както, всички сме единодушни в това...играта й бе...истинска, блестяща!
Имаме си една Дила....актрисата на годината е...нашата Дила!
.....което си е...признание, голямо....постижение, голямо...още повече....когато, става въпрос за роля..изиграна, преди...от една от най-известните актриси...на Турция...Тюркян Сорай! bowuu bowuu bowuu

# 685
Отказа се от....наследството, предложи на Азер ..и това...
...на Хайдар уста, също го казва...за всичко това..трябва да говоря с Ръза..майсторе, аз..много ми домъчня за него...скоро, загубих майка си..вижте ме, състоянието ми...немога и него, и без Ръза...да остана...да го видя, имам нужда..да чуя ..гласа му...аз го обичам...каквото и да реши...да се предаде, да бяга...да се крие...ще го приема, подкрепя...дали ще замине...ще се крие...дали, ме обича...или може би, вече..не....все ще го чакам...му предайте, ще го направите ли?...някъде..незнам дали в този ред..всичко ..това Дила, казва ..на Хайдар! ooooh! ooooh! ooooh!
..а, как го изигра.....браво, заслужена е наградата й..след вчерашният епизод...както, всички сме единодушни в това...играта й бе...истинска, блестяща!
Имаме си една Дила....актрисата на годината е...нашата Дила!
.....което си е...признание, голямо....постижение, голямо...още повече....когато, става въпрос за роля..изиграна, преди...от една от най-известните актриси...на Турция...Тюркян Сорай! bowuu bowuu bowuu

Това е когато се срещна с Хайдар преди да отиде при Ръза....Плаках заедно с нея, без да зная какво говори. Много истински изигра всички сцени. Сякаш ги преживя. Браво на момичето....
А пък думите й сега като чета отново ме разплакаха....Имаше достатъчно време да мисли...и го е измислила....Каквото и решение да вземе Ръза тя ще го подкрепи. Това е любовта. Да обичаш повече партньора си, ат самия себе си...да живееш с неговите радости и несполуки. Да сте едно цяло....
Страшно много ми хареса епизода и се надявам от тук занапред Дила и Ръза да бъдат едно цяло.

# 686

Лека нощ, че скоро ще съмне......

# 687
Добро утро  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Coffee
Да изпием по кафе и да си пожелаем хубав ден и лека седмица с много положителни емоции  Peace Как ми се иска днес да е петък.... Thinking
Поздрав с клипа на Дилаханъм  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 09:29 от MAMA-AN

# 688
# 689

Riza i Dila •tek Basina / Сама . . .[ превод ]

Общи условия

Активация на акаунт