Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Сега...ще погледна..озета! newsm78

# 76
Браво Софи  smile3501
Аз ще гледам в събота и неделя, но ще започна от първи епизод. Дано само да не се наложи да ходя на работа....

Кралице прощавай....Забравих да благодаря за превода на хабера с Еркан.... smile3525

# 77

Неджип Мемили тренира да прави тъпи физиономии  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Тя Софи много внимателно го наблюдава...Май Кършиврат му казваше  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning или нещо подобно  Peace

# 78
Даааа, Кършивратов го наричам / наистина много сполучливо го прави  и винаги съчетано с точната физиономия ,явно му е вродено/

# 79

Dila Hanım 31. Bölüm
Azer’i vuran Rıza, Fatma’yı eve getirir. Melike ve Haydar’ın önünde kendisinden saklanan gerçeği öğrenir.Fatma, Azer’in kendisine tecavüz ettiğini söyler. Rıza için şok edici bir gerçektir.Rıza Haydar’ın telkiniyle teslim olmadan önce ortalık yatışana kadar bağ evine gider.Bu sırada Dila dahil kimseyle görüşmek istemez. Rıza’nın başına gelenlerden dolayı eline fırsat geçen Selçuk soruşturmayı Canan’dan alır. Selçuk’un adamı olan savcı Ahmet’in tek derdi Rıza’yı bulup hapise atmaktir. Rıza’yı merak eden Dila tüm çabalarına rağmen ona ulaşamaz. Haydar vasıtasıyla Rıza’nın yerini öğrenen Dila bağ evine doğru yola çıkar. Selçuk’un bir adamı onu takip eder. Jandarmaların baskınıyla Dila ve Rıza için büyük kaçış başlar.
10 Mayıs Cuma Günü Saat 20:00'de Star'da

Улучилият, прострелялият Азер..РЪЗА, води Фатма..прибира я в къщи!
Мелике, преди Хайдар...от себе си, толкова...така, скрилата истина...научава..чува...
Фатма, казва за изнасилването...от Азер на брат си!
За него..за Ръза, това е тежка, шокираща...мъчителна истина..една!
Въпреки, неодобрението на Хайдар...преди да се предаде, Ръза....след случилото се с Азер, докато не започнат да го търсят....иска да каже, Хайдар...но, Ръза...тръгва. за някаква къща, пише....направо, отива!
По това време..Дила, нали..с никого не иска да се вижда..още...
Научил за случилото се...дошлите проблеми на главата на Ръза, Селчук...използва, тази възможност...подробностите...от Джанан, научава..
Човекът на Селчук...от прокуратурата, съдията Ахмед..единствената му задача...е да намери и вкара в затвора..Ръза!
Притеснена за Ръза, въпреки усилията й...Дила, неможе да се добере..до него!
С помощтта и уменията на Хайдар, накрая..разбира, къде е той...и направо, тръгва...при него, отива!
Един човек на Селчук..я проследява...
С ...идването на жандармите, за Ръза и Дила...едно голямо, тяхно бягство...започва... newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 22:23 от KraLeva66

# 80
Кралице благодаря за превода на озета.....
Не ми стана ясно какво означава Мелике научава една истина  преди Хайдар  newsm78 /разяснете на баба ви.../  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Мустака е глътнал джама.....Влюбен е в Дила, ама няма да му се отвори парашута. Ако се опита да прави приказка на Дила, ще бъде отрязан като кисела краставица....Малееееееееее колко е подъл депутатина....Той си мисли, че като е депутат е хванал Господа за шушляка....А да се бяга от тука....взе да ми писва вече с тази мазна физиономия.....малко на угранено масло ми намирисва......

# 81
Кралице благодаря за превода на озета.....
Не ми стана ясно какво означава Мелике научава една истина  преди Хайдар  newsm78 /разяснете на баба ви.../  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Мустака е глътнал джама.....Влюбен е в Дила, ама няма да му се отвори парашута. Ако се опита да прави приказка на Дила, ще бъде отрязан като кисела краставица....Малееееееееее колко е подъл депутатина....Той си мисли, че като е депутат е хванал Господа за шушляка....А да се бяга от тука....взе да ми писва вече с тази мазна физиономия.....малко на угранено масло ми намирисва......

Мелике е пред Хайдар...всичко може да означава, че стои..върви...научава...демек е там, като чува....скритата от самата нея...толкова усилено, опитващата се....нали, дето....от Ръза, собствена тайна... за изнасилването!  hahaha hahaha hahaha

# 82
Мерси Кралице - ще видим в петък какво точно ще се случи.
Но аз съм много впечатлена, че Фатма ще признае на аби за изнасилването. Очаквахме го, но друго си е като е написано вече. Една въпросителна отпада.....
Вече не знам кой от двамата - Селчук или Арзу ми е по-голям дразнител...До сега беше Арзу....сега май двамата ще бъдат на един кантар....

# 83
# 84
# 85
# 86
Какво ви става....носталгия по Али...... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

А изобщо не отразихте рождения ден на нашата красавица.....

# 87
# 88
# 89
Сиси отново си с капитан Али....Вече не бих могла да гледам сериал като Ойлето. Не бих гледала дори и като измислица подобно поведение на едно семейство - като Джемиле и нейните деца как се отнасят към съпруга и бащата.....
Нямам представа сега какво се случва в Ойлето. Джемиле намери ли своето щастие....Беррин, Мете, Осман безгрешни ли са....Ами Хасефето спомня ли си, че някога е имала син, когото гръмна в гърба....и този според всички лош Али прости на майка си по подобаващ начин....Дано вече да са намерили щастието всички изброени.....защото разбрах, че Ойлето е един от сериалите с последен сезон.....

Мамче, и аз не го гледам, защото няма кого да гледам. Джемилето ли???
      Ето - сега в момента излъчват следващата серия от 3-ти сезон и аз имам пряка телевизия от Турция на № 117 - мога да го гледам с най-високо качество. Но кого да гледам ? Джемилето като в последната нощ Али я натъпка с 3 милиона щатски долара....тя какво направи с парите - нищо. Все си е тъпата Джемиле.И от тези пари даде ли на най-малкият му син Мустафа, както обеща пред Али в последната им нощ. Спомняте ли си, че Али й поръча да се грижи за майка му и за Мустафа.  Джемиле се влюби в един - брадат, космясал, чекинясал и мустакясал и, моля те, даде му къщата на Али да живее в нея под наем - представяш ли си????.... Той живее в неговия дом....с неговите мебели....Тая е направо идиотка Джемилето.Направо нямам думи - то бива нахалство, ама чак толкова не бива.....понякога, когато съм превключвала телевизора, просто от любопитство и като го видя този оран гутан в къщата на Али и тя до него....направо яд ме хваща......Джемилето нищо не постигна с милионите, с имотите, с къщите на капитана. Сега като гледам как продава риба в първи сезон,....ами тя направо е неграмотна - не може да прочете парите, не може да върне рестото на клиента,.....че се намеси друг рибар да й оправи сметките.
      От Берин нищо не излезе, нищо не работи, слаба, кльощава и зла като пепелянка....той Ахмед умря, не помня как, бабичката въобще не споменава синът си,.....всички го забравиха тотално....Мете си е същият разбойник - вечно в кървища,вечно с разбито лице,..... вечно по затворите,....вечно по улиците....нищо не учи....нищо не се издигна....имаше някакъв магазин за грамофонни плочи, не знам какво прави...От Осман също нищо не излезе - и то разбойник - все се бие, все се кара, все в разни скандали участва. Едно момиче там се върти, уж гадже на Мете, а пък се омъжи за Осман....Джемилето, както най-напред само ги целува, само ги защитава - те разбойници - тя в полицията ги защитава, лъже  полицайте, за да ги спасява....такива ми ти работи....Как пък едно от децата да не се изучи като баща си,..да има професия...образование....авторитет....нито едно.
      Понякога си мисля.....ако Джошкун е на моя акъл....в последната серия....в последната минута....да се яви на екрана -най-малкия му син.....от Каролин..... Мустафа - да е станал младеж - левент...хубавец, висок, строен, красив, интелигентен...също като баща си....облечен в униформата на капитан на кораб - капитан Мустафа Акарсу...и за 10 сек. да се появи възрастен човек срещу него и да му каже, че е работил на кораб с баща му и, че баща му е бил безстрашен и много умен капитан.
      Е....тогава ще се изкефя,....ама истински ще се изкефя.....Поне това му дете да е някаква отплата за нещастния му живот с тези глупци от семейството му...

Общи условия

Активация на акаунт