Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 914
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

Точно за тези 3 милиона долара говоря - тая патка Джемилето какво направи с тези пари - нищо...За тях говоря - Али й поръча да се грижи и за Мустафа - да беше му ги внесла в някоя банка, да знае момчето, че има някакви пари от баща му. Това момче, абсолютно нищо не получи от баща си.....Джемилето защо не му даде къщата на баща му, а настани оня орунгел и тя ходи там при него да се целуват.......егати НАРОДНАТА ГЕРОИНЯ НА ТУРЦИЯ, АКО ВСИЧКИ ТУРКИНИ СА КАТО НЕЯ - АМАН.......

# 91
Здравейте...
Сиси, ти отново ли се върна на това...мое творение, някогашното....
Вероятно е плод на...усещане и разбиране за...нещата от живота, дарлинг....моето!
Благодаря за акцентирането ти....
....тази ..добродетел, като още....и останалите....е въпрос на дефиниция...лична, всекиму...пречупена, някак през призмата на неговите усещания и възпитание...за такава...
През уроците на живота и компромисите, наложили да приемаш с условности...от личен опит, преценяваш и ги прибавяш..към тази си асимилация и дефинираш..за себе си, не за околните....че това е ..гордостта ти!
...и онази, общоприетата ...мерилото ни...въобще за нея...тя е рамката..по прнцип...
Отплеснах се...отново...извинете ме....
Този филм...разглежда много важни аспекти от ...човешките качества и добродетели...стига да ги видиш и усещанията ти....като мен, те заведат ...до подобни размисли, въобще...въпрос на дали искаш така да гледаш....и не само, разбира се.....трябва и да се мисли, гледайки...
Много ...поучителен филм на Джошкунчо....и тежък, за гледане и "смилане"...ако мога, това да употребя...накрая....има, моите адмирации...за което...направи, един различен филм.....въобще! Hug

Кралице, както ти казах, ТОВА ТВОЕ УМОТВОРЕНИЕ И ТОВА ТВОЕ УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ трябва да бъде в учебниците по психология, логика и по мъдрост. Колко пъти съм го чела, докато го науча наизуст.  Това е сентенцията от всички епизоди на първи и втори сезон. За тези твои мисли е сниман този филм.
   Останалото извън това е плява,...отсевки....ревности и.... клюкарски изблици на страсти.
    Хубаво, че нашите го кръстиха: "Времето лети", защото наистина времето отлетя за всички тия от семейството им.

# 92
# 93
      МАМЧЕ,  много се извинявам, че не успях подобаващо да поздравя моята любима, красива, интелигентна, умна, харизматична Айча. За нея толкова много съм писала и пак ще пиша, защото тя заслужава - нейният глас трябва да се чува из целия свят.

Пък и аз съм влюбена в нея. Тя е прототипа на моята Сиси в мечтите ми. Оня ден ти ли беше поставила нейна снимка с  котката. Ама, че хубава снимка - очите на Айча....точно такива ще бъдат на Сиси, а спомняте ли си как бях писала, че цвета на очите на Сиси ще бъде силно син, като убийствено синия цвят на очите на Халит Ергенч. А сега като гледам котката какви сиини очи има - видяхте ли ги....ето такъв син цвят ще бъдат на Сиси.

Бях я харесала много в "Перла"

Ако не беше Айча да я гледам в Ойлето нямаше да се срещнем с Еркан.

# 94
       Сладури, лека нощ. Утре ще ставам рано. Обичам ви.

# 95
# 96
# 97

..лека нощ!  newsm46

# 98
Сиси започнала си да пишеш сценарии за финалния епизод на Ойлето...Мустафа Акарсу....какво стана с това момче. Дали го дават изобщо или го натириха като баща му....И аз така съм си мислила Мустафа да прилича на баща си, защото преди да започне трети сезон, като видях актьора който щеше да замести малкия чаровник Осман, разбрах, че Осман няма да е последователя на Али.....
Другите ги остави, те не ме интересуват.....но Хасефе....Джошкун можеше да й сложи някоя реплика в устата да спомене Али....ама йок. От трети сезон гледах само първия епизод. Исках да видя спомените на Джемилейското семейство за Айлин и Али.....Но за час и половина за Али никой не проговори, дори и Хасефето....Ходиха на гроба на Айлин, но....Али както винаги е отсъстващ - от дома, от сърцата на фамилията....И Ойлето за мен беше до този първи епизод на трети сезон....
Да лягаме, че след толкова почивни дни, работата е много.
Лека и спокойна нощ  Hug Hug Hug Hug

# 99
Мама и щерка водорасли ли ще пият  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Grinning Grinning Grinning

# 100
Айча, сестра й Аслъ и баща им Октай, на рождения ден на таткото.....

# 101
Много ви харесва капитана ,но ако ви е съпруг или зет...няма да ви питам Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Мисля ,че когато  Сонер купи къщата , има част и на Мустафа...дано детето си израсне със  самодобродетели,че ако трябва онази мафиотка да го възпитава или бащата на Хакан...боже опази...

Парите /долари или там каквито и  колкото да са / не могат да компенсират нищо .....дори и за да си изплатиш греха.....а грях , грешка , обида не се компенсира с нищо ,дори и със собствена смърт....

Лека нощ!!! Hug

# 102
Д о б р о    у т р о!
..с пожелания за....един много хубав ..ден!
smile3525 smile3525 smile3525

# 103
# 104

Добро утро момичета  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Coffee
Утрото обещава денят да бъде прекрасен - слънчев   Nature Sunny и усмихнат. Дано да бъде спорен и успешен за всички  Peace

Нашата красавица е качила тези снимки преди 6 часа....може би са от рождения ден.....

Общи условия

Активация на акаунт