Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
# 106
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вчера съм пропуснала / но нали вторник ми е ''минутков'' ден, та.../  Crazy Айча е била рожденничка? Да е жива и здрава, и дано скоро се включи в някой интересен проект!   bouquet

А сега да ви пожелая хубав ден!  Hug

# 107
Снощи/сутринта към 2:00ч свърших и !0 епизод...много неща се изясняват....Азер призна на Дила  истината за смъртта на Ихсан .....

# 108
Момичета имаме втори фрагман Peace Peace Peace...Аз не можах да го видя добре...прекъсва ми. Дано вие да имате по-голям късмет  Praynig

# 109
Снощи/сутринта към 2:00ч свърших и !0 епизод...много неща се изясняват....Азер призна на Дила  истината за смъртта на Ихсан .....

Браво Софи  smile3501 Друго си е като гледаш на разбираем език....А още по-добре щеше да бъде да го има с Бг субтитри. Но и така е супер. Да бъдем доволни и от малката възможност. Дано само по-бързо да превеждат, че много се бавят. Сигурно имат много сериали.

# 110

Dila hanım 31.Bölüm 2. fragmanı

Искам да направя снимки, но видеото не върви добре...непрекъснато прекъсва....

# 111

Бой на негри в тъмна нощ.....не мога да разбера кои са тук....

# 112
Какво видях...почти нищо не разбрах....
Ръза е в конака, след това пътува с кола и нещо говори. Дила Джанан и може би олицай...Дила е отишла в конака там са Арзу, Хайдар и Мелике...Фатма бяга през прозореца и отива в болницата...Азер е там....Той отваря очи и вижда Фатма.....
Ако някой е успял да види целия фрагман моля да сподели, че аз ще го видя чак довечера....

# 113
# 114
# 115
# 116
Мамче ,

видяла си всичко от трея 1:1 ,но не чух нито една позната дума и за смисъла съм на тъмно....Селчук каза май на Сердар ...Язък ....ама защо ...те се знаят Joy

# 117
...щото Фатма избяга или щото Сердар..... веке е ФлЮбЕн!!! newsm78......или изтърваха конака ...или Ръза....

# 118
.........тъмна мъгла...едно с едно не мога да вържа...офффффффффяяяяяяяяяяяя smile3511 smile3538 smile3538

# 119
Фатма отиде при Азер с надеждата да е жив и да се оправи ,за да разкаже истината и да оневинят Ръза....как си ги съчинявам... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт