Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Софи аз го гледах няколко пъти и скалъпих горе долу случващото се. Най добре видях сцената Селчук и Сердар, но изобщо не отразих този психопат....А от това което си говориха дори и не съм се постарала да чуя и една дума....гледах само картинките...
Сега вече си изясних сцената бой на негри в тъмна нощ. Това е Дила, влиза в конака Селамоглу....а мъжете сигурно са охраната. След малко се прибирам и ще направя снимки последователни, така ще разберем за какво иде реч....а пък се надявам Айдан да преразкаже фрагмана и Кралицата да го преведе.
До после  Hug Hug Hug Hug

# 121
DİLA HANIM 31.BÖLÜM 2.FRAGMANININ AÇIKLAMASI:

DİLA BAHÇEDE ÇİÇEKLERİN ARASINDA DOLAŞIYOR.DİLA KENDİ KENDİNE''TEK BİLDİĞİM RIZA'YI İSTEDİĞİM NE PAHASINA OLURSA OLSUN''DER.DİLA GECE SELAMOĞLU ÇİFTLİĞİNE GİDER İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞIR.KAPIDAKİ ADAMLAR''DİLA HANIM DİLA HANIM''DEYİP DİLAYI TUTMAYA ÇALIŞIRLAR AMA BAŞARAMAZLAR.RIZA MELİKE HAYDAR USTA VE ARZU SALONDALAR.DİLA SALONA GİRER VE RIZA'YA''AZER YAŞIYOR KATİL OLMADIN SEN KURTULDUN AZER YAŞIYOR''DER.RIZA MELİKE ARZU VE HAYDAR USTA DİLA'YA ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKARLAR.RIZA ARABA KULLANIYOR.RIZA KENDİ KENDİNE''SENİN AŞKIN YÜZÜNDEN GÖZLERİM KÖR OLMUŞ DİLA ANNEMİN KARDEŞİMİN YAŞADIKLARINI FARKEDEMEMİŞİM''DER.RIZA TELEFONUNA BAKMAYA ÇALIŞIRKEN KARŞIDAN GELEN ARABAYI GÖRMEZ ARZABANIN DİREKSİYONUNU KIRAR ARABAYI KENARA ÇEKİP DURDURUR KAZA YAPMAKTAN SON ANDA KURTULUR.DİLA ÜZGÜN BİRŞEKİLDE SELAMOĞLU KONAĞINDAN ÇIKAR.DİLA KARAKOLDA BİTKİN BİRŞEKİLDE KOLTUKTA OTURUYOR YANINDA CANAN VAR.CANAN ÖNÜNDEKİ POLİS MEMURUNA''DİLA BAZOĞLUNU İFADESİNİ ALMAK İÇİN SORGU ODASINA GÖTÜRÜN LÜTFEN''DER.DİLA ÖNCE CANAN'A SONRADA POLİS MEMURUNA ŞAŞKIN ŞAŞKIN BAKAR.CANAN DİLA'YA''TESLİM OLMASI İÇİN RIZAYI İKNA EDİCEKSİN''DER.RIZA BAĞ EVİNİN BALKONUNDAN BAKAR.FATMA ODASININ CAMINDAN GİZLİCE KAÇAR.SERDAR VE SELÇUK EVLERİNİN SALONUNDA KARŞILIKLI DURUYORLAR.SELÇUK SERDARA''BİR ŞU KIZLA EVLENMEYİ BAŞARAMADIN YAZIKLAR OLSUN SANA''DER.FATMA HASTANEYE AZERİ GÖRMEYE GİDER.AZERİN BULUNDUĞU YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE GİZLİCE GİRER.FATMA AZER'İN YANINA ÇÖMELİR AZER'E''SEN BENİ ÇOK GÜZEL SEVMİŞTİN SENİ SEVEBİLMEYİ YİNE ÇOK İSTERDİM''DER.AZER GÖZLERİNİ AÇAR FRAGMAN BURADA BİTER.

♥ AYDAN ♥

# 122

Тук Ръза май щеше да направи катастрофа....В последния момент избягва удара...Така ми се стори.....

# 123

Тук Дила се промъква през охраната и по тъмна доба нахлува в конака на Селамоглу....Ръза е там. Може би Дила казва на Ръза, че Азер е жив....

# 124

Момичета, това не е ли къщата от Памуковите полета  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 125

Азер май е възкръснал....отвори си очите....

Моля за извинение, ако това което пиша под снимките според вас не е така....Така съм го разбрала. Дано и вие споделите какво видяхте във втория фрагман....

# 126
Привет, сега се прибирам.... Hug
Само да кажа....после, повече...Ръза се сърди на Дила...чувства се, виновен...пред майка си, че не е знаел...какво е преживяла, сама...след изнасилването ...и прострелването, тогава на Азер...от Мелике..вероятно ...защото, всичко...е научил...вече! newsm78
Заслепен от любовтта си....Дила, така се отнасях с майка си...демек..си говори...
...сигурно се е и досетил,че и тя е знаела....и защото не му е казала... newsm78

# 127
До после....че трябва, отново да излизам... newsm78
Скрит текст:
Утре е някакъв празник тук....трябва да напазурам....че, иначе...ще останем...гладни, братче... hahaha Joy Joy Joy Joy

# 128
Благодаря за снимките  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 129
Привет, сега се прибирам.... Hug
Само да кажа....после, повече...Ръза се сърди на Дила...чувства се, виновен...пред майка си, че не е знаел...какво е преживяла, сама...след изнасилването ...и прострелването, тогава на Азер...от Мелике..вероятно ...защото, всичко...е научил...вече! newsm78
Заслепен от любовтта си....Дила, така се отнасях с майка си...демек..си говори...
...сигурно се е и досетил,че и тя е знаела....и защото не му е казала... newsm78

Здравейте момичета,
аз и друг път съм писала, че Ръза ще се почувства предаден най вече от Дила.....може би на майка си няма да се сърди, че не му е казала,....но на Дила непременно ще се разсърди и то истински. Ръза толкова много направи за тази любов.....толкова е предан на Дила....просто не заслужава такова отношение на Дила към него.
Ако аз бях на мястото на Дила щях да му кажа, колкото и да го боли.., а....сега пкакво излезе.....излезе

# 130
   Не мога да си представя, защо като пиша и още не съм свършила ...въобще не чукам "Публикувай", а лаптопа ми го публикува.  Ако някое момиче е имало някога такъв проблем....моля да го сподели.....Когато пиша мишката ми е на 30 см. по-далече от клавиатурата......тя не участва в писането, нито в публикуването..... Май...трябва да изкарам още един курс  за усъвършенстване на компютрите.....Кой бутон  от клавиатурата докосвам????...... Докосвам с някой пръст и ми публикува?.....

# 131
   Исках да пиша, че според мен Дила го предаде......няма друго обяснение......няма.....
   Какво значи да обичаш -да си предан, верен, всеотдаен, влюбен, да си част от него.....такава ли е Дила...да, обича го, но това не стига.....да обичаш някого, значи да живееш в неговата душа...в неговото тяло....вътре в него.....да сте едно цяло....да сте слепени един за друг като сиамските близнаци....Простете ми, но Дила не е такава, каквато трябва да бъде една влюбена жена....нейната гордост....нейният инат.....нейното високомерие не показа до сега  колко е влюбена в Ръза.

# 132
    Мамче, здравей,
  да ти отговоря на пост 98 - питаше ме за Мустафа Акарсу.
  Той живее с Каролин и бащата на Хакан - забравих му името в богатската къща. Момчето го дават доста по-малко от Осман - не знам защо е така. Още е ученик в прогимназиалните класове....така си мисля....Друго нищо не знам.....и аз не го гледам редовно, защото не ги понасям другите.....

# 133
Сиси
Скрит текст:
на лаптопа под клавиатурата има един голям правоъгълен така да го нарека клавиш, който служи като мишка, когато не използваш допълнителна мишка. Трябва да се изключи този клавиш, но не зная как става. Трябва да попиташ някой, млад човек, за който лаптопа е като детска играчка. Лесно е, но не зная как точно става.

Кралице  Hug Дилаханъм  Hug радвам се, че и за вас работно-учебния ден е приключил. Сега при първа възможност ще очаквам да направите коментар по случващото се във втория фрагман. Ние със Софи вече го направихме....Сигурно има още какво да се каже, но очаквам превод на разказа на Айдан.....

# 134
   Исках да пиша, че според мен Дила го предаде......няма друго обяснение......няма.....
   Какво значи да обичаш -да си предан, верен, всеотдаен, влюбен, да си част от него.....такава ли е Дила...да, обича го, но това не стига.....да обичаш някого, значи да живееш в неговата душа...в неговото тяло....вътре в него.....да сте едно цяло....да сте слепени един за друг като сиамските близнаци....Простете ми, но Дила не е такава, каквато трябва да бъде една влюбена жена....нейната гордост....нейният инат.....нейното високомерие не показа до сега  колко е влюбена в Ръза.

Искаш да кажеш, че Дила го изостави....не в буквалния, а в преносния смисъл на думата или както си написала предаде го....
Да права си, че у Дила има много инат, не толкова гордост. Гордата жена, никога не съжалява за някое действие или бездействие. Гордата жена, няма да погази гордостта си, за да отиде първа при мъжа, когото е засегнала. Мога да напиша още много неща какво не би направила гордата жена...Но на Дила гордостта не й попречи да отиде и с мил жест или целувка да се извини.....но ината й е пословичен.....сравнявам я отново със Сабиха....
И двете обичат безрезервно, но много инат много нещо....А ината и любовта са несъвместими понятия....ината изяжда любовта.....както котката мишката.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт