Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 24 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
# 136
# 137
# 138
Дила обеща на Сеит бей да не казва за изнасилването....той го поиска от нея...... защото Ръза ще

убие Азер...Азер в гроба ...Ръза в затвора ...Ръза за  отвличането направи Азер на решето..... Ааааа за изнасилване?????

Ръза защо  ще се сърди на Дила !?!?!?!

Защо не се сърди на майка си,че не му е казала ...нали и Мелике премълча по същата причина , а
 Фатма??????

Имайки предвид техните традиции , религия ,ценностна система и трите са прави , а и Сеит бей!

Гордостта, обичта , любовта , предаността на Дила нямат нищо общо с този човешки ,НО МНОГО ЛИЧЕН ...семеен проблем...

Каква щеше да е реакцията на Мелике ,ако по причина /т.е.вина/ на Дила , Ръза попадне в трудна ситуация.......бесенето и пищова в главата ѝ щяха да изглеждат като милувка?!?!?!

# 139
Вижте какво ядат нашите хора  newsm53 newsm53 newsm53

# 140
   СОФИ, здравей и ти, скъпа,

Искам да коментирам, твоя пост 101. Изненадана съм от изречението ти:"
 Парите  не могат да компенсират нищо....дори и да си изплатиш греха....а грях...грешка, обида не се компенсират  снищо...., дори и със собствена смърт."

Първо - защо смесваме материалните неща с идеалните -  парите са материя а прошката, е душата на човек - съзнанието му....психическата му енергия.  Тези неща не може въобще по никакъв начин да се  "Компенсират", както казваш....  Аз говоря за прошката.....

Второ - всички грешим....няма безгрешен човек на Земята......единствен БОГ е безгрешен, защото той не е земен - затова!!!........

Така, че ако ти си мислиш, че не грешиш - лъжеш се. Грешиш и то всеки божи ден. За това има една философска - богословска  сентенция :"ПРОСТЕНО - ПРОСТИ". ТОВА Е ВЕЛИКОТО: да простиш. Точно това ти казва КРАЛИЦАТА. Точно това ти казвам и аз. Не искам да пиша за моето семейство, но ако ме предизвикаш и това ще направя, за да ти докажа, колко много грешиш....

ЛЮБИМА, СОФИ, вината за раздялата между съпрузите не е само в единия - запомни го.....Вината задължително е и в двамата. И защо да има вина - питам, просто и двамата не мислят еднакво и решават да се разведат....нормално...и се развеждат.... ВИНА НЯМА - ИМА РАЗЛИЧИЯ В ХАРАКТЕРИТЕ ИМ. ТОВА Е ДРУГО......Съвсем друг е въпроса, че единият от тях иска да си налага другият да живее по неговите правила.......ще ме простиш.....всеки има право да живее така, както той си иска.....При развода важното е това: РАЗУМЪТ ДА ВЪРВИ НАПРЕД, А НЕ ЧУВСТВАТА....САМО РАЗУМЪТ.

ЛЮБИМА МОЯ, ЗА КАКВА "КОМПЕНСАЦИЯ" ГОВОРИШ НА...... ГРЯХ,.....ГРЕШКА....ОБИДА.... ТОВА СА ПСИХИЧЕСКИ СЪСТОЯНИЯ, КОИТО СЕ ИЗПРАВЯТ САМО С ЛЮБОВ И ОБИЧ И....НИЩО ДРУГО. АКО ТИ ИСКАШ ТАЗИ ДУМА :"КОМПЕНСИРАТ"...ТО ТИ КАЗВАМ: КОМПЕНСИРАЙ ГРЕХА,...ГРЕШКАТА...ОБИДАТА С ЛЮБОВ...С ОБИЧ....С ОТДАВАНЕ. ТОВА Е ТО.  ДРУГО НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.

ЗА КАКЪВ ГРЯХ, ГРЕШКА И ОБИДА ПИШЕШ...ДА СЕ КОМПЕНСИРА СЪС СОБСТВЕНА СМЪРТ.......ТОВА ПЪК АМА НИКАК НЕ ГО РАЗБИРАМ.....ВЕРОЯТНО АЗ СЪМ КАТО САБИХА - ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА.

ПРОСТИ МИ, ПРОСТИ МИ,....СМЪРТТА КЪДЕ Я НАМЕСВАШ ТУК ??? АКО ВСЕКИ ОТ НАС ЗА ВСЯКА ГРЕШКА, ЗА ВСЯКА ОБИДА ДА СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ.....АМИ....ТО.....9 МИЛИАРДА НАРОД НА ПЛАНЕТАТА НИ - ВСИЧКИ ГРЕШИМ - ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА УМРЕМ..... НАПРАВО СЪМ СРАЗЕНА - КОГА ЛЮБОВТА СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ - САМО ПРЕЗ РАННИЯ ФЕОДАЛИЗЪМ.....В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ???

ЛЮБИМА МОЯ, прости ми, но ти ако ходиш на църква - там има и песни, и псалми, и проповеди....има хористи, които пеят кантати, оратории има музика...... и т. н.

Ако четем библията - там ги пише тия неща - библията е ЖИТЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.  ИЗОБЩО......РЕЛИГИЯТА Е ФИЛОСОФИЯ НА ЧОВЕШКАТА ДУША.

Не само да четем диалектически и исторически материализъм, тоест философията като наука,....ами да четем и ФИЛОСОФИЯТА НА ЧОВЕШКАТА ДУША.

ТЕЗИ ПОНЯТИЯ, КОИТО ТИ, ЛЮБОВ МОЯ, УПОТРЕБЯВАШ..... . ГРЯХ,....ГРЕШКА.....ОБИДА.....ЕТО ТОВА Е ЖИТЕЙСКАТА БИБЛЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ, ЗА КОЯТО АЗ ТИ ПИША

Ще ми кажеш....ами поповете какво вършат....аз не ти казвам за поповете, аз ти казвам за БОГ - НАЧАЛОТО И КРАЯТ НА СВЕТА, КАЗВАМ ТИ ЗА ОНОВА ВСЕОБЩО ИНФОРМАЦИОННО ПРОСТРАНСТВО, КОЕТО  РЪКОВОДИ ЖИВАТА МАТЕРИЯ В НАШИЯ НЕОБЯТЕН СВЯТ - ЗА  ГЕНОФОНДА НА НАШАТА ПЛАНЕТА....ЗА ВСЕОБЩОТО НАЧАЛО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - ТОВА ТИ КАЗВАМ..... Не ти казвам за поповете...те са като нас...и те грешат всеки ден.....

СПОРЕД МЕН - ТОВА НИ КАЗВА КРАЛИЦА  ЕЛИЗАБЕТА , САМО, ЧЕ С ПО-ДРУГИ ДУМИ И ИЗРАЗИ - ТО Е ЕДНО И СЪЩО.

И накрая - много те моля, не ми се сърди.....Ако имаш друго мнение - готова съм да го приема, ако има истина в него.....

За това е нашия форум....да си споделяме....да се разтоварваме и да си купунясваме.
        Пък и....за какво ги гледаме тези филми - за да се учим на ум и разум.

ЧОВЕК СЕ УЧИ ДОКАТО Е ЖИВ.

Още един път - прости ми.    Обичам те.   Сиси

# 141
       Мамче,

Скрит текст:
Много ти благодаря. Точно така е....как не се сетих по-рано.....Аз този клавиш не го ползвам. Още утре ще науча и ще го елиминирам.  Отивам на телевизора, за да се срещна пак с моя капитан и после съм при вас. Много ви обичам всичките. Сиси.

# 142
утре ще бъде хубав ден  Peace

Скрит текст:
вземе награда по физика  Party

# 143
http://www.oyuncularsitesi.com/anketler.html

"Oy" Erkan petekkaya
         Hatice Sendil

# 144

За какво е тази анкета  newsm78

утре ще бъде хубав ден  Peace

Скрит текст:
вземе награда по физика  Party

Браво  smile3501 smile3501 smile3501

# 145
Сиси,

разбира се ,че имам различно мнение и аз съм го написала ....Греша и сигурно още ще греша ....докато съм жива ........колкото и да не ми се иска....

# 146
Момичета, знаете ли кое мен малко ме притесни. Това което е написала Кралицата, че Ръза си мърмори....Дила заради теб ....и т.н.
Сякаш Ръза се събужда от любовен сън, сякаш до сега е омагьосан....Едва ли не заради Дила той се е държал лошо с майка си....Сякаш за всичко е виновна Дила....Това според мен не предвещава нищо добро. Когато един мъж обвинява любимата жена, че го е откъснала от семейството му....значи любовта си стяга багажа....Колко далеч е Ръза от истината за милата му майчица....А Мелике може би повече няма да има нужда от помощта на Арзу.....Очаквам, че Ръза ще се отдръпне от Дила...Сега тя ще гони   animal037  animal037  animal037  animal037

# 147
# 148
Момичета, знаете ли кое мен малко ме притесни. Това което е написала Кралицата, че Ръза си мърмори....Дила заради теб ....и т.н.
Сякаш Ръза се събужда от любовен сън, сякаш до сега е омагьосан....Едва ли не заради Дила той се е държал лошо с майка си....Сякаш за всичко е виновна Дила....Това според мен не предвещава нищо добро. Когато един мъж обвинява любимата жена, че го е откъснала от семейството му....значи любовта си стяга багажа....Колко далеч е Ръза от истината за милата му майчица....А Мелике може би повече няма да има нужда от помощта на Арзу.....Очаквам, че Ръза ще се отдръпне от Дила...Сега тя ще гони   animal037  animal037  animal037  animal037

.....Ако това се случи ....ще е много тежък сериала...изпарява ми се надеждата...

# 149
FARUK TURGUT @FARKTRGT
Скрит текст:
Gold filmin kanal d için hazırlayacağı SATLIK  AŞK isimli projenin yönetmeni ÖMÜR ATAY olacaktır.

Gold Film Faruk Turgut’un yeni sezon için Kanal D’ye yapacağı “Satılık Aşk” dizisinin yönetmeni belli oldu!

Ağır bir dramatik aşk hikayesini konu alacak olan “Satılık Aşk” dizisinin yönetmeni Ömür Atay oldu. Daha önce “Ruhsar”, “Bir İstanbul Masalı”, “Rüya Gibi” ve son olarak “Güldünya” dizisinin yönetmenliğini üstlenen Ömür Atay yeni dizi “Satılık Aşk”ın yönetmenliğini üstlenecek.

“Satılık Aşk” Eylül ayında Kanal D’de başlıyor!

Общи условия

Активация на акаунт