Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
DilaHanim, милата ми тя....обичаме те!   love001  love001  love001
Всичко е наред, миличка....и ние сме с теб...като не се появиш..се притесняваме.... smile3521 newsm47
Приятна почивка  Hug..знам, борбата с Гугълчо е...изморителна, собствен опит... hahaha Joy Joy Joy Heart Eyes
Похвално е желанието ти...обаче, да си тук..с нас! newsm51
Благодарим ти... newsm03

# 541
DılaHanım , спокойно дете ..какво те притеснява???

Всичко е наред! Дори правиш повече отколкото трябва....информация ,снимки...Благодарим ти!

Почивай си  Hug Hug Hug

# 542
Може би аз пиша няма смисъл
какво да правя  ...Аз пиша, , за да знаят, че съм тук  Crazy
Чувствам се толкова странно .. Confused
и мисля, че ще спя Tired
месеца тежък ден....теза  ooooh!

лека нощ

# 543
Моля, не ми се сърди  Praynig
I може да са направили нещо нередно  Sad
Аз все още съм малък / Имам голямо уважение към всички момичета  Hug
може би аз не съм добър...са малки, какво да правя
са най-невероятни жени, които съм срещал досег  Peace
хората могат да бъдат приятели независимо от страната, възраст, религия  Hug
Сигурен съм, че Ани даде отговор на това, което съм написал , Аз забелязах, че тя винаги отговаря  Peace ...съжалявам
За съжаление аз не знам български  Sad.....ако знаехме, че този език, ще напиша и Роман, Преводи и серия но не знам  Sad
Кралев ще бъде надежден помощ  Peace ...и той знае за превод на турски език ...браво
Какво да кажа ? Имам много да се каже но е трудно да се чичо Google  google
Аз не се чувствам добре на всички сега Sad са като робот ....Пръстите болка ...Аз съм сънен ...но тук аз съм с вас..
Обичам ви всички  Hug  Heart Eyes ....Надявам се, че не ме разбирайте погрешно  Wink
 Hug

Никой не ти се сърди миличка. Нищо нередно не си направила. Защо се притесняваш. Ние всички знаем колко ти е трудно да пишеш на български и много се радваме, че въпреки трудностите ти го правиш. Ние всичко ти разбираме. не се притеснявай.
Много ти благодарим за всички снимки, които намираш и слагаш в темата и в страницата във фейсбук. Забелязала съм, че ти ги намираш преди останалите. Браво  smile3501 А с тези снимки разбираме какво ще се случи в следващите епизоди.
Ако ти е трудно да пишеш на български пиши на румънски - няма никакъв проблем.
Днес миличка ти си много уморена и пак си с нас. Отново постави снимки от следващи епизоди. С твоя помощ аз разбирам, че Арзу ще отлети за пПариж или за където и да е...важното е че няма повече да обърква живота на Дила и Ръза.
Благодаря ти за всичко, което правиш за темата и за нас  Hug Hug Hug Hug Hug
Ние всички те обичаме като наше момиченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искам да ти направя едно предложение, ако няма да те затруднява. Ти имаш регистрация в vbox7 Можеш ли да качваш там фрагманите, когато имаш възможност. Във vbox7  никой няма да ги изтрива или да ти слагат точки за наказание.

# 544

Всичко е наред! Дори правиш повече отколкото трябва....информация ,снимки...Благодарим ти!

Почивай си  Hug Hug Hug

Нямам нищо против нещо....които биха могли да ме притеснява ?
Мисля, че говори твърде много този път  Confused и аз казах нещо не е наред  Confused newsm78

# 545
Направете видео почивка ....определено
Сега нямам време

# 546

Почивай си  Hug Hug Hug

Нямам нищо против нещо....които биха могли да ме притеснява ?
Мисля, че говори твърде много този път  Confused и аз казах нещо не е наред  Confused newsm78

Говори ,темата е за това!Приятно е ! Hug

# 547
Дилаханъм лека нощ миличка  newsm46
Наспи се хубаво и отново тук при нас....ние какво ще правим без теб Thinking
Знаем много си уморена и малко разочарована, но бъдещето е пред теб. Сигурна съм, че след като минат изпитите в училище и дойде ваканцията ще си почиваш, ще ходиш на море и ще си говорим  за нашето филмче  Peace
Още веднъж лека нощ  Hug Обичаме те  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 548
момичета Имам по-малко и спят на стол или на пода  Joy...Аз започнах да виждам други писма в компютъра  Joy Joy
отидете на Нани  Hug
лека нощ  Simple Smile сладки сънища  Heart Eyes Hug

# 549
Направете видео почивка ....определено
Сега нямам време
Добре, когато си във ваканция  Peace

# 550
момичета Имам по-малко и спят на стол или на пода  Joy...Аз започнах да виждам други писма в компютъра  Joy Joy
отидете на Нани  Hug
лека нощ  Simple Smile сладки сънища  Heart Eyes Hug
Сладки сънища и на теб миличка. лягай в леглото, да не настинеш на пода....
Ето изпращам ти един младеж...

# 551
В хижата....Какво изпитва Ръза.....болка/физическа и душевна/,разочарование,безсилие, безизходица ,неизвестност.....
А слугинското тяло в конака си храни физиката ..но халата Мелике дойде и с каква злоба ги иронизира и унижи...Хайрие сега се сети за добрините на Дила Ханъм....Добре ,добре за тях...да видят разликата ,когато сам си ритнеш рахатлъка от алчност и продажност ...Дила търси Джанип...Хайде ,пак в старите релси влязоха ,келепира преди човещината..подлизурковци...

Какво съчетание ...Хайрие ,акъла ,дяволиите ,Джанип ...чираклъка ...Господ хора събира ...най-малко ги допълва...
Ама и Хайрие не се оставя магарето в батака ...Веднага ѝ щукна да си го върне на Фатма/за Азер/
"Отрови "ѝ супата ....на Фатма ѝ се отяде...Няма празно при Хайрие ....

# 552
Софи Хайрието и |Джанип са велики образи....но не ме дразнят, не предизвикват неприятни чувства, напротив забавлявам се с тях....Какъв добър кастинг са направили...Двамата като буренца се търкалят....Джанип как суче устата като се храни  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Много са ми забавни  Peace Peace Peace Peace
Сега сигурно ще се върнат при Дила....А дано да разкрият на ханъм агата чие дете носи Султан....
Джанан не знам дали ще разбере кой уби Ерен, но Хайрието със сигурност...големи уши и очи има тази жена....Нищо не й убягна до сега....

# 553
sevgi_
Merhaba.

Bu yilki Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Hatice Şendil secilmis

Sonuna kadar haketigini dusunuyorum, nice guzel projelerle guzel odullere inshallah. Dilamizada bu yakisir.
Iyi yorumlar.

Браво да Дилата...станала Актрисата на тази година...приза, спечелила... Хатиджето! newsm51 newsm51 newsm51 newsm47
"За най-добра женска роля"-за годината е този път...наградата! Naughty

# 554
sevgi_
Merhaba.

Bu yilki Siyaset Dergisi Ödülleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Hatice Şendil secilmis

Sonuna kadar haketigini dusunuyorum, nice guzel projelerle guzel odullere inshallah. Dilamizada bu yakisir.
Iyi yorumlar.

Браво да Дилата...станала Актрисата на тази година...приза, спечелила... Хатиджето! newsm51 newsm51 newsm51 newsm47
"За най-добра женска роля"-за годината е този път...наградата! Naughty

Наистина ли  newsm78 А стига бе  Party Много се радвам  newsm10 newsm10 newsm10. Толкова негативизъм има в нашия форум за Хатиджето.....Ние тук в темата май сме единствените в Б-я, които я харесваме.....
Много, много се радвам за Хатиджето. С всеки епизод става все по-добра и по-добра. Толкова надълбоко влиза в образа на Дила, че понякога задминава нашия любимец....Особено в последния епизод направо й се възхитих на играта и на това отъждествяване с героинята....А по какъв невероятен начин предаде мъката на Дила при загубата на майка й....Браво на момичето. Този сериал ще бъде старта й към главни роли в сериалите. Предполагам, че Еркан е предавал от опита си и на нея, и това ще й бъде от полза в кариерата й занапред.

Да й е честита наградата  smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт