Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Не ви писах, Хайрието...какви ги наговори на Мелике...
Дила, нали помоли Хайрието ..направо й нареди, да отиде и извика Фатма...като нахлу, втория път..у конака на Селямоглу...
Като вдигна ръка, да я удари...демек..беше, че Дила неможела..така, като у конюшня...все да нахлува...кога си..пожелае...у конака им!
Справи се, Дила....борбата й бе...за Ръза....
Ти, не мислиш за него....предпазваш Азер...
.... не бъди толкова...сляпа, Мелике..не се прави...не виждай, другото...й отговаря, Дила..на това! newsm78
..а, си отишла..демек, послушала..тая, а съм те изхвърлила..демек..за Хайрието, намекваше... newsm78
...ти..като я извърлиш, аз...пък мога да я прибера..обратно!-отговори, в нейн стил, Дила!
После, като я насмете..Меликето...Хайрие й се опълчи...
..ти ли, бе..я стига..на Дила ханъм и на малкия пръст, неможеш....се опря....демек, нищо не си пред, нея..
..голямата караница...прерастна в побой на..прислугата...
Меликето, побесня..с всичко друго, могат ...приемаше, може би..да я сравняват..ама, да й кажат такова нещо...да е Дилата, повече от нея..дори и в очите на прислугата...да беше, дори и това ..не беше хапка за преглъщане..от нея! Приседна й... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 00:19 от KraLeva66

# 556
Сега хитростта на Хайдар след позвъняването на Дила /да разбере Беим ,как Уста е между чука и наковалнята/ пусна на говорител и нежно  бръкна в душата на "твърдия" Беим...

Хади холам ,ние не сме се влюбвали....
Много сладък момент..Пъшка ...Насълзи го...Хади бееее...

Не искал тя да страда с него....Синко,споделената болка е половин  болка...Послушай БГ-маммите и няма да сбъркаш..... Joy Joy Joy

"СРС-то" дали ще го унищожат ,след като изслушат "записите"....А?!?!?!...Много я унижиха... Дано проумее ,че такива като нея не ги смятат за хора ...Дано им го върне ,в полза на Ръза ..или ще си вземе парите /ако и дадат /и ще изчезне...Но Дила я разкрива /видяхме в трея/

Хайрие ли провокира Фатма да отиде в болницата с вестта ,че Азер е жив? Това не го разбрах..то какво ли съм разбрала до сега /добре ,че Кралева превежда /

В първите минути му говори ,както Мелике му говореше когато го беше ранила ,но после май смекчи тона!!!Той наистина ѝ съсипа живота....Стори ми се ,че каза на сестрата ,че е единствената му любима/дано не си съчинявам/

Цербера Мелике  пак има план ,пак ѝ досажда...ей голямо КПД....няма запир...

Ей го нашият юнак...в пълен блясък и разцвет,Азерджим-с лудото си чувство за хумор...

8-ма част....отново двамата-преданният Уста и неговата слабост...Беим...И този разговор е много важен...Уста не се поддава /отказва от приготвянето на закуската и това кара Беим да се усмихне..."Благодаря ,Уста ,благодаря!"

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 09:57 от sofia26

# 557
Цитат
Hatay Reyhanlı´da gerçekleşen insan dışı saldırıyı şiddetle kınıyor ve tüm halkimizin basi sagolsun diyoruz. Dileriz ki Allahtan onca masum cana kiyanlar bunun hesabini hem bu dünyada hem de öbür dünyada fazlasiyla öder.

Not: Ulusal yas ilan edilmesine inandigimiz icin paylasimlarimiza bir süre ara veriyoruz.

Да не би пак да е станало нещо у комшийте....Това е публикувано от Хатиджето преди 1 час.....

# 558
Направо ѝ приседна на Мелике-то ,ама и Хайрието е шампион в интригите,особено Дила като ѝ вметна ,че ще ги вземе отново ...

Дано само не си натресе още един проблем ,както със Султан

# 559
Е значи Хайрието и Джанип ще се върнат при Дила. Браво на Хайрието, че й ги е наприказвала, колко й чини шапката на Меликето....Тя наистина се почувства много зле, че Хайрието й казва, че не струва нищо пред Дила....Сега пак ще отидат у конака и Дила сигурно ще ги вземе, ама дано вече да им е за урок, че не трябва да играят на два фронта....и да гледат само келепира....

# 560
Нямам им вяра и на двамата ...още повече ,че ще има 2-ри сезон...мегдан много за далаверите им ,ако нещо накрая се учоловечат ,знам ли ?????

# 561
Направо ѝ приседна на Мелике-то ,ама и Хайрието е шампион в интригите,особено Дила като ѝ вметна ,че ще ги вземе отново ...

Дано само не си натресе още един проблем ,както със Султан
Тя Дила вече няма да стои у конака...Азер да му мисли....Ама той им знае мурафетите....
Сега Кралицата като казва, че булката Фатма може да не е сън....ама тя Фатма ще отиде да живее в конака с Азер.... newsm78

# 562
....а и те колко багаж имат ...Джанип на едно рамо и една мишница го пренася ,докато Хайрие си изтръска два пъти шамията ....За клетва ли е или щото  Мелике-то ѝ беше развалила стайлинга.... Joy

# 563
Аз мисля ,че е сън...Фатма трудно ще се адаптира към Азер след тези издевателства над нея ....Тя го трае заради Ръза ..иначе няма ѝ да стъпи при него....той няма ли да сменя "адресна регистрация....

жилище в охраняем квартал" newsm78

# 564
Обаче Хайдар нарушава забраните, които поставя Беим, ама той не му се сърди....Повече от ясно е, че Хайдар каза на Дила къде е Ръза....Беим както се самосъжаляваше, че ослепял от любов отключи вратата....Ей...тези мъже.....Ще се научи Дила с памук да му вади душата....ама и тя малко да узрее...

# 565
Дила няма да остави конака и аширета ...даде дума на Сеит бей , а и като разбере за чоджука на Султан ....иди ми, доди ми ще стане...

# 566
# 567
....а и те колко багаж имат ...Джанип на едно рамо и една мишница го пренася ,докато Хайрие си изтръска два пъти шамията ....За клетва ли е или щото  Мелике-то ѝ беше развалила стайлинга.... Joy
Софи заболя ме стомаха от смях...ще получа мускулна треска....
Колко внимателно си ги наблюдавала.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Тя Хайрието е като мениджър....Тя ходи да се моли на Мелике да ги вземе на работа, сега отново тя е говорителя, а Джанип носи багажа....

# 568
И Ръза е прав да я държи далеч от тези неприятности ,доколкото е възможно ,но ясно е ...НЕ Е възможно...а и тази любов вече трябва да мине в друго измерение ..да я защитават , отстояват...стига са позволявали на другите да се месят

# 569
Мамче ,
Скрит текст:
моите ...съпруга и двете щерки ,ако прочетат какво пиша ,така ще ме осмеят ,че "Люти чушки " на Радой Ралин ще се зачервят още повече....да не им попадна в ръцете...

Общи условия

Активация на акаунт