Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема70

• 23 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Дила няма да остави конака и аширета ...даде дума на Сеит бей , а и като разбере за чоджука на Султан ....иди ми, доди ми ще стане...

Иди ми, доди ми, ама ако се появи някоя Арзу отново....Няма....Дила сега вече ще наеме някой който да управлява конака...само да не й го препоръча отново Селчук. Дано се довери на Ръза....А пък очаквам, че Дила и Азер ще си подобрят отношенията....Очаквам промяна в Азер....Той трябва да замести Сеит бей....Дила няма работа повече в този конак. Там загуби съпруга си, детето им, майка си.....Трябва да започнат нов живот с Ръза....Нали ще се борят с психопата Селчук....

# 571
Цитат
Hatay Reyhanlı´da gerçekleşen insan dışı saldırıyı şiddetle kınıyor ve tüm halkimizin basi sagolsun diyoruz. Dileriz ki Allahtan onca masum cana kiyanlar bunun hesabini hem bu dünyada hem de öbür dünyada fazlasiyla öder.

Not: Ulusal yas ilan edilmesine inandigimiz icin paylasimlarimiza bir süre ara veriyoruz.

Да не би пак да е станало нещо у комшийте....Това е публикувано от Хатиджето преди 1 час.....
Кой е този...Hatay Reyhan..някой от екипа им...нападение е имало с/у него....починал!
Всички , които посягат..на невинни хора, да си платят..демек...изсказва, съболезнованията си.....

# 572
Мамче ,
Скрит текст:
моите ...съпруга и двете щерки ,ако прочетат какво пиша ,така ще ме осмеят ,че "Люти чушки " на Радой Ралин ще се зачервят още повече....да не им попадна в ръцете...
Скрит текст:
Много хубаво си пишеш. Така добре описваш Джанип, Хайрието и Азер....Много си наблюдателна и имаш чувство за хумор. Много ме кефиш  Peace Не се притеснявай мъжа ти едва ли ще седне да чете какво пишеш, а пък младите те си имат други занимания....времето все не им стига....

# 573
Цитат
Hatay Reyhanlı´da gerçekleşen insan dışı saldırıyı şiddetle kınıyor ve tüm halkimizin basi sagolsun diyoruz. Dileriz ki Allahtan onca masum cana kiyanlar bunun hesabini hem bu dünyada hem de öbür dünyada fazlasiyla öder.

Not: Ulusal yas ilan edilmesine inandigimiz icin paylasimlarimiza bir süre ara veriyoruz.

Да не би пак да е станало нещо у комшийте....Това е публикувано от Хатиджето преди 1 час.....
Кой е този...Hatay Reyhan..някой от екипа им...нападение е имало с/у него....починал!
Всички , които посягат..на невинни хора, да си платят..демек...изсказва, съболезнованията си.....

Не знам за кого става въпрос....Сега ще видя в нета....

http://www.aksam.com.tr/guncel/hatay-reyhanlida-2-ayri-bombali-a … -olu/haber-204762

Днес е станало нещо, ама какво  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

http://www.youtube.com/watch?v=9q1EiwGyhso видео

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 00:57 от MAMA-AN

# 574
..прочетох нещо за бомба на площад в 13:55...ТОВА ЧАС ЛИ Е

# 575
Хатай е населено място

# 576
...имало е бомбено нападение преди 4 часа ....т.е. през деня

# 577
община Рейханлъ ...област Хатай

# 578
Хатай е населено място
Да, две бомби...53 ранени...днес е станало...за тях, пише..Хатиджето! ooooh! ooooh! ooooh!
Известно време...в тяхна памет...няма да пишат...отдолу е добавила..в социалната медия...незнам, Мамче откъде си го взела...това!  newsm78

# 579
40 убити ,стотици ранени ....две коли с експлозив ,близо до сирийската граница ,м8у задържаните има сирийци

# 580
Хатай е населено място
Да, две бомби...53 ранени...днес е станало...за тях, пише..Хатиджето! ooooh! ooooh! ooooh!
Известно време...в тяхна памет...няма да пишат...отдолу е добавила..в социалната медия...незнам, Мамче откъде си го взела...това!  newsm78

От страницата на Хатиджето във фейсбук. В туитъра й бяха изпратили публикация - една медия и тя след това е писала във фейса.

# 581
40 убити ,стотици ранени ....две коли с експлозив ,близо до сирийската граница ,м8у задържаните има сирийци
О, те и по нашата телевизия го казаха, ама аз не погледнах за какво иде реч...тъкмо се бях прибрала от работа...
В този регион ли са кюрдите  newsm78
Да ви кажа когато чух хабера си помислих за нашите хора - в Адана, но като казаха близо до сирийската граница, го пуснах край ухото хабера....

# 582
Дъра ,дъра...хората избити ,властта с призив да се запази хладнокръвие ...съболезнования и ....всичко познато ...ужас

# 583
Развалиха ми настроението ,но за съжаление и това го има в този живот ...Да пази Господ!!!

# 584

Айфер - Фатма е качила тази снимка на 26 април. със същата блуза е с каквато беше в последния епизод....Значи тогава са го снимали....

Общи условия

Активация на акаунт