майки отглеждащи сами момчета - как се справяте?

• 17 734
  • 213
  •   1
Отговори
# 150
Любопитните комшийки трябва да бъдат игнорирани от първия въпрос  Peace Като толкова се интересува да попита майката къде е мъжът й/приятелят или просто БНД/ Не е работа да задава такива въпроси на две годишно дете.  Аз не бих си измисляла истории и не бих я лъгала. Директно на въпроса  - Янис къде е тати, кога ще дойде отговаряш: Като го видиш сама го питай къде е бил, на Янис обяснения не дава. Това с леко шеговит тон. Ако не се усети вече я настъпи здраво и директно.

# 151
На комшийките не им е работа да знаят кой къде е и кой с кого живее , кажи им да си намерят друга тема .

# 152
На комшийките не им е работа да знаят кой къде е и кой с кого живее , кажи им да си намерят друга тема .

Ok taka e, но може да говорят глупости на сина ми.
Иначе си мислех да те питам като мъж и може би ще би ще бъъде полезно за всички нас мами, отглеждащи сами синовете си, относно ерекцията и по -точно нощната. Мен ме притеснява с какво да спи. Някакси ми се струва най-дибре да спи гол от кръста надолу, но се отвива. и се сетих, че едно време са спяли с пижами дълги. С другу думи ме е страх пижамите въпреки, че са свободни все пак да не му пре4ат, имат и ръбове.
мерси за отговора

# 153
Интересни неща ти се въртят в главата,странно ми е наистина.На колко години е детето ти,че мислиш за ерекцията му?

# 154
Интересни неща ти се въртят в главата,странно ми е наистина.На колко години е детето ти,че мислиш за ерекцията му?

Защо да не мисля? Почти на 2, но аз го мисля откакто беше на 6 м. То си е нещо нормално. И си мисля, че за нормалното развитие, просто не трябва да има стягащи неща, включително памперс, особено памперс, понеже той стяга.

А е доказано, че с упражнения би могъл да се увеличи. Тогава е доста логично или поне за мен, да има свобода за ерекцията особено докато спи, за да може тези ерекции от новородено да развиват члена.

# 155
това че момчетата трябва да не носят стягащи панталони от малки и аз много съм го чувала, и специално че памперса трябва да се махне възможно най-рано, това го знаем и без друго.  Без значение от пола, но при момчетата особено важно е наистина. Не че ако се махне късно памперса е проблем, но има по-голям процент вероятност, колкото и да е ниска, да е стерилен или да има проблеми със зачеването.  Един пример само ще ви кажа - азиатските народи традиционно дори и сега махат памперсите след първите 1-2 месеца, там се плодят като зайци, освен че са големи нации, имат по-малко проблеми със стерилитет, като процент от населението. На китайците специално на децата и момчета и момичета гащите им са отворени целогодишно, имат цепка, гащите и за вкъщи и за навън.
Не знам защо трябва да са голи чак - и с гащички, широки, те пак си получават ерекция, и не им пречи че имат дрехи.  Ние сме така.

# 156
не се бях зaмислялa зa aзиaтскaтa плодовитост.....

инaче и в бг  имa мaми , прaктикувaщи естественa бебешкa хигиенa, aз просто късно почнaх чaк нa 6 м.

сегa попaднaх нa тaзи стaтия зa сaмотното родителство, може дa ви е ингереснa
 http://obekti.bg/chovek/441-prof-vania-matanova-narkotikyt-e-pro … sanata-pypna-vryv

# 157
  • На остров
iagudka никога не съм се притеснявала за неща, за които ти се/напр. ерекция и т.н. особено когато синът ми е бил на 2г. В статията не се казва нещо ново или непознато, освен това изрично се подчертава, че всичко може да случи навсякъде  тоест в различни видове семейства:peace:.
Не се вторачвай излишно в дребни неща, живей нормално и всичко ще бъде наред  bouquet!

# 158
iagudka никога не съм се притеснявала за неща, за които ти се/напр. ерекция и т.н. особено когато синът ми е бил на 2г. В статията не се казва нещо ново или непознато, освен това изрично се подчертава, че всичко може да случи навсякъде  тоест в различни видове семейства:peace:.
Не се вторачвай излишно в дребни неща, живей нормално и всичко ще бъде наред  bouquet!
Споделям написаното Simple Smile
 Като стане на 20 години ще го питам ,,как е маме малкия Коси,ръбчето на пижамата създаде ли травми''.

# 159
Хм, ами аз винаги съм си спял с пижама като малък и отдолу с някакъв вид гащи, не помня точно какви са били де , ама гол не съм спял и сега не обичам да спя съвсем гол ако съм сам . Просто с нещо по-широко е най-удобно да се спи . Може примерно с някаква пижама с къси панталонки и под нея да няма бельо , но все пак си мисля ,че бельото не пречи , поне от моя гледна точка .

# 160
Споделям написаното Simple Smile
 Като стане на 20 години ще го питам ,,как е маме малкия Коси,ръбчето на пижамата създаде ли травми''.

Само за сведение при обрязаните е доказано, че сензитивността е намалена поради постоянното триене. Така че защо да не се полу4ава и някакъв дискомфорт и при необрязаните от ръбове и т.н. Не знаем, а и детето не може да ни каже. А ако има нещо на 20 вече ще е прекалено късно....
Аз не ви се подигравам, всеки си има рабзирания и виждания и опасения... Зашо вие се подигравате?
А и надали са правени изследвания в тази насока, а и не виждам как...

Мерси за отговора, _Jack_!

# 161
Стига си с твоите сведения,задръж си ги или пиши в бебешките теми,твоя работа.Не ти се подигравам.Просто мислим различно,не ми е работа и не ти се меся.

# 162

Защо да не мисля? Почти на 2, но аз го мисля откакто беше на 6 м. То си е нещо нормално. И си мисля, че за нормалното развитие, просто не трябва да има стягащи неща, включително памперс, особено памперс, понеже той стяга.

А е доказано, че с упражнения би могъл да се увеличи. Тогава е доста логично или поне за мен, да има свобода за ерекцията особено докато спи, за да може тези ерекции от новородено да развиват члена

Мило момиче, извинявай за острия тон, но това е невероятна глупост. Размерът на пенисът НЕ може да се увеличи с упражнения. Факторите които определят размери са генетични и няма никаква връзка с броя ерекция които мъжът е имал.  ooooh!

# 163
  • София

А е доказано, че с упражнения би могъл да се увеличи. Тогава е доста логично или поне за мен, да има свобода за ерекцията особено докато спи, за да може тези ерекции от новородено да развиват члена

Мило момиче, извинявай за острия тон, но това е невероятна глупост. Размерът на пенисът НЕ може да се увеличи с упражнения. Факторите които определят размери са генетични и няма никаква връзка с броя ерекция които мъжът е имал.  ooooh!

Joy Joy Е това може да е нова теория  Mr. Green Mr. Green

# 164
  • На остров
Направо не знам какво да кажа Laughing, iagudka не ти се подиграваме просто изразяваме различно мнение Peace! Хубаво е човек да прочете и отсее източниците на информация преди да категоризира Peace!

Мисля, че дискусията "размера на пенисът" е изяснена и изчерпана Joy!
iagudka успех с отглеждането на детето ти  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт