майки отглеждащи сами момчета - как се справяте?

• 17 734
  • 213
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мами,
виждам, че различното мение, както винаги не се въприема... Мислех, че това в форум именно на майки сами, отглеждащи момчета, и да си обемняме инфо относно отглеждането, възпитанието и вълненията.  А важна част все пак за мъжете е именно тази и отношението им към члена.

Та по повод, че ерекцията влияние докторите са си го казали:
"Редовната ерекция е основна за поддържането на пениса във форма. “Тя трябва да се постига поне веднъж на ден”, казва доктор Тобиас Колер – асистент професор по урология към университета в южен Илинойс и факултет по медицина в Спрингфийлд Илинойс.

“Да се поддържа здравословен тонус на гладката мускулатура на пениса, периодично да се обогатява с кислород и приток на кръв е един от основните фактори влияещи на качествената ерекция” – споделя Колер.

Прочети целия материал тук: http://blogzdrave.com/2012/09/27/%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%b2% … b8/#ixzz2XbbqL5FI

Между другото има упражнения на Кегел и за мъже....
Успех и на вас дами!   bouquet

# 166
какво означава качествена ерекция и за какво ти е  newsm78

# 167
# 168
Ягудка, в нета има поне 1000 РАЗЛИЧНИ теории за това как да се поддържа членът в добра форма, но те са само ТЕОРИИ.
Както и да е, добрата форма няма връзка с размерът. Ти първоначално изказа предположение че редовните ерекции от ранна възраст ще доведат до по-голям размер в зряла възраст, което пак ще го кажа е невероятна глупост.
Надявам се че имаш по-здравомислещо отношение към останалите "нужди" на сина ти.

# 169
Ягудка, в нета има поне 1000 РАЗЛИЧНИ теории за това как да се поддържа членът в добра форма, но те са само ТЕОРИИ.
Както и да е, добрата форма няма връзка с размерът. Ти първоначално изказа предположение че редовните ерекции от ранна възраст ще доведат до по-голям размер в зряла възраст, което пак ще го кажа е невероятна глупост.
Надявам се че имаш по-здравомислещо отношение към останалите "нужди" на сина ти.

aми не съм изкaзвaлa подобно нещои пaк ще цитиррaм Коелю "Не се обяснявaйте.Хорaтa чувaт товa, което искaт дa чуят".

Aз изкaзaх предположение, че ерекциите, които те си имaт от новородени, сa зa прaвилното рaзвитие нa членa (мъжкото достойнство) и в тзи връзкa питaт _Jack с кaкво е удaчно дa се спи, зa дa имa пълнa свободa по време нa сън
Питaнето бе към мъже, понеже еднa дaмa нямa нaчин дa е имaлa подобно усещaне.

# 170
Интересни неща ти се въртят в главата,странно ми е наистина.На колко години е детето ти,че мислиш за ерекцията му?

А е доказано, че с упражнения би могъл да се увеличи. Тогава е доста логично или поне за мен, да има свобода за ерекцията особено докато спи, за да може тези ерекции от новородено да развиват члена.

Ягодка, много ти е къса паметта. Погледни си цитата и виж пак дали не говориш за увеличаване на размера.  Ако може да ми отговориш с твои думи, а не с цитати ще бъде наистина страхотно. Нали знаеш какво казват за хората които постоянно отговарят с цитати?

# 171
Еее, спрете се вече ,съвсем избягахме от идеята на темата  Naughty

# 172
Баш по темата сме си  Sunglasses обсъждаме проблем специфичен за момчетата.
За протокола: аз имам две, на 8 и на 10. Самотен родител съм от 6 години.

# 173
Golden,
не знам какъв ти е проблемът, но си мислех, че е тук място за дискусии, а не за обиди, за критики и заключения как си гледам детето.
Наистина не мисля, че искаш да ме "чуеш" или поне оставам с такова впе4атление.
Всеки си има мнение и не е нужно другите да го споделят, това не значи, че трябва да се обижваме, но от твоя тон до тук само това лъха.
Иначе мога да направя следната последна аналогия - купуваш удобни обувки за децата си нали и гледаш да не им стягат, да са им по мярка и т.н. и като расте крачето сменяш. Предполагам си чувала за Китай колко на почит е било малкото ходило при жените и как са се пристягали да не расте.  Ами мисля, че и тук има нещо подобно. Имах опасение някакво и въпрос, зададох ги на _Jack_ , той ми отговори и за мен поне темата приключи, но явно не и за вас.
А темата е важна, понеже като всяка майка искам всичко да е наред.

Мисля, че _Jack_ е прав и спирам до тук

# 174
Да за съжаление сме жени и няма как да коментираме подобни неща, наистина излизат извън темата, тук по-скоро е тема за обсъждане как ние жените, или по-скоро самотните родители, да не изключваме и татковците се справяме, защото малко или много не е лесно, а ако на някой му е лесно - да сподели рецепта.

Междудругото, едно от хубавите неща на това че гледаме сами момчета - е че си имаме повече мъжка енергия в къщи, мен специално от сега ми балансира чувствата детето, има си една стабилност и умереност в повече още от малко.

# 175
Искам да попитам майките отглеждащи сами синовете си - поради липсата на баща децата ви по палави и буйни ли са или не ?Един вид отразява ли им се липсата на мъжкия авторитет на характера и на дисциплината ?

# 176
  • На остров
 kimmy много е индивидуално, различни семейства, различни деца, различни характери!

Много деца си общуват активно с бащите дори и да не живеят заедно, други имат мъжко присъствие вкъщи, трудно е да се обобщи Peace!

С моят опит отговора е НЕ, но това е личното ми виждане, палавостта на едно дете не се определя от наличието на един или двама родители.

# 177
При нас е лошото, че няма мъж в къщата. Просто няма мъжка фигура. Днес направи моя една поразия на площадката. Събраха се сума ти хора да дават акъл. Една малко по възрастна жена, която ми знае положението се изцепи, че е така понеже няма баща да го респектира. Аз естествено не и останах длъжна и последва скандал. Обаче се замислих върху думите и. Забелязвам другите деца като са само с майките си навън се държат по един начин, а като дойде бащата по съвсем друг.

# 178
  • На остров
kimmy твоето детенце е много малко, не се тревожи. На площадката просто бъди кратка и ясна и не позволявай някой да ти дава съвети и да коментира детето ти Peace!

Синът ми винаги е бил много кротък, племеника ми винаги е бил голям щурчо въпреки двама родители, щастливо семейство и т.н. За това ти казвам не може да се отдаде палавостта само на липсата на един родител!

# 179
И аз съм на мнение ,че това дали ще е кротко или палаво детето не зависи от липсата или наличието на двама родители, по-скоро зависи от времето отделено за неговото възпитание .

Общи условия

Активация на акаунт