На море в Гърция 2013 - IV

• 74 241
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, майки! Горещо ви препоръчвам остров Закинтос. Бях там за Великден и си изкарах невероятно. Острова е оживен, с много растителност и разкошно море. Хотелите не са много, но пък вилите са в изобилие. Заливът Навагио е един малък рай. Водата е лазурно синя, а дъното е засипано с морски камъчета.

# 196
  • В най - голямото село
Здравейте, има ли някой отзиви за този хотел http://www.lapni.bg/offer/6515/MEDITERRANEAN-PRINCESS-4, четох че е близо до Катерини и т.нар. олимпийски плаж, дали е добър плажът в тази част (пясъчен и чист) ? newsm78

gabolina Здравей, това е един от хотелите, които заслужават внимание в този район. Цените в него само сега са ниски, после стават високи, може да се възползвате. Разполага с много голям паркинг и безплатен интернет, важни за нас. Стаите са различни, добре обзаведени, заведенията са луксозни, храната е добра. Басейна е много хубав, както и района около него, има детски кът. Плажа е на около 150 метра, много спокойно място, защото наоколо хотелите са малко. Паралия Катерини и Олимпиаки Акти са на близка разходка покрай морето, може и с колата... Това е информация от преди 2 години, отседнахме там също през май. Заслужава си.....

Подкрепям написаното. Преди 2 години бяхме http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2. Широк пясъчен и чист плаж.

# 197
  • София
Здравейте, има ли някой отзиви за този хотел http://www.lapni.bg/offer/6515/MEDITERRANEAN-PRINCESS-4, четох че е близо до Катерини и т.нар. олимпийски плаж, дали е добър плажът в тази част (пясъчен и чист) ? newsm78
gabolina Здравей, това е един от хотелите, които заслужават внимание в този район. Цените в него само сега са ниски, после стават високи, може да се възползвате. Разполага с много голям паркинг и безплатен интернет, важни за нас. Стаите са различни, добре обзаведени, заведенията са луксозни, храната е добра. Басейна е много хубав, както и района около него, има детски кът. Плажа е на около 150 метра, много спокойно място, защото наоколо хотелите са малко. Паралия Катерини и Олимпиаки Акти са на близка разходка покрай морето, може и с колата... Това е информация от преди 2 години, отседнахме там също през май. Заслужава си.....
Подкрепям написаното. Преди 2 години бяхме http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2. Широк пясъчен и чист плаж.
Хотел Mediterranean Princess е различен от Mediterranean village. Aз съм била за 1 нощувка в Princess миналата година на път за Скиатос и не съм очарована. Дадоха ни някаква стая на приземния етаж, което аз не понасям и не искаха да ни преместят в друга при положение, че бяхме платили за още 2 нощувки, които бяхме изпуснали заради боледуване на детето. Храната много не ставаше за ядене, освен може би салатите. Плажът е близо - един такъв голям и ветровит. Стига се до него през една поляна, пълна с овце. В морето не успях да се потопя.

# 198
  • София
тодоричка много ти благодаря   bouquet
А според теб има ли огромна изгода от тези оферти? Понякога срещам оферти, които само привидно са уж евтинки...

http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … D0%BB%D0%B2-.html

Тази например ми хвана окото и ми се вижда изгодна, както и още няколко оферти на Процент. Даже някой ако сподели отзиви за мястото, ще съм благодарна. Изобщо не съм наясно с Касандра. Къде са най-хубавите плажове там?
Аз винаги сверявам офертите с това, което предлага и самия хотел. Имаше и една за Посиди Парадайз, която също не е лоша, но цената не е  за Майските празници, а точно преди и след тях.  Та, както е споделила и Таня, трябва да се чете и сравнява внимателно и доста пъти наистина излиза изгодно.

Момичета  Flegra Palace е хубав хотел, но е доста далече от морето. Намира се в началото на Pefkochori на самият път към Ханиоти.

# 199
  • София
Благодаря Bled. Разстоянията не са ми проблем, ние сме с кола и обичаме да обикаляме различни места и плажове, аз и за това не се вписвам в понятието Ол Инклузив турист. Само дето не е  близо до любимата ми таверна с кокореците   Mr. Green но и това няма да ни спре ако решим.

# 200
  • София
Хотел Mediterranean Princess е различен от Mediterranean village. Aз съм била за 1 нощувка в Princess миналата година на път за Скиатос и не съм очарована. Дадоха ни някаква стая на приземния етаж, което аз не понасям и не искаха да ни преместят в друга при положение, че бяхме платили за още 2 нощувки, които бяхме изпуснали заради боледуване на детето. Храната много не ставаше за ядене, освен може би салатите. Плажът е близо - един такъв голям и ветровит. Стига се до него през една поляна, пълна с овце. В морето не успях да се потопя.

Да така е, затова казах, че стаите са различни, лош късмет. Сигурно сте платили най-ниската цена, щом е било преминаване, или са ви дали лоша стая, защото е било за една вечер. Разликата в цените на обикновена и супериорна стая бяха много големи...да не говорим за суит...Целият плаж е такъв, но много спокоен. Овце не сме видели, а сме били в района много пъти...Храната, която си поръчахме за вечеря беше много хубава, не сме били с пакет, само закуска. Явно има разлика....
Сравнението с Mediterranean village няма смисъл, въпреки че и той има много негативи...Ние по принцип много не харесваме този район и нашите отсядания тук в повечето случай също са само преминаване.

# 201
  • Варна
ПетеркУ, моля кажи ми как точно процедираш с тези резервации от колективните пазарувания. Мен ме плашат и ми се струват рисковани...
биби - има хубави цени по гръцко. Мин. година сме спали за по-малко от 30Е Wink Но се пита и търси на място  Grinning

Ние миналата седмица даже се шегувахме ''абе тези накрая трябва да ни искат още пари , че то дадохме толкова малко'' ,а Камен от другото семейство вика ''те както са я подкарали и джобни ще раздават Simple SmileSimple SmileSimple Smile''. Наистина имахме по 7 нощувки,закуски и вечери за общо 134 лв. на човек.Хотела беше съвсем сносен ,след ремонт ,още стояха етикетите по санитарията в банята , дори над очакванията ни , на първа линия до църквата съвсем в центъра на ХАНИОТИ.От плажа ни делеше 50 м.парк.Храната беше стандартната за Гърция закуска и вечери на блок маса като само салатата беше стандартна и една и съща , имаше по един вид супа различна всяка вечер и много вкусни:пилешка,агнешка,нахут,борш,зеленчукова и две кремсупи.Основните ястия бяха поне 4-5 .Задължително по някакъв начин сготвени ориз и картофи ,скара-руло,сувлаки,кюфтета,кебапчета,риба , е наистина само гаврос и пангасиус,много вкусни манджички,задушени зеленчуци и на практика в неограничено количество.Ние се шегувахме ,че то за толкова пари и само хляб да има пак е добре Simple SmileSimple SmileSimple Smile
По принцип тръгнахме със съвсем скромни очаквания и мисълта че за 10 евро на човек/ден за нощувка,закуска и вечеря каквото  и да е все е добре.Определено смятаме ,че си беше съвсем на далавера и си прекарахме чудесно.
А и какво да се опасявате от ваучерите.В края на краищата сайта за колективно пазаруване е само посредник и офертата е от определена туристическа фирма с която предварително се свързваме ,разговаряме,разпитваме .Така сме били 3 пъти в Гърция,1 - Черна гора и поне 10тина  пъти из България-Банско,Велинград,Добринище,Хисаря,Кози рог,Елена,Яковци,Априлци.............Да не говорим за ресторанти,смяна гуми и какви ли не измишльотини Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 202
  • Варна
[Изобщо не съм наясно с Касандра. Къде са най-хубавите плажове там?

Около Палиури 2-3 прекрасни плажа и Неа Скиони.
Някои питаше за плажа м-у Паралия Катерини и Олимпиаки Акти-доста километри е поне 50 м. широк.Имам снимки и от трите.

# 203
  • София
ПетеркУ, моля кажи ми как точно процедираш с тези резервации от колективните пазарувания. Мен ме плашат и ми се струват рисковани...

биби - има хубави цени по гръцко. Мин. година сме спали за по-малко от 30Е Wink Но се пита и търси на място  Grinning

Шани Само около Велик Ден направихме 4 такива резервации с ваучери. Нямаше никакъв проблем, напротив бяхме много доволни, дори повече. Цените ниски, храната добра, хотелите също. Самите сайтове отсяват недобронамерените оферти и има контрол, но все пак винаги говорете със самите фирми и тогава избирайте.
Днес направих също така резервация с ваучери за Тасос, малко продължение на друга резервация, която описах преди, от booking.com. От фирмата Мисис Травъл бяха доста любезни и се разбрахме отлично, ето това е:
http://-spam129-offers/?collectionId=7
Офертата за Тасос през май и юни! 3 нощувки със закуски и вечери или на база All inclusive в хотел AEOLIS 4*

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 21:11 от Bled

# 204
  • с/у ОколоМръсТното
благодаря ви за споделеното...
само дето по гръцко не искам в хотел...
10Е отдавна сме го постигнали като нощувка за 2ма Simple Smile

# 205
  • София
Аз също недолюбвам хотелското настаняване там и за по-дълга почивка държа на студио или апартамент, но за три дни ако ме огрее, че милото нещо се опъва, че няма да става за къпане водата хич не мисля да се занимавам. Този път искам наготово да отида и малко да презаредя батериите на плажа, макар и без къпане в морето.

Шани къде постигате тези цени ако не е тайна и в какъв период обаче, защото ние почиваме единствено Август и не мисля, че ще е възможно да постигна такава цена.

# 206
  • Варна
Аз също недолюбвам хотелското настаняване там и за по-дълга почивка държа на студио или апартамент, но за три дни ако ме огрее, че милото нещо се опъва, че няма да става за къпане водата хич не мисля да се занимавам. Този път искам наготово да отида и малко да презаредя батериите на плажа, макар и без къпане в морето.

Шани къде постигате тези цени ако не е тайна и в какъв период обаче, защото ние почиваме единствено Август и не мисля, че ще е възможно да постигна такава цена.

Абе 10 евро за нощувка,закуска и вечеря дето се шегувахме :
''даже и шамар отнасяме Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile''  , така че и хотел понесохме.
Ние миналата седмица не се къпахме само в сряда-валя дъжд !!!
В петък , като за последно се къпахме три пъти Simple SmileSimple SmileSimple Smile !!!

# 207
# 208
  • София
Я, кажете сега, като сте толкова отворени, къде на източната част на Касандра има хубав, плитък,пясъчен плаж без чакъл и камъни в морето ?!... и съответно хотел с изглед към морето на не повече от 50 м от хубавия плаж, като същевременно хотелът - 3 или 4* е добър, с хубава храна и се намира и в населеното място, с цени за периода 8-15 юли за 80 евро на вечер полупансион за двама?Басейни не ме интересуват.  Mr. Green

# 209
  • София
Я, кажете сега, като сте толкова отворени, къде на източната част на Касандра има хубав, плитък,пясъчен плаж без чакъл и камъни в морето ?!... и съответно хотел с изглед към морето на не повече от 50 м от хубавия плаж, като същевременно хотелът - 3 или 4* е добър, с хубава храна и се намира и в населеното място, с цени за периода 8-15 юли за 80 евро на вечер полупансион за двама?Басейни не ме интересуват.  Mr. Green

Те са страшно много в източната част на Касандра. Преди малко дадох няколко примера за Халкидики, малко по-назад.... А и такава цена със сигурност ще има......и надолу....

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 22:55 от Bled

Общи условия

Активация на акаунт