На море в Гърция 2013 - IV

• 74 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ще съм благодарна ако някой ми отговори, пуснах търсачката на форума но не откривам мнения за хотел намиращ с е на Касандра, Aleksandar the great  beach hotel. В чуденка съм дали да резервирам почивка за там от сайтовете за колективно пазаруване, струва ми се изгодно за м.юни.
Ние семе семейство с две деца на 7 и 10 години, дали ще им допадне.
Благодаря ако някой ми отговори!

# 421
  • София
Привет, момичета,
Чето ви най-редовно, защото обичам гръцкото море. Днес най-изненадващо реши мъжът ми да отскочим в Гърция в началото на юли. Харесах  2 хотела http://www.lagomandra.gr/, като може би клоня към този на плажа.  Не намерих отзиви в темата въобще за Лагомандра и ако някой може да сподели лични впечатления ще съм много благодарна   bouquet

# 422
Не намерих отзиви в темата въобще за Лагомандра и ако някой може да сподели лични впечатления ще съм много благодарна   bouquet

Извинявам се.....
Ти сериозно ли? Във всяка тема назад се пише многократно за този плаж. За хотела също се е писало многократно. Пусни търсачка.

# 423
  • София
peterky2002, беше ми обещал да дадеш някакви отзиви за плажа до хотел Плаза в Ханиоти, където бяхте. Simple Smile От разни хора и агенции, разбрах, че е чакълест. Така ли е наистина, на дъното има ли камъни? За цената на бензина и аз се интересувам. Simple Smile

bibi_2 не съм peterky2002 но да ти отговоря и аз  Laughing. 2-3 пъти ходим в Ханиоти, водейки разни приятели и роднини и общо взето на всички им допада заради цените и защото е много оживено и има хубаво центърче с фонтанче. Зад църквичката има едно параклисче и точно срещу него има едно руско заведение. Не е нещо особено, но имат дебела сянка и много свястна ледена бира за 1-1,5 евро. Понякога сме хапвали там на бързо от обедното им меню, което е сравнително прилично и обикновено на промоционална цена - нпр. 5 евро за супа + нещо готвено. Иначе плажчето peterky2002 много хубаво го е описал. Друго лично мое впечатление е, че това селце е нещо като вилна зона за солунчани. Събота и неделя го напълват, разхождат си кучетата в градинките, а септември там сезона си е доста силен. Миналата година едва си намирахме къде да седнем на плажа, което по принцип мен лично много ме дразни, но в името на хубавата ни компания не обръщахме внимание ...

aleina  и peterky, благодаря ви за споделеното. Hug Значи Ханиоти не е моето място за лятна почивка най-вече заради плажа и пренаселеноста. Била съм преди няколко години за 2 нощувки на Полихроно и сме ходили да пазаруваме до Масутиса в Ханиоти, ако не се лъжа, който е на главния път. Надолу към центъра и плажа не съм ходила, та затова попитах най-вече за плажа.

# 424
  • София
При повторно търсене се справих, така че Bliss права беше Simple Smile

# 425
Момичета, не знам защо, но и аз имам проблем с търсачката: тази на бг-мама нищо н е изкарва, и почти винаги ползвам google. Ето сега проверих за Лагомандра  в темата  - ами излезе ми само едно изречение, в което няма как да намеря инфо:
Ето какво ми излезе: 1
 Свободно време и интереси / На път / Re: На море в Гърция 2013 - IV
: Четв., 16 Май 2013, 21:04
Започната от Параход, Съобщение от bibi_2
Степен на съвпадение: 58.6%
Параход, резервирахме за 2 нощувки, твоята къщичка с прекрасната градина на Лагомандра. Hug Peace Синът ми се смили да заведе старците на кратка почивка. Laughing[/color
************************************************************************************************
Дали има някакви настройки, които аз не съм направила???

И още нещо- аз съм valya_bl, да не ме объркате с valya_v:))))

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 22:18 от valya_bl

# 426
  • София
valya_bl, използвай "разширеното търсене". Ето какво излиза за Лагомандра http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2&search=%CB% … =1&advanced=0

# 427
Страхотни сте, винаги има какво да се научи тук. Не се бях сетила да дам линк . И сега ако ми кажете как става разширеното търсене.....защо не го виждам??????/

Видях го......   ще ми извади очите!!!! И къде съм гледала досега?????

# 428
  • В светлината на слънцето
jul, сигурно за тази пързалка става дума, сега погледнах в сайта на апартаменти Белвю, там пише, че е на плажа : "За децата една от зоните на плажа "Аква парадайс" (на по-малко от 100 м от апартаментите) предлага голяма надуваема пързалка." Благодаря ти !

Между другото, тази част от плажа, която се пада точно пред вас и за която писах, има най-различни надуваеми съоръжения. Ако си седнал на техните чадъри, няма абсолютно никакъв проблем да ги ползваш безвъзмездно. Има за вкарване в морето и за сушата. И наплив за тях няма, защото точно там хората са малко.  Grinning
Забравих да пиша, от миналата пролет Керамоти имат ново водоснабдяване и водата им идва директно от планината. Става за пиене и е дори по-приятна от бутилираната. Важи обаче само за това място. Grinning

# 429
  • Пловдив
Здравейте!
Съвсем импулсивно решихме да се вдигнем идния уикенд до Халкидики, ще пробваме оферта от груповото пазаруване за хотел в Посиди. Може ли да ми препоръчате някакви закътани красиви местенца за плаж в района, с кола сме и без ангажименти за изхранване в хотела. Обичаме да обикаляме на различни места и да откриваме нови неща, не ми се нрави мисълта да изляза от хотела и да се пльосна на плажа.
Благодаря!

# 430
претенциозен, сигурно за тази пързалка става дума, сега погледнах в сайта на апартаменти Белвю, там пише, че е на плажа : "За децата една от зоните на плажа "Аква парадайс" (на по-малко от 100 м от апартаментите) предлага голяма надуваема пързалка." Благодаря ти !
Преди две години бяхме в Керамоти. Хотелите от тази част на плажа са новички, спретнати и с дворчета. Пързалката беше надуваема като надуваемите дворци по парковете в София с една дума шумна и се заплащаше. От един маркуч пускат вода по пързалката и затова е водна, така поне беше преди две години. На същата алея има по-стар хотел с ресторант  където имаше салфетки с гръцко-български разговорник. Горе долу ставаше. Е ако се насъберат повече хора носеха пържолите алангле и малко бавеха поръчките, но ако човек не е претенциозен става. По пътя преди Керамоти  имаше един ресторант готвеха страхотно и порциите им баха огромни единствения недостатък за нас беше, че знаеха само гръцки и немски, и менюто им беше само на тези два езика. Налагаше се да викат комшията който знаеше български за да поръчаме. Ако още е там горещо го препоръчвам. В селото има пекарна където предлагат различни лакомства и сладолед също не е за изпускане. В Керамоти се чуваше предимно българска реч. А на плажа само българска. С пожелания страхотно изкарване

# 431
  • Варна
Здравейте!
Съвсем импулсивно решихме да се вдигнем идния уикенд до Халкидики, ще пробваме оферта от груповото пазаруване за хотел в Посиди. Може ли да ми препоръчате някакви закътани красиви местенца за плаж в района, с кола сме и без ангажименти за изхранване в хотела. Обичаме да обикаляме на различни места и да откриваме нови неща, не ми се нрави мисълта да изляза от хотела и да се пльосна на плажа.
Благодаря!

По миналата седмица се къпахме на плажчетата на Палиури , Неа Скиони , Скала Фурка и Сивири , първите два като най - добри наоколо.За хапване псаротаверна зад люлките на плажа в Неа Скиони и сувлакчииницата в центъра му.И да не пропуснете таверна Захос в Касандрино зад площадчето.Ако пътуването включва вторник сутринта не пропускайте пазара в КАСАНДРИЯ.

# 432
  • Варна
aleina  и peterky, благодаря ви за споделеното. Hug Значи Ханиоти не е моето място за лятна почивка най-вече заради плажа и пренаселеноста. Била съм преди няколко години за 2 нощувки на Полихроно и сме ходили да пазаруваме до Масутиса в Ханиоти, ако не се лъжа, който е на главния път. Надолу към центъра и плажа не съм ходила, та затова попитах най-вече за плажа.
[/quote]

Ханиоти е много приятно градче извън сезона , много подобно на Полихроно , но доста по голямо и оживено и даже гъчкано в баш сезона.Много е хубаво особено есента ,октомври , когато навсякъде вече е затворено , а там все още всичко работи.

# 433
  • София
Хора, моля ви, препоръчайте ми тур оператори, които предлагат превоз до Халкидики  Hug

# 434
  • София
София тур предлагат само транспорт или транспорт+ хотел,Дива холидейз не знам дали отделно предлагат само транспорт,но може да питаш.

Общи условия

Активация на акаунт