На море в Гърция 2013 - IV

• 74 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета страхотна темичка сте си направили - има толкова много информация,но си е нужно и доста време за да се изчете  Grinning
Аз имам една огромна молба - никога не съм ходила в Гърция и сега решихме това лято да сме там,естествено и идея си нямаме къде,а като чета за прекрасните места къдете сте били още повече се обърквам.Ние искаме да не е много далеч от границата,защото сме с дете на 2 год. и пътуването с нея е кошмарно.Първоначално се насочих към Халкидики(без идея за кой ръкав) или о.Тасос .Искаме  хубав хотел и държим много да е на база ол инклузив,защото не ми се иска постоянно да търся къде да яде малката.Някой може ли да ми препоръча конкретен хотел/ли, в които да проверя за конкретните дати.Намерих страшно много оферти,но ми се иска да имам мнение от хора,които вече са били там и са харесали условията.Ще бъдем с още една двойка(на които ще бъде нещо като меден месец) и ни се иска много да ги изненадаме  с разходка с яхта(и отново нямам идея как и къде можем да резервираме такава).

Имам същото питане. Ще съм благодарна за отговор!  bouquet

# 76
За предното  ми питане никой не зьнаеше явно,но случайно някой да е посещавал това място?
http://www.kyaniakti.com/en/garden.php
Аз пратих запитване преди повече от месец, но никой не ми отговори.

# 77
  • София
Странно на мен вече 2 писма ми ратих,понеже имах и въпроси...
Но все ми се ще и някой с повече опит в хоиденето в Гърция от мен да сподели нещо:)
Иначе на снимки изглежда хубаво.

# 78
99% процента съм сигурна, че в темата не са споделяни отзиви от почивали в тази къща.
Иначе има хора, които са ходили последните лета по западния бряг на Касандра, Петерку например беше в Лутра м.г., сигурно има и други.

# 79
Но все ми се ще и някой с повече опит в хоиденето в Гърция от мен да сподели нещо:)

Не мога да се ориентирам за цените, никъде не виждам в сайта, пратих и запитване, но докато отговорят! Ако не е нахално, може ли да споделиш за цените!

# 80

Не мога да се ориентирам за цените, никъде не виждам в сайта, пратих и запитване, но докато отговорят! Ако не е нахално, може ли да споделиш за цените!

И аз да попитам за цените  Praynig
Иначе на мен от сайта малко поостаряло ми се вижда, но като локация ме устройва идеално.

# 81
  • София
40 евро за юни и 60 евро за юли.

На мен ми се вижда малко мъничко дворчето,но пък отпред има плажче така че...
Ох не знам вече,толкова неща гледах,уморих се.  Sad

# 82
  • София
Цитат на: millenitta link=topic=718206.msg25107229#msg25107229 date=1367995964

[b
Хетера[/b], ако е удобно, пиши после каква цена ти дават от Деспина.

Още вчера писах и на двете места,но нямам отговор.Ако случайно ми отговорят от Деспина ще пиша Peace

# 83
Малко е, пък и не виждам BBQ. Дали си ги питала за това?

# 84
  • София
Странно. От Киани Акти ми отговориха почти веднага когато им писах, преди около месец. Цената, която тогава ми дадоха си беше както са написали в сайта, никаква разлика. Аз питах за юни, но нали после почивката ни се измести към юли, и се отказах от Неа Скиони. Иначе поне на мен си ми изглежда супер  Sunglasses

Ето цените:

http://www.kyaniakti.com/en/pricelist.php

# 85
Странно е наистина, защото сега пак пуснах запитване и ми дойде автоматично съобщение за потвърждение на питането, а преди такова не съм получавала. Цените явно са им като на сайта. Да видим дали ще ми отговорят на другите питания сега.

# 86
  • До сърцето...
Темичката е оформена страхотно, поздравления за Параход!

Аз се записвам да следя за септемврийската ни почивка, ще водим и приятели, трябва да избера най-доброто. А без вас ще е трудно  Grinning

# 87
Аз пък да споделя нещо. Макар че никой не се е засили към Аспровалта, все пак реших, че може да е полезно предвид, че градчето е близо и доста хора ходят на плаж събота - неделя. Мислех да си замълча, но сега виждам, че са пуснали и ваучери за това място. Ето: http://www.dalavera.bg/na-more-v-asprovalta-do-yuli-noshtuvki-po … utm_campaign=5460
Аз попаднах там на организирана екскурзия Солун - Аспровалта - Кавала средата на април и да ви кажа беше доста неприятно. Снимките са в пъти по-хубави от това, което е наистина. Хотелчето го държи българин, който обаче по нашенски е решил да пести. Излъга, че климатиците били в профилактика, а те си работех, но трябваше дистанционно, което той не даде. Нямаше завивики, дадоха ни по един чаршаф и когато е чаршафите не стигнаха ни кзаха, че нямало повече. Все пак изровиха от някъде чаршафи, но вместо одеяло сме се завивали с покривката на леглото. Хотелът е ужасно усоен и влажен, топла вода в чешмата няма, само на душа. Банята се разпада и изобщо не е стопанисвано. За 45 евро на вечер всички, които са ходили знаят, че дори през май на Касандра например има къде-къде по-добри места! Закуската няма изобщо да я споменавам, защото пак ще ми се догади. По-добре без нея изобщо. Не ме разбирайте погрешно, не съм някой каприз, просто съм обективна. Не е чисто и не е поддържано. Не мога дас си кривя душата, човекът беше иначе отзивчив, но ...

# 88
40 евро за юни и 60 евро за юли.

Ох не знам вече,толкова неща гледах,уморих се.  Sad
hetera, 2011 бяхме в Неа Скиони. Знам мястото, за което питаш, но не мога да помогна с преки впечатления. Ако искаш, прати ми е-майл на лични, за да ти пусна няколко снимки от градчето.

# 89
  • Europe
Такаааа, моите планове за острови се провалиха. Ангажименти на единия, на другия, че и на детето и останаха 6-7 дни, което автоматично ме праща някъде наблизо. И къде-къде, на Халкидики. Набелязала съм Торони. Писах на няколко къщи, дано се намери нещо. Четох, че пясъкът бил едър, но може ли да се ходи бос или са нужни обувки? А във водата как е-камъни или пясък? Таверни, предполагам, няма да липсват  Mr. Green , но с магазините как стои въпроса? Трябва ли да пазаруваме по пътя или от самото селце може да си набавим разни неща(имам предвид нещо за пиене, мляко, за закуски...)?

За Трони има много писано назад. Аз лично не си спомням да има много кръчми. Не са повече от 3-4. Магазини от рода на - редица от крайбрежни магазинчета - няма. Всъщност точно до Торони Блу Спа имаше хранителни стоки и може би още 1-2 магазина за плажни стоки, сладоледи, вода и т.н. - мини маркетчета. Пясъка е едър, но си е Ок, може да си ходиш бос. Децата си играеха много добре голички на пясъка. Относно обувките предпазащи от таралежи и остри камъни, човек винаги е хубаво да си ги носи в куфара, особено за децата. Напитките - мента, узо, бира, ние винаги си ги носим и веднага ги бухаме в камерата. При нас си е ритуал, още преди разопаковането на багажа да си сипем по едно Мери Бризар. А за Торони специално си е хубво да си ги купите предварително. За сутрешни закуски, не съм сигурна че там има такива павилиончета да се предлагат, но някой друг от форума да се изкаже ако знае че има.

Общи условия

Активация на акаунт