На море в Гърция 2013 - IV

• 74 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Маказа докато не го видя отворен, вече не вярвам.

От 3 години по 2-3 пъти годишно обявяват "краен" срок за завършване.

# 241
  • Пловдив
Благодаря ви момичета. Ние ще пътуваме втората половина на август, но като чета че от 2011 г. се пуска все след 3 месеца и щом още не е отворен Маказа, най-вероятно няма да ни огрее. Ще пътуваме през Кулата.

# 242
  • София
Момичета това е първият ми хотел посетен на Халкидики, спомени:
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=11300
Няма как да го коментирам сега, беше преди повече от 15 години.
Тогава си мислех, че сме на друг свят, гръцка музика и танци на басейна, високо над апартаментите.
Изкарахме невероятно, сега не знам. Хотелът е далече от морето, центъра също, но е много спокойно. Иска ми се да върна времето назад..........

# 243
Тази оферта е по-скъпа от нормалната цена на хотела за нощувка със закуска, така като сравнявам на око. Къде й е файдата? Вечерята не вярвам да струва повече от 5 евро на човек, като знам как хранят в този тип хотели Simple Smile

# 244
  • София
Тази оферта е по-скъпа от нормалната цена на хотела за нощувка със закуска, така като сравнявам на око. Къде й е файдата? Вечерята не вярвам да струва повече от 5 евро на човек, като знам как хранят в този тип хотели Simple Smile

Точно така е, хотела се намира понякога на цена около 35 евро.....

# 245
  • София
5 нощувки, 2 възрастни и 1 дете, HB, стандартна стая - по цени на хотела излиза 350 евро. Такава цена ми даде сайтът на хотела. По офертата е 275 евро. По-изгодно е, но аз не се решавам да рискувам с офертите от сайтовете за групово пазаруване за почивка в чужбина. Сестра ми пое този риск миналото лято и беше повече от доволна.  Simple Smile

# 246
Да, Блед, любимият ти Букинг и в момента дава 36 евро за двойна стая със закуска, което прави 180 за периода. С дете дори да е 50% по-скъпо, пак прави 270, т.е. около цената на офертата. Евентуално само вечерята е на далавера.

Vivi - основният риск е точно това, да ти вземат същата или по-висока цена от тази, която ти сама можеш да си намериш/договориш, представяйки я като "ексклузивно предложение". Иначе за щастие май измамниците в тази сфера не са чак толкова много. Мен обаче ме дразни горното.

# 247
  • София
Въпреки, че повечето резервации, които правим са съвсем самостоятелни, без агенции, често поемаме и този риск с ваучерите. Сега също, единият от хотелите на Тасос, също е с ваучери. В другият който резервирах самостоятелно, изгодната цена беше само за 4 дни, наложи се да допълня. До сега нямаме никакви проблеми, ще споделя как стоят нещата още от там.....

# 248
Не бъдете с предубеждения към сайтовете за колективно пазаруване, миналата година спахмe на о-в Евия за 14 Е в 4 зв.хотел, аз даже и гръцкия Групон следя, както и този сайт, но за момента няма много оферти в него http://www.touristorama.com/en/deals и още един за колективно пазаруване http://3days.gr/index.php.

# 249
Благодаря на "модератора" за "навременната" и "безпристрастна" работа.

Много е "лесно" да направиш точна преценка за разликата между СПАМ и писане по същество!
А рекламата.... ах рекламата...

Извинете за отклонението, но беше наложително, тъй като не зная кой е анонимния с гумичката.

Така се губи аудитория.

П.С. Отписвам се от темата. Превърна се в тема за групово пазаруване (има си такава) и реклама на сайтове за резервации. Нищо полезно. Само загуба на време. Параход   bouquet

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 18:18 от Анонимен

# 250
  • София
Нагледен пример, защо много трябва да се внимава какво и къде резервираме. Погледнете тези две оферти и то в България:
http://ofertina.bg/dvama-v-slanchev-briag-1-noshtuvka-sas-zakusk … e-na-sauna-0hdwq4

http://www.booking.com/hotel/bg/victoria-palace-sunny-beach.bg.h … 3788bf41f1b16X101
Едната е за 67 евро, другата за 31 евро. Условията се различават само с един обяд и сауна, май са златни.....

# 251
  • Варна
минавали сме през  Капитан Андреево , Гоце Делчев и Кулата
разликата в километри е под 20 което на фона на почти 900 за нас е нищожно
пътя през Кулата обаче е в пъти по -  лесен - по - малко завои , баири.....

# 252
Благодаря на "модератора" за "навременната" и "безпристрастна" работа.

Много е "лесно" да направиш точна преценка за разликата между СПАМ и писане по същество!
А рекламата.... ах рекламата...

Извинете за отклонението, но беше наложително, тъй като не зная кой е анонимния с гумичката.

Така се губи аудитория.

П.С. Отписвам се от темата. Превърна се в тема за групово пазаруване (има си такава) и реклама на сайтове за резервации. Нищо полезно. Само загуба на време. Параход   bouquet

Bliss, и аз от известно време (месец) избягвам да пиша тук. Минавам да погледна и се омитам с тъга. Причината е ясна и не мисля,че е поправима. За сетен път се чудя как е възможно един човек да оплеска за нула време нещо,създавано дълго с много любов и усилия. Параход, благодаря ти за всичко!

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 19:14 от Anna bel

# 253
  • София
Съгласна съм с Bliss и Anna Bel, темата е съсипана.

# 254
Peace Липсват ми разказите на Anna Bel и другите момичета, хитринки, далаверки и поток от линкове с рекламни текстове бол!

Общи условия

Активация на акаунт