На море в Гърция 2013 - IV

• 74 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Рони, на джипиес-а ни го дава около 420 км, все едно до нашето море Laughing

абе грубо - 6 часа

# 496
  • софия
И аз да се отчета тука. Такаааа, аз приключих със септемврийската ни Гърция. Голямо търсене падна, но - остана си първата ми идея - Торони. Добре че ще сме голяма тумба - 10-тина коли хора, бебета, деца, кучета. Сигурна съм, че купонът ще е пълен и ще си прекараме страхотно.

Опитвам се да го гледам от хубавата му страна това Торони, защото така ми е писнало. Ето например - не съм била на Атон и Амулиани. Мисля, че за 1 седмица все ще намерим време да отскочим и да ги разгледаме. То на Атон разбирам, че има 3-4 неща за гледане, така че вероятно ще може с една целодневна разходка да се види Атон, а на връщане и Амулиани. Как мислите? Реалистка ли съм?  newsm78 или се надценявам, особено с тия две бебета.  newsm78 Но обиколка с корабче на Атон също ме привилича. От кое селце тръгваха корабчетата, че съвсем съм забравила такива детайли? 

Я как бързо взе да дърпа темичката, личи си че навлизаме в пик-а. Тъкмо я изчета и тя вземе че дръпне 10 страници. Едвам ви догонвам.  Hug
И си реалистка, и си оптимист. Не сме били на Амулиани. Предстои ни юли. Били сме в Уранополи и на разходка с корабче. Тя е около 2-3 часа, като сложиш пътя Торони-Уранополи (около 2 часа посока) и другите връзки (да се съобразите с ферито, въпреки, че е на често), все ми се струва, че бихте могли, но ще капнете от препускане. Иначе в Уранополи няма какво толкова да се гледа, малко е, а доколкото чета, същото се отнася и за Амулиани.

# 497
  • Враца
Мерси много за отговора.
Към момичетата, които посещават често Гърция, мислите ли, че ако тръгнем от тук без предварителна резервация ще успеем да си намерим място където да отседнем, става въпрос за края на юни, началото на юли. Още не съм решила къде, но обмислям Сарти или Керамоти.
Зинозис много ми хареса, но ако наистина има буйна растителност във водата няма да ми е приятно да се къпя в нея.

# 498
  • BG
Момичета, търсачката не ми дава коментари за хотел Санта до Солун. Пишете, ако имате инфо, заминаваме на 04.06

# 499
  • София
Мерси много за отговора.
Към момичетата, които посещават често Гърция, мислите ли, че ако тръгнем от тук без предварителна резервация ще успеем да си намерим място където да отседнем, става въпрос за края на юни, началото на юли. Още не съм решила къде, но обмислям Сарти или Керамоти.
Зинозис много ми хареса, но ако наистина има буйна растителност във водата няма да ми е приятно да се къпя в нея.

assya_g Вие ще си намерите места, но на какви цени? Много често пътуваме така, резервираме първите вечери само, но после пак търсим добрата цена по интернет от хотела. Винаги намираме, но директно в хотела, без резервация цената винаги е по-висока от тая която ще си намериш предварително.......

# 500
  • София
мислите ли, че ако тръгнем от тук без предварителна резервация ще успеем да си намерим място където да отседнем, става въпрос за края на юни, началото на юли. Още не съм решила къде, но обмислям Сарти или Керамоти.

МИналата година тръгнахме на 24.06 за Керамоти, без резервация. Пристигнахме там в 9 сутринта. Пихме кафе, огледахме 3 от 3 свободни места и се настанихме в едното. Имаше доста свободни, въпреки, че по мейла всички ме убеждаваха, че са заети. Цената в хотела, на място, беше по-ниска от тази, която искаха по нета  Mr. Green

# 501
  • София
мислите ли, че ако тръгнем от тук без предварителна резервация ще успеем да си намерим място където да отседнем, става въпрос за края на юни, началото на юли. Още не съм решила къде, но обмислям Сарти или Керамоти.

МИналата година тръгнахме на 24.06 за Керамоти, без резервация. Пристигнахме там в 9 сутринта. Пихме кафе, огледахме 3 от 3 свободни места и се настанихме в едното. Имаше доста свободни, въпреки, че по мейла всички ме убеждаваха, че са заети. Цената в хотела, на място, беше по-ниска от тази, която искаха по нета  Mr. Green

Зависи къде търсиш, никога не от сайта на самите хотели, там винаги са по-високи, а на място по-ниски. А на други места са още по-ниски.......

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 21:33 от Bled

# 502
  • София
Момичета, търсачката не ми дава коментари за хотел Санта до Солун. Пишете, ако имате инфо, заминаваме на 04.06

Тук няма да намериш коментари за Santa Beach Hotel. В района засега съм била само в любимия ми  Golden star. Simple Smile С нетърпение ще чакам отзиви от теб тук, в темата. Praynig Желая ти приятно изкарване! Hug

# 503
  • София

ИРА Аз също попаднах на този хотел на много изгодна цена, мислех си да минем през него. Ако прилича на Golden Star, в който сме били, значи е добър. Много са близо един до друг, но не сме ходили до там, бяхме само за 2 вечери. Резервирахте ли вече ?

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 21:42 от Bled

# 504
  • София
Опитвам се да го гледам от хубавата му страна това Торони, защото така ми е писнало. Ето например - не съм била на Атон и Амулиани.

Я по-добре си отделете 2 дни, на Амулиани си заслужават плажовете, иначе само за разходка - не е нищо особено селцето. Но пък имате ферибот - с чакането и пътуването може да отиде към 45 мин.- 1 час. На мен лично ми се вижда много за 1 ден с обиколка на Атон, особено с малки деца.

# 505

МИналата година тръгнахме на 24.06 за Керамоти, без резервация. Пристигнахме там в 9 сутринта. Пихме кафе, огледахме 3 от 3 свободни места и се настанихме в едното. Имаше доста свободни, въпреки, че по мейла всички ме убеждаваха, че са заети. Цената в хотела, на място, беше по-ниска от тази, която искаха по нета  Mr. Green

Зависи къде търсиш, никога не от сайта на самите хотели, там винаги са по-високи, а на място по-ниски. А на други места са още по-ниски.......

А от къде е най-добре да се търси в такъв случай, след като не през сайта и не на място...  newsm78

# 506

МИналата година тръгнахме на 24.06 за Керамоти, без резервация. Пристигнахме там в 9 сутринта. Пихме кафе, огледахме 3 от 3 свободни места и се настанихме в едното. Имаше доста свободни, въпреки, че по мейла всички ме убеждаваха, че са заети. Цената в хотела, на място, беше по-ниска от тази, която искаха по нета  Mr. Green
А ние отидохме в Керамоти в началото на септември една събота и го обиколихме цялото надлъж и нашир и не намерихме нито едно свободно място Laughing Накрая след като бяхме напълно отчаяни, намерихме в нещо, което се наричаше хотел на самия център и където ни взеха 40 евро за една дупчица, която не струваше повече от 5 Laughing Та си е малко рисковано според мен Peace

# 507
  • софия
Аз с дете никъде бих тръгнала без резервация. Но по принцип съм си такава - не обичам да поемам рискове, от което понякога губя. Иначе места винаги могат да се намерят. Не е сигурно дали ще бъде точно твоето.

# 508
  • BG
Да, резервирахме, но почти няма отзиви за хотела и затова се притеснявам. Никой ли не е посещавал Santa Beach Hotel  Shocked

# 509

А ние отидохме в Керамоти в началото на септември една събота и го обиколихме цялото надлъж и нашир и не намерихме нито едно свободно място Laughing Накрая след като бяхме напълно отчаяни, намерихме в нещо, което се наричаше хотел на самия център и където ни взеха 40 евро за една дупчица, която не струваше повече от 5 Laughing Та си е малко рисковано според мен Peace
Денят на пристигане е много важен. Събота е възможно най-лошият избор, защото много хора ходят само за уикенда. Освен това, ако сте били в дните около 6-ти септември, когато тук се събират няколко почивни дни, пак е рисковано, защото наплива традиционно е голям. И естествено, колкото по-рано се пристигне и започне да се търси, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт