На море в Гърция 2013 - IV

• 74 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Bled, ще ти бъда много благодарна ако споделиш кой хотел резервира в Керамоти, цена и сайта през който резервира. Може на лични . Благодаря за отзивчивостта ти тук в темата.

elenky Няма никакъв проблем, въпреки че ще ме обвинят пак в реклама.
Резервирах студио в хотел Aphrodite на цена точно 30 евро/двама с дете до 5г.-безплатно/, веднага след това цената стана 38 евро, това е логично, намаляват стаите, цената се вдига. Ето тук:
http://www.priceline.com/hotel/rateSelection.do?jsk=364b050a354a … 4&resetRate=Y
Хотелът е съвсем близо до прекрасния плаж, има интернет и място за паркиране. Това все пак е предварителна информация, актуалната ще дам след няколко дни.
Ако желаеш на лични ще ти дам още възможности.

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 09:51 от Bled

# 526
Моля, давайте конкретни имена на сайтове и хотели, ако искате да сте точни, а не да ме обвинявате, че ненамирайки места за желаното от мен време и брой почиващи, съм говорела щуротевини.  Peace

Друго важно нещо е да кажете за колко души сте направили резервацията, защото, съгласете се, но едно е да пътуване двама възрастни, друго е с две или повече деца.

# 527
  • Варна
Bled, ще ти бъда много благодарна ако споделиш кой хотел резервира в Керамоти, цена и сайта през който резервира. Може на лични . Благодаря за отзивчивостта ти тук в темата.

Еми да , това е според мен смисъла на писането ни тука.Отивам някъде , нещо ми харесва или не  ,казвам го , някой пита нещо ,аз мога , отговарям.Ама не е работа да кажа , че  във Варна има 3 хотела или в Керамоти 4 при положение, че те са 30.В началото на месеца бяхме в ПЕФКОХОРИ за който букинга казва че има 21 хотела , а аз имам диплянка със списък от 75!!!!

# 528
Оф пак ли??????

Освен всичко казано от Парахода мога да кажа, че за разлика от повечето държави в Гърция хотелите са значително по-малко от самостоятелни сютове и апартаменти. А по правило те не са регистрирани в booking или други подобни големи сайтове. Използват собствените си сайтове и най-много някой местен сайт (както е в Никити например). Някои са доста спартански, но има и такива които не отстъпват на звездни хотели. Че даже ги и превъзхождат...

Всеки сам избира как да почива... но на мен ми е писнало да ставам под строй  за закуска.... Много ми харесва сутрин да си пия кафето на верандата без да бързам, а вечер да хапвам в която искам таверна. В Гърция се прежалвам само за високозвездни хотели и с голяма територия като тези във Сани.

# 529
Аз резервирах в събота за Керамоти стая за 3-ма (двама възрастни и дете на 10 години) за 32 евро в хотел Ирини от 9.06. Ползваме намаление за повече от 5 нощувки, иначе цената е 40 евро (намалението важи до 20.06.). В началото на април решихме, че ще почиваме в Керамоти, потърсих инфо и мнения за хотели в гугъл и в част от темите ви. В букинг ми се видя скъпо, има малък избор на хотели, а и не ми се правеше регистрация. Изпратих запитване за цената на 7 хотела, но след като ми отговориха мъжа ми каза, че отпуската му не е сигурна, трябваше да изчакам до 17 май. Мислех, че няма да има места, но в харесания от мен хотел Ирини се оказа, че има, освен това се беше появило намалението за наш късмет. Много полезен ми беше този сайт http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala.htm, този също http://www.feelgreece.com/bg/keramoti/accommodations . Четох в друг форум, че хотелите до плажа са по-нови и хубави, а до пристанището по-стари и понякога миришело от пристанището, по-шумно било, което също ме ориентира. Зависи кой какво търси, ние не сме претенциозни и цената беше водеща. Четох лоши неща за апартаменти Елена, макар да са най-евтини се отказах от тях.

# 530
  • Варна
Моля, давайте конкретни имена на сайтове и хотели, ако искате да сте точни, а не да ме обвинявате, че ненамирайки места за желаното от мен време и брой почиващи, съм говорела щуротевини.  Peace

Не бе Наде ,същноста е , че като не намериш нещо казваш че няма , а то има колкото искаш.Ако в Керамоти има 3 хотела в нета , в жълтите им страници са над 30.Аз съм си правил експеримент в момент в който съм в хотел с 30 стаи и 2 са заети , букинга ми дава последни 2 стаи или даже че нямо свободни места .Е това пък ако не е щуротевина.Огромна трудност е разбира се да направиш избор , особено първи при невероятното разнообразие.

# 531
  • софия
Да. И аз този много го ползвам, когато търся bowuu

# 532
  • Luxemburg
Ох, пишете, пишете и накрая нищо не казвате. Преди 10 страници питах да ми препоръчате място за малки деца и евентуално хотел като подчертах че не познавам Гърция и не съм почивала. Няколко човека ме насочиха за Керамоти и аз попитах как търсите за там, тъй като инфо за настаняване аз не знам къде да търся, понеже до сега съм ползвала само въпросния сайт който оплюхте подобаващо. feria99 как разбра че не е сигурно като не си го ползвала? Аз пътувам доста из Европа и ползвам предимно него и съм доволна до момента. Но от прочетеното разбирам че за Гърципя не става така  и попитах как става. Много е лесно да се каже ами търси в нета, това и без да си губя тук  времето мога да се досетя. Нали за това е този форум - да си помогнем с инфо. И напълно естествено е да има само определен брой стаи в букинг. Какво мислите , че хотела си ги предоставя всичките на него и разчита само на един сайт? Ами като свършат през един, то може да се намери през друг сайт. И аз като почивах на Алебена ми казваха от едната агенция че няма вече места за моя хотел, но в друга имаше. Просто хотелите си преразпределят местата. Сори че се отплеснах, ама като пишете небивалици и се ядосвам.
Изписахте 3стр. като само 2 човека направиха конкретни предложения. Ето, аз си казвам че не познавам Гърция, не съм почивала, с 2 малки деца съм и да тръгна без резервация е немислимо и питах как и къде да търся напр. за въпросното място Керамоти което било подходящо за малки деца. Ама да ми казвате да търся в нета.... моля не ми губете времето като ме карате да чета безмислици. Ако сте ползвали сайтове ами постнете ги и ние да се възползваме. То е ясно че ако ми хареса мястото веднъж отишла ще си взема контакти на места които бих посетила следващата година, но като за първи път е доста трудно. Особеноно на човек който мъкне цялото си семейство и е две малки деца. Нищо лично, но моля ви пишете конкретни неща които биха помогнали на всички, а не да си чешем езиците и да убиваме време. Приятен и по-спокоен ден!

# 533
Рони, аз специално за нашата почивка, която бях решила, че ще бъде на Ситония, използвах ето този сайт, който го взех от първата страница. Отворих на хотелчетата и започнах да ги разглеждам един по един. Така си избрах, после писах директно на мейлите на съответните хотели и комуникирах направо със собствениците.
Това, което аз правя, когато искам в определено място, е да намеря сайт, в който има списък от хотели/апартаменти и почвам да отварям един по един и да разглеждам, докато си намеря каквото ми трябва Simple Smile

# 534
Добре де.... писа какво искаш, но не видях критерии за цени....

Хайде ще ти кажа:

http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club

Но предупреждавам, цените в сезон са УАУ... огромна територия, хубави и големи детски площадки, много зеленина и място за тичане, добра храна....
Всички останали части от Сани ризорт също стават.

Ако ти е скъпо - търсиш студио с хубав двор и близо до плажа.... Ние сме били в Никити (Филипос и Дафне) - стават, хубава база, на метри от плажа и т.н.... плажа не е идеален, но не е и зле...Във Вурвуро също има безброй подобни къщи - ровиш, питаш конкретно и се спираш на нещо....

Малко хора ти отговарят, защото вече сме писали многократно отзиви, дъвкали и предъвкали....Четеш темите назад или пускаш търсачка. Освен това на 1-ва има достатъчно линкове - включително и тези които в няколко поста по нагоре ти дадоха....

Няма нужда нито от сръдня, нито от цупене.... Всеки месец влизат в темата супер много хора (без да четат) с един и същ въпрос въпрос "Препоръчайте ми".... Просто ни е писнало да пишем едно и също.... Четете бе хора... Както вие нямате време да четете назад, така и ние нямаме време да пишем по 100-пъти едно и също нещо.....

П.С. Ей това е доста грубо:

Ама да ми казвате да търся в нета.... моля не ми губете времето като ме карате да чета безмислици. Ако сте ползвали сайтове ами постнете ги и ние да се възползваме. То е ясно че ако ми хареса мястото веднъж отишла ще си взема контакти на места които бих посетила следващата година, но като за първи път е доста трудно. Особеноно на човек който мъкне цялото си семейство и е две малки деца. Нищо лично, но моля ви пишете конкретни неща които биха помогнали на всички, а не да си чешем езиците и да убиваме време.

Та въпроса ми е: Ти защо губиш нашето време, като не четеш първа страница (където има линкове) и темите назад (където ще намериш отговор на въпросите си)?

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 11:21 от Анонимен

# 535
  • София
Дано не прозвучи грубо, ама за Гърция ползвам Гугъл.ком  Simple Smile. Ровя, ровя и така намирам - понякога е о.к., понякога - не. Обаче да чакаш да те настанят някъде директно от темата ....

# 536
  • Враца
Благодаря на всички за коментарите и сайтовете.
В някоя от миналите теми намерих инфо за http://zinozis.gr/en/ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676278.285, коментар 290.
Аз вчера пратих запитване за цени и свободни места, още не съм получила отговор  Laughing.

# 537
  • София
ronicat, някой по-напред беше споменал този сайт за търсене на настаняване (има го и на първа страница)   : http://www.feelgreece.com/bg/keramoti/accommodations/hotels   Тези предложения са специално за Керамоти. Има много доволни от хотел Афродита. Аз лично съм била в Белвю и съм доволна, но има хора, на които им е скъпо или не им допада обслужването. По-напред в темата се обсъждаше апартамент Карамел, който е на българи и се дава под наем - потърси го, ако те интересува.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 19:52 от Vivi

# 538
  • Luxemburg
Както казах, нищо лично към никого нямам. Да, чета постнатите от първа страница, но отнема доста време и 2 пъти на ден влизам да прочета и какво сте писали назад дали има нещо интересно за мен като инфо. Няколко от сайтовете които бяха сложени тук ги няма на първа страница и ето че не всичко се получава само като се прочете първа страница. За цена не търся евтино, а качествено. Но искам да е нещо типишно за Гърция, а не големи хотели, нещо спокойно и далеч от глъчката, но не и на пустинно място и да трябва да пътувам 15км за да стигна най-близкия магазин. Изчитам всичко което пишете и влизам да проверя всичко което предлагате. Слава богу в момента се коментира района който ме интересува. Продължавам с четенето от предложените от вас места и от постнатите на 1ва стр. линкове.

# 539
Ето е едно чудесно място http://www.kyaniakti.com/ което ми отговори утвърдително, че има места през юли на цена от 60 Е. Наши близки ходят там две поредни години. Намират се в Nea Skioni в Касандра.

Ако ви се ходи до Тасос- http://www.almyra-villas.gr/- отново 60 Е за м. юли!
И пак Тасос: http://www.amaryllis-studios.gr/- цените варират от 40 до 75 Е в зависимост от сезона и продължителносттана почивката.

Ето и на "дивото" Вурвуру, отново препоръчано: http://www.lazaros-studios.gr/Home/Index 55 Е на нощ.

Общи условия

Активация на акаунт