На море в Гърция 2013 - IV

• 74 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Касита, това нещо си го запазих във фейвъритс още като го пусна някой по-напред в темата, прекрасно изглежда Grinning Ще чакам отзиви с нетърпение и догодина със сигурност ще го имам предвид Grinning

# 586
  • Варна
Касита, изглежда страхотно... Имаш ли идея как е плажът там?

Ооооооооооо плажа на Неа Скиони е от най хубавите на Халкидики (и 5те псаротаверни зад него:)Simple Smile

# 587
  • София

Ооооооооооо плажа на Неа Скиони е от най хубавите на Халкидики (и 5те псаротаверни зад него:)Simple Smile

Много благодаря.  Hug

# 588
  • София
Момичета, привет от Лагомандра Grinning 

Времето е екстра. Вчера се топнахме за минутки на плажа. Имаше вълнички.Водата за мен е още студеничка, но става за кратко влизане. Доста е дълбок плажа, иначе с тези дребни камъчета е адски кеф. Направихме си чудесен релаксиращ масаж на краката и на тялото, лежейки на хавлийките. Simple Smile Днес ще ходим до Калогриа и Агиос Йоанис. Имам питане на кой от тях има шезлонги и отбивките по черен път ли са? Дано някой се включи. Поздрави! Hug

# 589
  • с/у ОколоМръсТното
Днес ще ходим до Калогриа и

мисля, че има табела и не бих казала, че са по черен път... доколкото си спомням, де. Имаше водни колела, но шезлонги... Не си спомням.
Радвам се, че сте на Лагомандра  Hug

# 590
  • София
На Агиос Йоанис със сигурност имаше шезлонги, но си мисля, че и на Калогрия-та имаше заведения с шезлонги...защото помня, че там мин година пихме фрапета. Въпросът е дали сега в off season нещо ще работи и съответно дали ще предлагат такива ''удобства''  Thinking

Биби, весело изкарване и се топнете и за нас  Hug

# 591

Много благодаря.  Hug

Зависи в коя част. Попаднах на места, където отпред ивицата не е хубава.
Касита, ще чакам отзиви за там след като се приберете. Аз си бях набелязала това място, но в последния момент си промених мнението.  Точно отпред в морето има голяма скала. Малко по-всктрани е ок.

# 592
  • Варна
[quote author=millenitta link=topic=718206.msg25255035#msg25255035 date=1369469498

Зависи в коя част. Попаднах на места, където отпред ивицата не е хубава.
Касита, ще чакам отзиви за там след като се приберете. Аз си бях набелязала това място, но в последния момент си промених мнението.  Точно отпред в морето има голяма скала. Малко по-всктрани е ок.
[/quote]   

Аз пък дето толкова пъти съм се къпал там , що не попаднах ни на скали ни, на лоша част.Карай аз съм кьорав.
Не може да се пишат такива глупости.Какви скали какви камъни ,къде па баш отпред в морето , то морето как си го представят  някой , като в чаша ли?Който иска снимки от там ,как се къпем на плажа по миналата седмица и миналата година да ми пише на лични.

# 593
Приятелското ни семейство, което е било там две години, не спомена за скали. Казаха приличен плаж. Но, видно е, че всичко е толкова субективно.

# 594
Понеже много подробно проучвах Киани Акти и Неа Скиони като цяло, искам да кажа, че наистина има камък на плажа пред къщата и малко в морето до него. Ето снимка:
Въпреки това смятам, че плажът там е чудесен, без лични впечатления съм, съдя само по мнооооого разгледани снимки. Пясъкът е хубав, морето е плитко  Grinning

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 15:36 от Mur

# 595
Виждате ли колко е субективно! Аз под "камък" разбирам онова, което пуснах на лични на Мur и, което пуснах в темата за Неа Врасна!
А и не са особено много местата, на които от терасата влизаш във водата, нали? Но ще ви кажа септември.

# 596
Касита, теб нали не те притеснява този камък отпред? Супер си е мястото  Hug Ще чакам с нетърпение отзиви, защото на мен все още ми е в топ-листата.

# 597
Здравейте, момичета и момчета! Чета ви под прикритие от доста време, но сега имам въпрос - някой има ли лични впечатления, или пък каквито и да е отзиви от Кристарас Апартмънтс - Вурвуру? Виждам, че от къщата се излиза на плажа, но не ми изглежда много читав, а доколкото разбирам, снимките с красивите тюркоазени води са от Кариди newsm78.

П.С. За това местенце става въпрос: http://www.apartmentschristaras.com/

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 15:19 от Not ME

# 598
Not ME, ние почивахме в съседство миналото лято. Кристарас се намира на края на плажа на Вурвуру. Плажът там не е много читав, както си забелязала  Wink Има малко камъни, водата се поразмътва като влезеш, не остава бистра. Кристарас отдават и лодки, така че има и малък кей. Кариди е на около 10 мин. пеша. Снимките, които си гледала вероятно са от там. Плажът е много хубав, на мен ми един от любимите на Ситония, но става трърде пренаселен и съответно все по-замърсен с всяка следваща година, за съжаление.

# 599

Общи условия

Активация на акаунт